کیک یکی از شیرینی های معروف بین کودکان و بزرگسالان است که نه تنها در تولدها و مهمانی ها بلکه به عنوان یک میان وعده نیز می توان آن را مصرف کرد. اما کسانی که یک رژیم لاغری را آغاز کرده اند نمی توانند کیکی با کالری بالا مصرف کنند؛ به همین جهت همواره افراد به دنبال دستور پخت هایی از انواع مختلف کیک رژیمی هستند.

کیک های کم کالری فقط به دلیل کاهش وزن و از دست دادن آن استفاده نمی شود بلکه افرادی که بیماری هایی مانند دیابت دارند نیز باید به دنبال یک کیک رژیمی دیابتی باشند که شیرینی کمتری دارد.  

انوع کیک رژیمی با حذف کردن هر یک از مواد غذایی پرکالری موجود در یک کیک، ساخته می شوند. برای مثال شکر یک ماده غذایی پرکالری محسوب می شود. با جایگزین کردن شیره انگور و یا خرما با شکر می توانید یک کیک رژیمی بدون شکر و همینطور یک میان وعده رژیمی خوشمزه داشته باشید.

کیک رژیمی با شیره انگور

کیک رژیمی با شیره انگور یکی از کیک های خوشمزه ایرانی است که پخت آن به صورت کم کالری باعث می شود که افراد زیادی که یک رژیم لاغری را شروع کرده اند، بتوانند از آن استفاده کنند. مواد لازم برای تهیه این کیک شامل موارد زیر می شود:

تخم مرغ، آرد، شیر، روغن مایع، شیره انگور، بکینگ پودر، دارچین، وانیل و خلال بادام

طرز تهیه

·         در ابتدا همه مواد را نیم ساعت در دمای محیط گذاشته تا هم دما شوند.

·         آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.

·         تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که کرم رنگ شوند با همزن برقی بزنید.

·         سپس شیره انگور را اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید.

·         در ادامه شیر و روغن را به ترکیب اضافه کنید و بزنید تا همدست شوند.

·         دارچین را به مواد پودری اضافه کنید و به همراه خلال بادام در 2 مرحله به مواد مایع کیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

·         فر را از نیم ساعت قبل در دمای 180 درجه گرم کنید.

·         ظرف فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را درون آن بریزید و 45 دقیقه در فر قرار دهید.

کیک رژیمی با جو دوسر

یکی از مواد غذایی رژیمی که در انواع دستور پخت های رژیمی و یا صبحانه رژیمی مورد استفاده قرار می گیرد، جو دو سر است. مواد این کیک آرد جو پرک، شیره خرما یا انگور، تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل و آب جوش است.

طرز تهیه

·         وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.

·         سپس شیره خرما یا انگور را به آن اضافه کنید.

·         آب را به همراه آرد جو پرک و بکینگ پودر مخلوط کنید.

·         مواد را با هم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید.

·         فر را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.

·         به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

پخت کیک رژیمی با جو دوسر پرک می تواند به عنوان یکی از غذاهای سیرکننده نیز محسوب شود. زیرا جو دو سر خاصیت سیرکنندگی به مدت طولانی را دارد.

منبع: https://www.sira.fit/