پر کردن دندان و ترمیم دندان و مراحل انجام آن

 ترمیم دندان یا پر کردن دندان درمانی برای بازسازی عملکرد ، یکپارچگی و ساختار از دست رفته دندان در اثر عواملی چون  پوسیدگی یا ترومای خارجی می باشد. این درمان ابتدا بوسیله حذف پوسیدگی های موجود در دهان و سپس بازسازی بخش های از دست رفته دندان بوسیله مواد ترمیمی انجام می شود. این مواد می توانند از انواع  آلیاژ فلزی (آمالگام) یا مواد همرنگ دندان (کامپوزیت دندان) باشند.

چه زمانی دندان ها نیاز به ترمیم دارند؟

به طور کلی پوسیدگی دندان ها را به 7 مرحله ی شماره گذاری شده دسته بندی می کنند:

  • دندان کاملا سالم
  • اولین  تغییرات قابل مشاهده مینایی
  • تغییرات واضح در سطح مینای دندان
  • تخریب مینا بدون درگیری عاج
  • عاج درگیر شده بدون حفره دار شدن دندان
  • درگیری عاج به همراه حفره
  • یک پوسیدگی وسیع با عاج قابل مشاهده

که به طور کلی شماره 5 به بعد دندان نیاز به ترمیم دارد ولی در مورد شماره 3 و 4 هر دندانپزشک ترمیمی خوب  با توجه به شرایط پوسیدگی که آیا یک پوسیدگی فعال و درحال پیشرفت می باشد یا غیر فعال است تصمیم به ترمیم می گیرد.

چرا دندان باید ترمیم شود؟

دندان های پوسیده شده حاوی باکتری ها هستند و این باکتری ها با تکثیر خود باعث گسترش پوسیدگی می شوند. سرعت این گسترش بستگی به میزان رعایت بهداشت دهان و دندان ها مثل استفاده از مسواک و نخ دندان، محل پوسیدگی و ژنیک فرد دارد. در صورتی که هرچه زود تر جهت جلوگیری از گسترش پوسیدگی اقدامی صورت نگیرد، این پوسیدگی عصب دندان را درگیر کرده و نیاز به درمان ریشه جهت زدودن باکتری ها از کانال دندان خواهد بود. همچنین تشکیل آبسه از عوارض گسترش عفونت پوسیدگی دندان می باشد.  پس برداشتن پوسیدگی ها برای جلوگیری از گسترش آن ها و پر کردن محل برداشت پوسیدگی ها جهت جلوگیری از تجمع مجدد باکتری ها در آن محل ضروری است.

موادی که برای ترمیم (پرکردن) دندان استفاده می شوند

  • آمالگام
  • کامپوزیت
  • گلاس آینومر

.

 

ونیر کامپوزیت برای چه افرادی مناسب نیست؟

 ونیر کامپوزیت‌ها را با نام‌های (ونیر یک جلسه‌ای)، (کامپونیر)، (ونیرهای رزین کامپوزیتی) و یا (باندینگ کامپوزیت) نیز می‌شناسند.  ونیر کامپوزیت یک روش زیبایی و ترمیمی محسوب می‌شود که در این روش لایه‌ای محافظ همرنگ دندان بر روی مینای دندان قرار می‌گیرد و این لایه توسط اشعه روی دندان چسبانده می‌شود. ونیر کامپوزیت یکی از راه‌های سریع، مقرون به صرفه و محبوب برای زیبایی دندان است. این روش در طی یک جلسه انجام می‌شود چرا که نیازی به تراش دندان نداشته و مواقعی استفاده می‌شود که دندان بیمار پوسیدگی نداشته باشد.

اما ونیر کامپوزیت برای همه افراد با هر نوع دندانی که دارند مناسب نیست بلکه موفقیت ونیرها به انتخاب فرد مناسب بستگی دارد. افرادی که نمی‌توانند از این روش استفاده کنند شامل موارد زیر می‌باشند:

افرادی که دارای دندان‌های پوسیده و بیماری‌های لثه هستند. قبل از جاگذاری ونیر حتما باید این مشکلات را برطرف کرده سپس اقدام به ونیر کردن دندان‌ها خود کنند.

افرادی که دارای دندان‌های ضعیف که مقدار قابل توجهی از ساختار دندانشان از بین رفته و یا دارای پر کردگی‌های عمیق و بزرگ هستند.

افرادی که دارای دندان‌های بسیار نامرتب و کج هستند و قبل از ونیر باید ارتودنسی شوند.

افرادی که دارای فکی ضعبف هستند.

افرادی که دارای عادات دهانی مانند دندان قروچه هستند، چراکه این عادت موجب شکستگی و خورد شدن کامپوزیت می‌شود.

افرادی که مینای دندان‌ آنها به اندازه کافی نبوده زیرا ونیر دندان به مینای دندان چسبیده می‌شود.

افرادی که بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعابت نمی‌کنند.

برای مطالعه بیشتر :

 

مهمترین مراحل ارتودنسی ثابت

 توضیحات بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران این باره :

مرحله اتصال بریس ها به دندان های مراجعین از مهمترین مراحل ارتونسی ثابت است و شامل چند مرحله زیر میشود.

1. تمیز کردن دندان ها و استفاده از چسب مخصوص

بعد از ارزیابی های اولیه و بررسی تمام جوانب درمان، برای شروع کار و قبل از نصب براکت ها، متخصص ارتودنسی شما ابتدا دندان هایتان را پالیش زده و خشک می کند. سپس اسید مخصوص یا یک ماده سمنت مانند (سیمان مخصوص) را  روی سطح دندان ها قرار می دهد تا شرایط را برای نصب براکت ها آماده کند. در مواردی که کامپوزیت نوری برای چسباندن براکت ها به دندان مورد استفاده قرار گیرد لازم است که نور پلاسما با شدت بالا به روی براکت ها تابانده شود.

2. چسپاندن براکت ها و رد کردن سیم از بین آن ها

چسپاندن براکت ها تنها بخشی از کار است و در مرحله بعدی باید بین تمام براکت ها اتصال ایجاد کنیم. برای این منظور ما یک سیم مخصوص قوس دار را از تمام براکت ها عبور می دهیم. این سیم علاوه بر متصل کردن براکت ها به هم، به دندان ها فشار وارد میکند تا در جهتی که مد نظر ما است حرکت داده شوند. اگر لازم باشد فشار ببیشتری به دندان ها وارد شود برای ایجاد فشار بهتر بر دندان ها، کش های کوچکی که ترکیب رنگی مختلفی دارد به دلخواه بیمار روی براکت های ارتودنسی قرار می گیرد.

3. تنظیم سیم و براکت ارتودنسی

تنظیم سیم و براکت یکی دیگر مهمترین مراحل ارتودنسی ثابت است. در این مرحله شما بایستی حدود 3 تا 4 هفته یا هر ماه توسط متخصص ارتودنسی خود ویزیت شوید. تا اگر کش های ارتودنسی نیاز به تعویض دارد و یا سیم و براکت ها به تنظیم جدید نیاز دارد، این کار انجام شود. پس از هر بار تنظیم و تعویض کش ها، ممکن است کمی درد تجربه کنید زیرا به طور معمول به سیم ها و دندان فشاری اعمال میشود که تا به آن عادت کنید کمی طول میکشد و تجربه درد طبیعی است.

4. برداشتن بریس ها

بعد از سپری شدن مدت زمان ارتودنسی، بریس ها باید برداشته شوند و اینار تنها باید توسط متخصص ارتودنسی انجام شود. ممکن است 6 ماه تا 3 سال طول بکشد تا بریس ها برداتشه شوند.

5. استفاده از ریتینر

آخرین مرجله از مراحل ارتودنسی دو فک بالا و پایین استفاده از نگهدارنده ها است. به نگهدارنده ریتینر نیز گفته میشود که باعث میشود دندان ها در حالت ایده آل و صاف بافی بمانند.

برای مطالعه بیشتر :

دانستنی های دهان و دندان

دندانپزشکی کودکان

غذاهایی که خوردن آن ها در دوره نقاهت عمل جراحی ایمپلنت بیخطر و مفید است

بعد از عمل ایمپلنت چه چیزهایی باید بخوریم و از خوردن چه چیزهایی باید اجتناب کنیم؟ به طور خلاصه بعد از عمل باید پیرو رژیم غذایی بعد از ایمپلنت دندان باشید و به خوردن غذاهای نرم که  خیلی تند، خیلی گرم یا خیلی سرد نیستند رو بیاورند. تمام غذاهایی که برای هر سه وعده صبحانه، نهار و شام انتخاب می‌کنید باید بسیار ساده، نرم و نیازمند حداقل جویدن باشند. در ادامه ما تعدادی از مواد غذایی و نوشیدنی هایی که می‌توانید بعد از عمل کاشت دندان با ایمپلنت آن ها را بدون محدودیت بخورید لیست کرده ایم:

تغذیه بعد از کاشت ایمپلنت : رژیم مایع و آبکی

  • آب خالص و تمیز (آب معدنی)
  • آب میوه های طبیعی بدون شکر
  • شیر
  • چای و قهوه
  • سوپ آبکی
  • ژله
  • پودینگ
  • سوپ خامه
  • بستنی میوه ای (به طور کلی خوردن بستنی بعد از جراحی ایمپلنت حتما توصیه میشود)
  • میلک شیک (مخلوط بستنی، شیر، آیس میلک و …)
  • سایر مایعات و غذاهای آبکی مفید

میوه ها و سبزیجات

  • میوه های نرم مانند موز، انبه، هلو و گلابی (از خوردن میوه هایی مانند تمشک و توت فرنگی و … که دانه های ریز زیادی دارند خودداری کنید)
  • پوره سیب
  • سبزیجات بخار پز شده
  • گوشت و سایر منابع پروتئینی
  • ماهی آب پز
  • خورش مرغ یا مرغ کباب شده نرم
  • انواع سوپ با تکه های ریز ریز شده گوشت، مرغ یا گوشت های دیگر
  • توفو

نان ها، ماکارونی یا برنج

  • تمام نان های نرم و غیر شیرین
  • وافل
  • پنکیک
  • مافین (شبیه کیک یزدی)
  • اسپاگتی
  • غلات پخته شده و تصفیه شده

دست شما برای تهیه یک رژیم غذایی بعد از عمل ایمپلنت باز است منتهی باید تا میتوانید غذاهای نرم و پوره شده بیشتر مصرف کنید. از خلاقیت خود استفاده کنید و مواد ذکر شده در لیست بالا را با هم میکس کنید تا در دوره ریکاوری به خوبی تغذیه شوید و همیشه پر انرژی باشید. به این نکته هم توجه کنید که لقمه های کوچک بردارید و سعی کنید غذاها را در سمتی از دهان بجوید که ایمپلنت ندارید.( این موضوع برای زود جوش خوردن ایمپلنت خیلی مهم است). در کنار این غذاها، حتماً در حین بهبودی ایمپلنت، آب زیادی بنوشید. هیدراتاسیون و تامین آب بدن باعث تسریع در روند بهبودی و افزایش عملکرد سیستم ایمنی میشود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دنداپزشکی ( دندانپزشکی اطفال ، دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ( لمینت دندان ، اصلاح طرح ابخند ، کامپوزیت دندان ) ، ارتودنسی دندان و... می توانید به مجله تخصصی دندانپزشکی ارتوتیپز مراجعه کنید.

 

طراحی لبخند دیجیتال

 وقتی از لبخندمون ناراضی هستیم حس اعتماد به نفس نداریم.اگر نمیخواهید کسی طرح لبخندشمارا ببیند صحبت کردن با دیگران و ملاقات با افراد جدید را میتوانید به عنوان یک چالش در نظر بگیرید.با طراحی لبخند دیجیتال (DSD)، می توانید اعتماد به نفس خود را در حالی که از یک تجربه مثبت دندانپزشکی لذت می برید، دریافت کنید.درک مزایای این پروتکل درمان می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید که آیا ممکن است گزینه مناسب برای شما باشد.

چرا طراحی لبخند دیجیتال مفید است؟

DSD یک پروتکل درمان چندتایی دندانپزشکی است که در مقایسه با سایر گزینه های درمان مزایای بیشتری ارائه میدهد.

DSD  اجازه می دهد تا ارتباطات بین اعضای تیم مراقبت بهبود یابد، این که بدان معنی است که شما بیشتر از آنچه که در طول روند درمان انتظار دارید آگاه میشوید شما به مواد آموزشی و نمایه های بصری دسترسی خواهید داشت تا لبخندتان بعد از درمان کامل DSD  همانطور که انتظار داشتید باشد.

چرا طراحی لبخند دیجیتال را انتخاب میکنیم؟

مشکلات دندان ها لثه و فک برای اکثر بیماران به سادگی قابل حل نیست.اکثر مردم میخواهند لبخند زیبایی داشته اشند تا به آنها اعتماد به نفس و جذابیت ببخشد.لبخند شما به همان شیوه ای است که می بینید و احساس می کنید، بنابراین اگر همیشه سعی می کنید دندان هایتان را پنهان کنید، ممکن است خودتان را در یک تصویر بسیار مثبتی نبینید.هر بیمار نیاز های منحصر به فرد خود را دارد،اعمال یک طرح متناسب با تمام برنامه های در حال انجام هیچ نتیجه ای برای هر وضعیت فردی ارائه نمی دهد.

آیا من یک گزینه ی خوب برای طراحی لبخند دیجیتالی هستم؟

یکی از بهترین جنبه های DSD این واقعیت است که هر بیمار یک نامزد مناسب برای پروتکل درمان است.این مفهوم بر اساس تجزیه و تحلیل نسبت های دندانی و صورت خود است.استفاده از فیلم ها و عکس های دیجیتال با کیفیت بالا، اجازه ی درک ارتباط بین لب ها، لثه ها و دندان هارا به بیمار میدهد و بیمار در جریان تمام مراحل برنامه ریزی شده قرار میگیرد.آنچه که در این فاز مشاهده می کنید این است که لبخند شما در نهایت پس از اتمام کامل فرآیند چگونه خواهد بود.

برای مطالعه بیشتر :

 

 

آبسه دندان در حین درمان ارتودنسی چگونه است؟

 اظهار نظر بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران در این باره:

اگر شما به دلیل مال اکلوژن تحت درمان ارتودنسی قرار گرفته اید. آبسه های دندانی در حین مدت درمان ارتودنسی دندان نیز ممکن است دیده شوند. این ضایعه به این دلیل است که برخی از بیماران نسبت به تمیز کردن دندان های خود پس از نصب بریس ها سهل انگاری می کنند.

ارتودنسی ثابت و آبسه ها

از آنجایی که حرکت دندان ها در ارتونسی به وسیله سیم قوس دار ارتودنسی و براکت ها است. در روز های اولیه درمان ارتودنسی ثابت ، بریس ها به دندان ها فشار وارد می کنند و لثه ها ملتهب می شوند. اگر لثه ها ی ملتهب با رعایت بهداشت دهان و دندان بر طرف نشوند و نادیده گرفته شوند، مانده های مواد غذایی باعث تجمع باکتری ها در اطراف بریس شده و ممکن است در نهایت منجر به آبسه دندان شوند. انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی نیز میتواند احتمال شکل گیری هرگونه کیسه چرک و عفونی دندان را کاهش دهد.

ارتودنسی متحرک و آبسه ها

علاوه بر دستگاه های ثابت ارتودنسی شامل دیمون، لینگوال، براکت سرامیکی و … دستگاه های ارتودنسی متحرک و ارتودنسی نامرئی نیز میتوانند باعث التهاب لثه و تشکیل آبسه شوند. اگر قالب های متجرک شما متناس با دندان هایتان نباشد احتمال حساس شدن بافت های داخل دهان وجود خواهد داشت.

البته متخصص ارتودنسی شما توصیه های لازم را در مورد زندگی کردن با براکت های ارتودنسی در دهان به شما می دهد. همچنین نحوه مسواک زدن دندان های ارتودنسی شده را نیز حتما به شما یاد می دهد. با رعایت دستورالعمل های ارتودنتیست خود می توانید علاوه بر جلوگیری از پوسیدگی دندان به لبخند زیبا که همان هدف نهایی شما از این درمان است دست پیدا کنید.

برای مطالعه بیشتر

 

 

دستورالعمل ها و مراقبت هاي بعد از ايمپلنت بعد از عمل جراحي ايمپلنت گذاري

حداقل روزي دو بار مسواك بزنيد 

براي مراقبت از ايمپلنت خود بعد از عمل بايد در شبانه روز دست كم 2 بار دندان هاي خود را با دقت و به صورت اصولي مسواك زده و شستشو دهيد. اين امر به جلوگيري از رشد باكتري ها، همچنين جلوگيري از پوسيدگي دندان و بروز بيماري هاي دهان و دندان كمك مي كند. تميز كردن دندان ها مخصوصاً بعد از هر وعده غذايي بسيار ضروري است، بعد از هر وعده غذايي مخصوصا اگر غذاهاي شيرين، اسيدي يا گاز دار ميخوريد حتما با آب؛ دهان خود را شستشو دهيد. و اگر برايتان مقدور است مسواك بزنيد. براي تميز كردن ايمپلنت و دندان ها مي توانيد از مسواك هاي عادي و يا برقي استفاده كنيد. هر دو گزينه خوبند، اما مسواك هاي برقي اغلب بهتر سطوح دندان ها را تميز ميكنند و وقت كمتري هم از شما ميگيرند.

نخ دندان را فراموش نكنيد

براي حفظ و مراقبت از ايمپلنت بعد از عمل، تنها مسواك زدن كافي نيست و بايد حتما نخ دندان هم بكشيد. در حالي كه اغلب افراد نخ دندان نميكشند و از استفاده از آن هراس دارند. اما نخ دندان بهترين روش براي از بين بردن خورده زيرهاي مواد غذايي از بين دندان ها و پيشگيري از رشد و تكثير باكتري هاي مضر دهان است. از آنجا كه نخ دندان باعث از بين رفتن مواد غذايي در بين دندان ها مي شود، استفاده از آن ميتواند مانع از پوسيدگي  دندان يا سوراخ شدن دندان ها شود. از دندانپزشك خود بخواهيد بهترين برند  مسواك، نخ دندان و خمير دندان را به شما بدهد تا بتوانيد در طي فرآيند مراقت و نگهداري از ايمپلنت دندان از آن ها استفاده كنيد.

ساير مراقبت هاي بعد از ايمپلنت دندن

موارد زير نيز ميتوانند براي مراقبت از ايمپلنت دندان به كارتان بيايد:

  • دهانشويه آنتي باكتريال
  • نخ دندان
  • قرص هايي كه تجمع پلاك را از بين مي برند
  • مسواك هاي بين دنداني
  • مسواك نرم و كوچك برقي يا دستي
  • خميردندان از بين برنده تارتار و پلاك

نكته: يكي از نشانه اصلي اينكه ايمپلنت شما موفق بوده و شما توانسته ايد به خوبي از ايمپلنت هاي خود مراقبت كنيد داشتن لثه هايي با رنگ قرمز و صورتي طبيعي است. اين وضعيت نشان ميدهد هيچ عفونتي در لثه و يا استخوان فك شما وجود ندارد و ايمپلنت موفقت آميز بوده است.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ساير خدمات دندانپزشكي مثل دندانپزشكي اطفال ، جراحي  ريشه ، ارتودنسي دندان و... مي توانيد به مجله اينترنتي دندانپزشكي ارتوبلاگ مراجعه كنيد.

 

نگین دندان چیست؟

 نگین دندان یک جواهرمصنوعی بیرنگ و کوچک از سنگ است که با استفاده از یک چسب برای زیبایی طرح لبخند به سطح دندان متصل میشود.برخی از سنگ های کوچک در مرکز دندان قرار میگیرند.

نگین دندان از سنگ مصنوعی بی رنگ و براق یا هر فلز گرانبهایی مانند طلا و سنگ ها شبیه بلورهای بسیار ریز هستند که عموما در قسمت جلو و بالای دندان های پیشین یا دندان های نیش یا هر دندانی که در هنگام لبخند زدن بیشتر نمایان است، قرار داده می شوند. نگین دندان در هنگام لبخند زدن می درخشد و توجه همه را به سمت لبخند شما جلب می کند و یک لبخند سفید و درخشان و با شکوه را عرضه می کند. در ادامه به نکاتی در مورد کاشت نگین روی دندان و زیبایی طرح لبخند دندان اشاره می شود:

  • روش کاشت نگین غیرتهاجمی و بدون درد است.
  • به نگهداری بیشتر نیاز ندارد.
  • می توان نگین را در هر زمانی که بخواهید در بیاورید یا تعویض کنید و این کارها تاثیری بر روی مینای دندان ندارند.
  • روش کاشت نگین دندان بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد و ۱۰۰ درصد قابل برگشت است.
  • نگین در برابر لکه مقاوم است.
  • در مسواک زدن اختلالی ایجاد نمی کند، حتی اگر از یک مسواک برقی استفاده کنید، همچنین محدودیتی برای مراجعه شما به دندانپزشک بوجود نمی آورد.
  • در مورد عوارض کاشت نگین دندان باید گفت در صورتی که نگین به خوبی بر روی دندان قرار گرفته باشد، به ساختارهای دندان های موجود آسیبی وارد نمی کند و عوارض و مضراتی نخواهد داشت. کاشت نگین در دندان در صورتی بدون ضرر است که توسط دندان پزشک صورت بگیرد.

جنس نگین ها از چیست؟

نگین‌هایی که برای زیباتر شدن لبخند استفاده می‌شوند، جنس‌های گوناگونی هم دارند. این نگین‌ها برلیان، کریستال یا طلا هستند. البته هزینه‌های کاشت این نگین‌ها با هم متفاوت است. نگین‌های با جنس کریستال به نسبت نوع برلیان از دوام بیشتری برخوردارند، در حالی که نگین‌های برلیان فقط موجب درخشش هر چه بیشتر دندان‌ها می‌شوند. نگین‌ها را خودتان نمی‌توانید از دندان‌هایتان جدا کنید بلکه هر وقت از آنها خسته شدید باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا آنها را از دندان‌تان جدا کند و محل آسیب‌دیده چسباندن نگین روی دندان‌تان را نیز ترمیم کند. نگین‌ها با مسواک زدن از سطح دندان کنده و جدا نمی‌شوند ولی اگر شما با آن غذای سفت بخورید، احتمال جدا شدن نگین از دندان‌تان وجود دارد.

برای مطالعه بیشتر :

ایمپلنت دندان

مجله اینترنتی دندانپزشکی

مزایا، معایب و نحوه صحیح استفاده از دستگاه های شفاف و نامرئی در ارتودنسی بزرگسالان

 توضیحات بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران در این باره :

مزایا

دستگاه های شفاف یا نامرئی ارتودنسی دارای مزایایی هستند. بیشتر فواید این دستگاه ها متوجه بزرگسالان است. مهمترین فواید ارتودنسی نامرئی در مقایسه با ارتودنسی ثابت عبارتند از:

بریس های شفاف همان اندازه که بریس های فلزی معمولی مؤثر هستند، کاربرد دارند و موثرند.

علاوه بر تقویت ظاهر شما ، بریس های شفاف باعث بهبود کلی سلامت و عملکرد دهان شما می شود.

بریس های شفاف می توانند به شما در رسیدن به لبخندی جذاب و ایده آل کمک میکند و از این طریق اعتماد به نفس شما را بالاتر میبرد.

معایب

تنها ضرر دستگاه های شفاف ارتودنسی این است که آنها نسبت به همتایان معمولی خود مستعد رنگ پذیری بیشتری هستند. آن ها نیاز دارند که بیشتر شسته شوند و برای تمیز نگاه داشتن آن ها باید زحمت بیشتری کشید زیرا اگر رنگ بگیرند لبخند شما را زشت نشان میدهند.

نحوه مراقبت صحیح از دستگاه های نامرئی

برای جلوگیری از لکه دار شدن دندان ها و یا کاهش خطر پوسیدگی شان، باید تمام نکات بهداشتی در خصوص دهان و دندان را با این دستگاه ها رعایت کنید. برای این منظور چند نکته زیر را با دقت بخوانید:

  • بعد از هر وعده غذایی دهان خود را بشویید. اینکار به شستشو و خارج کردن ذرات مواد غذایی و سایر مواد باقی مانده در لابلای دندان ها کمک می کند. بدین ترتیب مانع از تغییر رنگ ارتودنسی نامرئی خواهید شد.
  • 30 دقیقه بعد از غذا حتما مسواک بزنید. هرگز بلافاصله بعد از غذا مسواک نزنید. انجام این کار در واقع می تواند باعث ساییدگ مینای دندان شود.
  • از استعمال محصولات دخانی خودداری کنید. سیگار کشیدن می تواند ارتودنسی شفاف شما را به همان روشی که دندان ها لکه دار میشوند لکه دار کند.
  • از مصرف غذاها و نوشیدنی های تیره رنگ خودداری کنید. نوشیدنی هایی مانند چای، قهوه ، سس گوجه فرنگی و سایر مواد تیره می توانند با گذشت زمان لکه های زیادی روی دستگاه های ارتودنسی بگذارند.
  • مرتباً به متخصص ارتودنسی دندان خودتان سر بزنید. در این جلسان متخصص دهان و دندان و موقعیت تغییر دندان های شما را بررسی میکند و اگر مشکلی در خصوص ارتودنسی داشته باشید آن را برطرف خواهد کرد.

برای مطالعه بیشتر :

 

مجله ارتودنسی دندان

هزینه بلیچینگ دندان یا سفید کردن دندان ها چقدر است؟

 اگر همیشه یک لبخند با دندان هایی سفیدتر می خواهید میتوانید از طریق چند روش ساده اقدام به سفید کردن آن ها کنید. به تمام فرآیندهای سفید شدن دندان در اصطلاح دندانپزشکی بلیچینگ دندان گفته میشود. در این مقاله شما را با این روش ها و به طور کلی قیمت و هزینه بلیچینگ دندان آشنا خواهیم کرد.

بلیچینگ دندان چیست؟

همانطور که در مقدمه نیز ذکر شد، به تمام روش هایی که منجر به سفید شدن دندان ها میشود بلیچینگ دندان گفته میشود. مهمترین مساله که در خصوص سفید کردن دندان ها مطرح است هزینه بلیچینگ دندان است. ما روش های  مختلفی برای رسیدن به این هدف داریم که هر کدام هزینه خاص  خود را دارند. اما تاکید ویژه ما در این مقاله بررسی قیمت بلیچینگ دندان به دو روش داخل مطب و خانه است.

هزینه بلیچینگ دندان به صورن حدودی چقدر است؟

همانند هزینه لمینت دندان و هزینه ایمپلنت دندان ،هزینه بلیچینیگ نیز بر اساس نوع روشی که برای سفید کردن دندان ها بکار برده میشود متفاوت است. به طور کلی قیمت این کار برای آفیس بلیچینگ یا سفید کردن دندان ها در مطب دندانپزشک حدود 1.000.000 میلیون تومان است. قیمت بلیچینگ دندان با در خانه و با کمک محصولات سفید کننده نیز چیزی حدود 2.000.000 است. با جزئیات این دو روش در ادامه آشنا خواهید شد.

هزینه آفیس بلیچینگ: هزینه بلیچینگ دندان در مطب چقدر است؟

سفید شدن چشمگیر دندان ها در مدت زمان کوتاه، مهمترین مزیت آفیس بلیچینگ دندان در داخل مطب دندانپزشک است. این پروتکل شامل استفاده از ژل پراکسید با غلظت نسبتاً زیاد است که توسط دندانپزشک  زیبایی دندان یا تکنسین آموزش  دیده به دندان ها اعمال میشود.

در آفیس بلیچینگ مقداری پراکسید طی چند نوبت و هر بار برای مدت  زمان 15 تا 20 دقیقه روی دندان ها باقی می ماند که حداکثر تا یک ساعت طول خواهد کشید. کسانی که با مشکل شدیدد تغییر رنگ دندان مواجه هستند ممکن است توصیه شود که چند جلسه بلیچینگ کنند یا از هوم بلیچینگ کمک بگیرید.

هزینه هوم بلیچینگ: هزینه بلیچینگ دندان در خانه چقدر است؟

هزینه بلیچینگ دندان در خانه نزدیک 2 میلیون تومان است. همین هزینه در خارج از کشور 100 تا 400 دلار است.

اگر سفید کردن دندان ها در مطب دندانپزشکی برایتان مقدور نیست میتوانید رو به هوم بلیچینگ دندان بیاورید. محصولاتی هستند که به توصیه دندانپزشکان جهت سفید شدن دندان ها در خانه و بدون مداخله دندانپزشک قابل خریداری هستند. استفاده از این کیت های سفید کننده دندان در خانه بسیار آسان است و مقادیر پرکسید بکار رفته در آن ها نیز کمتر است.

 

صفحه قبل 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 صفحه بعد
<-blogads->