جلوگیری از کاهش سختی مینا:

در تحقیقی که در سال 2018 در دانشگاه اصفهان انجام شد، نشان داده شده است که بلیچینگ دندان ها با استفاده از لیزر دیود از roughness یا زیری مینا جلوگیری می کند و موجب کاهش و یا پیشگیری از اچینگ (برداشت ماده ی معدنی) مینای دندان می گردد.

افزایش اثربخشی:

به دو علت در بلیچینگ با لیزر شاهد افزایش اثربخشی پروسه ی سفیدکردن خواهیم بود:

از آنجا که کروموفور های موجود در ژل های فعال شونده با لیزر قادر به جذب طول موج باریکی از لیزرهای دیود می گردند، این مسئله موجب افزایش اثربخشی بلیچینگ با لیزر دیود خواهد شد.

تاثیر گرمای لیزر بر ماده ی بلیچ موجب می گردد که اثر سفیدکنندگی بر پیگمان های رنگی در عمق بیشتری صورت پذیرد. این مسئله به وسیله ی افزایش نفوذ به داخل عاج سطحی دندان انجام می شود که سبب افزایش اثر سفیدکنندگی دندان ها در مقایسه با روش بلیچینگ بدون لیزر می شود.

کاهش حساسیت دندان ها:

از آنجا که همیشه از اشعه‌ی لیزر برای بالابردن حرارت استفاده می‌شود، ممکن است این انرژی بالا به مینای دندان‌ها آسیب بزند یا عوارضی مثل حساسیت دندانی و درد را در پی داشته باشد. اما تحقیقات نشان داده که بلیچینگ با لیزر دیود سرعت درمان را بدون تغییر و اعمال اثر بر مینای دندان کاهش می‌دهد. بدین ترتیب در صورت استفاده از لیزر دیود برای بلیچینگ، به علت استفاده از نوری با طول موج بلند و کم توان، دردهای لثه و حساسیت های دندانی کاهش می یابد و ممکن است به هیچ وجه فرد را ملطم به جراحی زیبایی لثه نکند.

امروزه ثابت شده که این دستگاه یکی از معتبرترین و باارزش‌ترین منابع انرژی برای بلیچینگ دندان‌هاست.

کوتاه شدن زمان درمان:

ژل بلیچینگ با تابش لیزر سریع‌تر فعال شده و همانگونه که اشاره شد، اثربخشی نیز افزایش می‌یابد. به همین دلیل در دستورالعمل درمان، ژل مدت زمان کمتری بر روی سطح دندان‌ها قرار گرفته و در نتیجه زمان درمان کاهش می‌یابد و فرد راحتی بیشتری را تجربه می‌کند.

 معایب

در صورت کاربرد مواد استاندارد و روش صحیح، استفاده از لیزر جهت بلیچینگ هیچ عارضه ای دربرندارد. همچنین برای این روش عیب خاصی نمی توان متصور شد مگر اینکه این روش کمی گران تر از روش های عادی است و نیاز به تجهیزات بیشتر و تخصص و مهارت یک  دندانپزشک  ترمیمی خوب دارد.

بیشتر بدانیم : ارتودنسی دندان لمینت شده