چندعامل تاثیرگذار بر هزینه و قیمت ایمپلنت دندان ( بخش اول )
غالباً افرادی که به دنبال کاشت دندان با روش ایمپلنت هستند، می خواهند بدانند که این روش چقدر هزینه خواهد داشت. هنگامی که پیش از انتخاب کلینیک کاشت ایمپلنت تحقیقات خود را انجام می دهید، ممکن است تعجب کنید که چرا هر کلینیکی یک قیمت به شما میگوید و تقریبا همه آن ها یک محدوده هزینه ایمپلنت دندان را به شما پیشنهاد میدهند. در این مقاله قصد داریم درباره هزینه ایمپلنت دندان و عوامل تاثیر گذار بر روی این هزینه مطالبی به شما ارائه دهیم. تمام اطلاعات موجود در این مقاله معتبر بوده و از بهترین کلنییک دندانپزشکی جنت آباد پرس و جو شده است.
اهمیت جایگزین دندان در اطلاح طرح لبخند
لبخند یکی از مهمترین دارایی های ما است که شاید اولین صحنه ای که دیگران در برخورد با شما میبینند لبخندتان است. خیلی از افراد با دیدن لبخند شما، کما بیش شما را قضاوت کرده و درباره وضعیت زندگی، روحیات و سطح سلامتیتان فکر میکنند. بنابراین طرح لبخند بسیار مهم است. یکی از فرآیندهای انجام شده در اصلاح طرح لبخند کاشت ایمپلنت دندانی در صورت عدم وجود یک یا چند دندان است. کاشت ایمپلنت دندان در کنار سایر روش های اصلاح طرح لبخند مانند نصب ونیر دندان (لمینت دندان، ونیر کامپوزیت، کامپوزیت دندان و ...) همگی باعث بهبود لبخند و زیبایی بیشتر شما میشود.
1. نوع ایمپلنت (فوری یا تاخیری)
ایمپلنت ها یا به روش فوری کاشته میشوند یا به روش تاخیری و طی دست کم دو مرحله. در روش اول چنانچه تمام ویژگی های لازم را داشته باشید میتوانید در یک مرحله اقدام به کاشت دندان جدید کنید و چنانچه نیاز به پیوند استخوان باشید و یا مشکلاتی سد راهتان باشد به صورت تاخیری و در چند مرحله برایتان ایمپلنت کاشته میشود. ممکن است چندین ماه طول بکشد تا شما صاحب یک جایگزین خوب دندانی از جنس ایمپلنت شوید. هزینه هر دو نوع ایمپلنت متفاوت است اما هزینه ایمپلنت تاخیری نسبتا بیشتر است زیر مقدمات و آمادگی های زیادی نیاز دارد.
2. تعداد ایمپلنت ها
هرچه شما به تعداد بیشتری ایمپلنت نیاز داشته باشید به طبع قیمت و هزینه ایمپلنت دندان نیز برای شما بیشتر خواهد بود. برخی از بیماران تنها نیاز به کاشت یک ایمپلنت دارند این درحالی است که برخی دیگر ممکن است بخواهند دندان های یک فک را کاملا با ایمپلنت جایگزین کنند. قیمت ایمپلنت دندان برای هر دو فک نسبتا بالا خواهد بود.
3. مواد بکار رفته در ساخت ایمپلنت ها
ایمپلنت های دندان باید از مواد سازگار با بدن ساخته شود تا بدون ایجاد یک واکنش آلرژیک یا رد شدن توسط بدن، با فک جوش خورده و یکپارچه شوند. بهترین ماده برای ساخت ایمپلنت های دندانی الیاژ تیتانیوم است. برخی از جراحان دندانپزشکی استفاده از زیرکونیوم را به عنوان یک جایگزین برای تیتانیوم شروع کرده اند زیرا سفید بودن آن باعث می شود تا با دندانهای طبیعی نزدیک باشند. از این حیث کاشتن ایمپلنت های دندان زیرکونیومی همان سفیدی و طرحی لبخندی را به شما میدهد که ونیر دندان هایی مانند لمینت دندان و ونیر کامپوزیت و .... میدهند.