ایمپلنت‌ها را می‌توان از جهت‌های مختلفی در چندین دسته، تقسیم بندی کرد. به عنوان مثال در یک دسته بندی ایمپلنت‌ها به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند:

ایمپلنت اندوستیال

ایمپلنت ساب‌پریوستیال

برای اینکه بدانید کدام یک از روش‌های کاشت دندان برای شما مناسب‌تر است ابتدا باید با کارایی هر یک آشنا شوید. برای مثال ایمپلنت‌های اندوستیال به ایمپلنت‌هایی گفته می‌شود که پایه ایمپلنت درون استخوان فک قرار می‌گیرد. اما ایمپلنت دندان ساب‌پریوستیال پایه‌هایی هستند که زیر بافت لثه و بر روی استخوان آرواره قرار می‌گیرند. ایمپلنت‌های ساب پریوستیال به دلایل نتایج ضعیف‌تری که به همراه دارند کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ایمپلنت فوری و ایمپلنت تأخیری نیز انواعی دیگر از روش‌های کاشت دندان به شمار می‌روند. در ایمپلنت فوری که تنها در شرایطی خاص انجام می‌شود، کشیدن دندان آسیب دیده و جایگذاری پایه ایمپلنت در یک جلسه انجام می‌شود. اما حالت معمول کاشت دندان به این صورت است که چند ماه از کشیدن دندان آسیب دیده گذشته باشد؛ به این روش کاشت، ایمپلنت تأخیری می‌گویند.

دیگر نگران بالا بودن هزینه ایمپلنت دندان نباشید

یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های افرادی که قصد کاشت دندان دارند، بالا بودن هزینه ایمپلنت دندان است. نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که تعرفه ایمپلنت دندان در افراد مختلف متغیر بوده و کاملاً به وضعیت دندان‌های فرد و همچنین انتخاب نوع ایمپلنت بستگی دارد. بنابراین با دیدن هزینه‌های بالای کاشت دندان در تبلیغات شبکه‌های اجتماعی نگران نشوید. اولین اقدامی که باید انجام دهید، پیدا کردن یک کلینیک دندانپزشکی معتبر برای مشاوره کاشت دندان است.

با توجه به اینکه کاشت دندان نوعی جراحی است، مانند هر جراحی دیگری هزینه آن با توجه به عوامل مختلفی تعیین می‌شود که دندانپزشک در جلسه مشاوره کاملاً به شما خواهد گفت. در حال حاضر میانگین هزینه ایمپلنت دندان از سوی کلینیک‌های مختلف، چیزی حدود ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون تومان اعلام می‌شود