چرا دندان ها مهم هستند و اگر نباشند چه اتفاقی رخ میدهد؟
اگر نگران جای خالی دندان از دست داده خود هستید باید گفت امروزه با پیشرفت علم در زمینه دندانپزشکی روشهای مختلفی برای درمان این مشکل اختراع شده است. بسیاری از افراد به دلیل افزایش سن و یا دیگر مشکلاتی که ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد یک یا تعدادی از دندانهای خود را از دست میدهند. این مشکل نه تنها از نظر ظاهر خوشایند نیست بلکه مشکلات دیگری را نیز به وجود میآورد. یکی از روشهای رفع این مشکل کاشت ایمپلنت دندان است. با وبسایت کلینیک تخصصی تاج دنتال همراه باشید تا در این مقاله به بررسی ایمپلنت دندان بپردازیم.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان بهترین روش جایگزین دندان است و هر واحد آن شامل چندین بخش میشود که در مجموع نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی ما دارد بلکه تمامی عملکردهای دندانی را نیز به خوبی دندان های واقعی انجام میدهد. ایمپلنتها قطعات فلزی هستند که مهمترین بخش آن یعنی پایه یا فیکسچر به داخل استخوان فک کاشته میشود و نقش ریشه دندان ما را ایفا میکند
جنس ایمپلنتهای دندانی از چیست؟
ایمپلنتها به شکل پیچ ساخته میشوند که از جنس تیتانیوم هستند و در استخوان فک کاشته میشوند. ایمپلنتهای دندانی میتوانند به صورت یک پارچه و یا دو تکه باشند و توسط پیچ اتصال قسمت تاج و ریشه را به هم وصل میکنند. با وجود اینکه ایمپلنتها از تیتانیوم ساخته میشوند و در واقع یک عضو بیگانه محسوب میشوند ولی سازگاری بسیار خوبی با بدن دارند.
قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟
کاشت دندان به این روش یکی از گران ترین پروسه های دندانپرشکی ترمیمی است. از آنجا که اجزای ایمپلنت گران بوده و خود عمل نیز پیچیده و سخت است معمولا هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بالا است. اما اگر بخواهیم به صورت یک محدوده قیمت این عمل را عنوان کنیم باید گفت که چیزی بین 4 تا 6 میلیون تومان به ازای هر دندان است
مراحل انجام ایمپلنت دندان
کاشت دندان با کمک ایمپلنت روند پیچیده و زمانبری دارد. اینکار در قالب یک عمل جراحی صورت میگیرد که توسط جراح دندان صورت میگیرد به این جراح معمولا متخصص ایمپلنت دندان نیز گفته میشود. برای اینکه این متخصص بتواند طی یک عمل جراحی برای افراد دندان بکارد باید مراحلی را طی کند. در ادامه با مهمترین مراحل ایمپلنت دندان آشنا خواهید شد:
- معاینه و مشاوره توسط پزشک متخصص و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت و هزینه آن
- کشیدن دندان در صورت لزوم با صلاح دید پزشک متخصص
- جراحی و نصب پایه ایمپلنت
- طراحی چاهک لثهای برای گذاشتن لبهی روکشها در زیر لثه، به منظور جلوگیری از ورود مواد غذایی به زیرایمپلنت
- انتخاب رنگ ایمپلنت، قالب گیری و فرستادن قالب به لابراتوار
- چسباندن نهایی
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر روش ها جایگزینی دندان و هم چنین سایر خدمات دندانپزشکی( دندانپزشکی اطفال و...) می توانید به سایت کلینیک دندانپزشکی ایده ال مراجعه کنید.