به طور کلی قیمت دندان مصنوعی از ترمیم و درمان دندان طبیعی بالاتر است. به علاوه، هزینه کاشت دندان در مراکز درمانی مختلف متفاوت است. متخصص پروتز دندانی و متریال مورد استفاده بیشترین تاثیر را در تعیین قیمت ایمپلنت دندان دارند. باقی موارد موثر بر قیمت ایمپلنت دندان را در زیر می خوانید.

کیفیت قطعات استفاده شده

کیفیت قطعات ایمپلنت یکی از مهم ترین فاکتورها در تعیین هزینه کاشت دندان می باشد. شرکت های صاحب نام در این عرصه از بهترین مواد برای ساخت قطعات ایمپلنت استفاده می کنند که همین باعث ترجیح پزشک و بیمار برای استفاده از این نوع تجهیزات می شود. مسلما هرچه کیفیت قطعات ایمپلنت بیشتر باشد، هزینه بیشتری را باید برای آن صرف نمایید.

قطعات ایمپلنت شامل کاور درب ایمپلنت و هلینگ که مختص آن ایمپلنت است و همچنین ست یکبار مصرفی که حین جراحی به صورت پک کامل استفاده می شود و انواع گوناگونی با قیمت های مختلف دارد.

دندانپزشک انتخاب شده

اگر پزشکی که انتخاب کرده اید یک دندانپزشک متخصص است، هزینه بیشتری را پرداخت خواهید کرد. متخصص ایمپلنت و کاشت دندان دوره های آموزشی بیشتری را گذرانده و تجربه بیشتری هم در زمینه کاشت دندان دارد. ایمپلنتی که به صورت دو مرحله ای انجام می گردد توسط دو دندانپزشک متخصص انجام می پذیرد . مرحله اول ایمپلنت توسط یک متخصص جراحی فک و صورت و یا متخصص پریو(لثه) و مرحله دوم توسط یک متخصص پروتز انجام می شود که این مورد نیز تاثیر زیادی در قیمت ایمپلنت دندان دارد.

لابراتوار

لابراتوارهای مختلفی برای ساخت ایمپلنت دندان وجود دارد که مطمئنا سطح کیفی آنها متغیر است. هر لابراتواری که پیشرفته تر باشد و در جزئیات فرم و روکش و یا پروتز دقت بیشتری به خرج دهد، مبلغ بالاتری را از دندانپزشک دریافت می کند.

هزینه های جانبی

 

گاهی برای کاشت موفق دندان نیاز به جراحی های جانبی مثل جراحی سینوس یا بازسازی فک باشد. همچنین اگر لثه بیمار تحلیل رفته باشد، پیوند استخوان جهت افزایش عرض استخوان و افزایش ارتفاع استخوان صورت می گیرد. موارد اینچنینی باعث بالا رفتن هزینه کلی ایمپلنت خواهند شد.