آشنایی با تمام تخصص های دندانپزشکی

 جراح دهان و فک و صورت: متخصص جراحی دهان و دندان

این متخصص بر روی درمان مشکلات مربوط به بافت های سخت و نرم صورت، دهان و فک متمرکز است. البته باید بدانید که شما برای انجام هر نوع جراحی دهان نیازی به یک جراح دهان ندارید. جراح دهان و فک و صورت یا (Oral and Maxillofacial Surgeon) در معالجاتی و شیوه های درمانی که به روش های پیچیده یا سطح عمیق آرام بخشی نیاز دارند اقدام میکنند.

دندانپزشک اطفال: متخصص دندانپزشکی بچه ها

دندانپزشکی اطفال یا (Pediatric Dentist) درست مانندن متخصصان اطفال که به شرایط و مشکلات بهداشتی و سلامتی کودکان میپردازند، مسئول ارائه خدمات دندانپزشکی به اطفال، کودکان و نوجوانان هستند. دندانپزشک اطفال متخصصی است آشنایی کامل با مسائل و مشکلات کودکان دارند و با طوری آموزش دیده اند که نیازهای این قشر از جامعه را شناسایی کرده و به بهترین شکل ممکن پاسخگوی نیازهای دهان و دندان آن ها باشند. دندانپزشکان کودکان به کودک شما کمک می‌کنند تا در درازمدت در مسیر داشتن دندان هایی مقاوم، سالم و لبخندی زیبا قرار بگیرند.

ارتودنتیست: متخصص تراز کردن دندان ها

ارتودنسی  یا (Orthodontics) تخصصی از دندانپزشکی است که به اصلاح ناهماهنگی بین دندان ها و فک می پردازد. اگر فک شما به درستی تراز نباشد، و تناسب طبیعی بین فک، دهان و دندان های شما برقرار نباشد، احتمالا شما به یک متخصص ارتودنسی ارجاع داده خواهید شد. به عبارت ساده تر اگر دندان های شما کج یا ناهموار باشد، ممکن است یک متخصص ارتودنسی را ببینید.

پروستودنتیست: متخصص ترمیم و زیبایی دندان

متخصص پروستودنتیست یا (Prosthodontists) دندانپزشکی است که بر ترمیم و جایگزینی دندان های از دست رفته یا آسیب دیده تمرکز دارد. متخصص ترمیم و زیبایی دندان از هر چیزی که به زیبایی لبخند، کاربردی و طبیعی به نظر رسید دندان های جایگزین و تریم شده شما تاثیر میگذارد درک منحصر به فردی دارد. برخی از رایجترین کارهای یک متخصص پروستودنتیست عبارتند از:

  • گذاشتن روکش پرسلن دندان
  • ترمیم و یا جایگزینی تاج دندان
  • کاشت دندان و ایمپلنت
  • پل و بریج دندان
  • پروتز دندان

 

نکاتی که پیش از روکش کردن دندان با ونیر دندان بدانید (بخش سوم )

 بیمه ها برای روکش دندان هیچ هزینه ای پررداخت نمیکنند

شرکت های بیمه روکش ها را جزء اهداف زیبایی در نظر گرفته و تا زمانی که یک پروسه دندانپزشکی به منظور درمان صورت نگیرید هیچ هزینه ای به مراجعان و مشتریان خود پرداخت نمیکنند. بنابراین شما باید تمام هزینه و قیمت روکش دندان را از جیب خودتان پرداخت کنید.

از آنجا که روکش ها به صورت سفارشی ساخته شده اند و به مهارت بالایی احتیاج دارند ، قیمت لمینت دندان به طور متوسط حدود 1.5 میلیون برای ازای هر دندان است و قیمت ونیر کامپوزیت دندان نیز چیزی حدود 700 تا 1 میلیون تومان به ازای هر دندان است که تمام این هزینه بر عهده مراجع خواهد بود.

ونیر دندان نیاز به مراقبت زیادی دارد

در حالت عادی به افراد توصیه میشود که هر 6 ماه یکبار به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کنند. اما برخی تصور میکنند وقتی روکش دندان نصب کردند دیگر نیازی نیست هر 6 ماه به دندانپزشک مراجعه کنند. این تصور اشتباه است و اتفاقا مراقبت از روکش های دندانی بسیار مهم تر است. زیرا با کلی هزینه به طرح لبخند دلخواه خودتان رسیده اید و باید از آن به خوبی محافظت کنید. در نتیجه همچنان باید هر 6 ماه یکبار به کلینیک دندانپزشکی خودتان مراجعه کنید و شاید حتی بخواهید زودتر از این بازه زمانی این ویزیت را انجام دهید. علاوه بر این باید به خوبی به بهداشت دهان و دندان خودتان نیز رسیدگی کنید.

بهترین کلینیک برای روکش کردن دندان کجاست؟

روش های مختلفی برای پیدا کردن یک کلینیک خوب که بتواند مطابق استاندارهای دندانپزشکی اقدام به نصب ونیر دندان برای شما کند وجود دارد. با این حال چنانچه در ساکن تهران هستید و گذرتان به جنت آباد خورد میتوانید سری به باتجربه ترین و مجهزترین کلینیک دندانپزشکی جنت آباد یعنی کلینیک فوق تخصصی تاج‌دنتال بزنید و یا داستان کسانی که در این مرکز لمینت دندان، ونیر کامپوزیت و سایر روکش های دندانی نصب کرده اند را با مقایسه تصاویر قبل و بعد از روکش کردن دندان دنبال کنید.

برای مطالعه بیشتر : ایمپلنت دندان

آیا بیمه هزینه ارتودنسی را پوشش می‌دهد؟

 داشتن دندانهای صاف، یکدست و سفید می تواند از نظر سلامت عمومی و سلامتی دهان و دندان تفاوت اساسی ایجاد کند. یکی از روش های دست یافتن به چنین لبخندی رو آوردن به درمان ارتودنسی دندان است. ارتودنسی با اینکه بسیار سودمند است و به زیبایی صورت و افزایش اعتماد به نفس کمک میکند اما هزینه زیادی دارد.  در واقع یکی از بزرگترین چالش ها و معضلات پیش روی کسانی که میخواهند ارتودنسی کنند هزینه ارتودنسی دندان است. اغلب افراد با قیمت ارتودنسی مشکل دارند به همین خاطر درباره نحوه پوشش بیمه برای این درمان توسط شرکت های بیمه ای سوالاتی دارند. این مقاله را بخوانید تا ببینید آیا هزینه ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و سایر بیمه ها تحت پوشش قرار داده میشود؟ اگر بله، هزینه ارتودنسی را چقدر کاهش میدهند.

برای مطالعه بیشتر : مجله ارتودنسی دندان

آیا بیمه خدمات دندانپزشکی را تحت پوشش قرار میدهد؟

به طور کلی بیمه های سلامت به ندرت خدمات دندانپزشی را تحت پوشش قرار میدهند و تنها در مواردی که درمان روی برطرف کردن مشکل خاص و پزشکی تمرکز داشته باشد حاظر به برگرداندن هزینه ها خواهد بود. با این حال برخی از پروسه ها میتواند تحت پوشش بیمه باشند. در واقع اگر میخواهید به دنبال زنده کردن هزینه ارتودنسی و سایر تعرفه های دندانپزشکی باشید بهتر است به فکر بیمه تکمیلی باشید. یعنی بیمه دندانپزشکی را باید در خدمات بیمه های تکمیلی جستجو کنید.

نحوه کاهش هزینه ارتودنسی و سایر خدمات دندانپزشکی با بیمه تکمیلی چگونه است؟

شما به دو صورت میتوانید اقدام به کاهش هزینه ارتودنسی با بیمه کنید. اول میتوانید به شرکت های بیمه که با مراکز، کلینیک ها و مراکز دندانپزشکی قرار دارند مراجعه کنید و هزینه ای برای خدمات دندانپزشکی به صورت ماهانه یا سالانه پرداخت کنید. سپس به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنید و مستقیما هزینه ارتودنسی با بیمه را کاهش دهید.

یا اینکه میتوانید با مراجعه به مطب یک کلینیک یا مطب یک متخصص ارتودنسی خوب کارهای درمان را شروع کنید و سپس با گرفتن برگه درمان به شرکت بیمه ای که خود را برای خدمات دندانپزشکی بیمه کرده اید مراجعه کرده و بخشی از هزینه ها را برگردانید. البته در نظر داشته باشید که این نوع بیمه های تکمیلی نیز مانند بیمه تامین اجتماعی هزینه های پروسه های زیبایی مانند ایمپلنت دندان، لمینت و سایر ونیر دندان را تحت پوشش ندارد و در موارد بسیار خاصی ارتودنسی را نیز پوشش میدهد.

برای آشنایی با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران می توانید به سایت دندانپزشکی درکلینیک مراجعه کنید.

عوامل تاثیرگذار بر هزینه و قیمت ایمپلنت دندان (بخش دوم )

 اسکن دهان و دندان

قبل از قرار دادن ایمپلنت، جراح دندانپزشک شما نیاز به گرفتن تصاویر با کمک اشعه ایکس و اسکن ویژه دهان و دندان دارد. سی تی اسکن دهان و دندان جراح را قادر می سازد تا ببیند که آیا شما به اندازه کافی استخوان فک در محل کاشت دارید یا خیر. گرفتن این اسکن ها  همچنین به جراح کمک میکند تا همه چیز را پیش بینی کرده و از بروز عوارض جلوگیری کند. اسکن ها هرچند که هزینه زیادی ندارند اما یکی از عوامل تاثیرگذار روی قیمت ایمپلنت دندان است.

 

 نحوه انجام عمل (تکنیک عمل جراحی)

روشهای دقیق قرار دادن کاشت از فناوری رایانه ای پیشرفته استفاده می کند. قرارگیری استاتیک ایمپلنت دندان نیاز به گرفتن اسکن های متعدد از دهان شما دارد تا راهنمایی هایی برای جراحی ایجاد شود. قرارگیری پویا و دینامیک نیز از مانیتورهای رایانه ای و نرم افزاری برای هدایت دست جراح در طی مراحل جابجایی استفاده می کند. هر  کدام از این روشها به نوعی روی هزینه ایمپلنت دندان تاثیر میگذارد.

 

کلینیک دندانپزشکی کاشت ایمپلنت دندان

 

شاید یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار روی قیمت ایمپلنت دندان مرکز دندانپزشکی باشد که در آن عمل جراحی انجام میدهید. هزینه ایمپلنت دندان در شهرهای مختلف و حتی در بخش های مختلف یک شهر هم متفاوت است. برای مثال هزینه ایمپلنت دندان در تهران در یک بازه و محدوده قرار دارد و شاید برخی مناطق چند میلیون کمتر یا بیشتر از حد نرمال دریافت کنند. با این حال برخی از کشورها هستند که  هزینه ها در آن ها بسیار کم است به همین جهت برخی افراد دوست دارند به صورت مدیکال توریسم اقدام به ایمپلنت گذاری کنند. برای کسانی که در خارج از ایران هستند سفر به ابران و کاشت ایمپلنت میتوانید بسیار کم هزینه باشد.

 

تخصص و آموزش جراح دندانپزشکی

 

هرچه متخصص ایمپلنت  مجرب و باتجربه تر باشد، نیاز به پرداخت و صرف هزینه بیشتری برای جراحی ایمپلنت دندان خواهید بود. جراحان برتر ایمپلنت دندان با تجربه و مهارت خود و در نهایت آرامش برای شما کاشت ایمپلنت را انجام میدهند بنابراین قیمت ایمپلنت دندان آن ها باید کمی بالاتر از سایر جراحان باشد.

 

 

 

نکاتی که پیش از روکش کردن دندان با ونیر دندان بدانید(بخش اول )

 ونیر دندان تنها یکی از روش های ساده برای اصلاح طرح لبخند شما است

دندانپزشکی زیبایی این روزها برای افرادی که می خواهند طرح لبخند خود را بهبود ببخشیند گزینه های بسیار زیادی روی میز دارد. سفید کردن دندان ها با بلیچینگ، باندینگ دندان ها، پر کردن دندان با مواد همرنگ دندان، جایگزین های دندانی مانند ایمپلنت دندان، بریج، پروتز و … همگی روش هایی هستند که یک دندانپزشک زیبایی دندان میتواند با کمک آن ها به راحتی اقدام به اصلاح طرح لبخند کند.

از میان تمام روش های ذکر شده به نظر میرسد که محبوب ترین آن ها ونیر دندان است. ونیر دندان هر چند تنها راه اصلاح طرح لبخند نیست اما به تنهایی میتواند کیفیت و زیبایی طرح لبخند شما را چند برابر کند و یکی از بهترین روش های پنهان کردن عیوب ظاهری دندان های شما است.

روکش های دندانپزشکی متحرک نیستند!

بر خلاف الاینرهای دندانی (نوعی دستگاه ارتودنسی)  یا برخی از انواع پروتزهای دندان، روکش ها به گونه ای طراحی نشده اند که قابل تحرک یا متحرک باشند. در واقع ونیر دندان جزء ابزار ثابت دندانپزشکی است که در اغلب اوقات به صورت دائمی به دندان شما متصل میشود. با اینکه آن ها  دائمی هستند اما طول عمر خاصی دارند و بعد از اتمام طول عمرشان باید دوباره آن ها را  با ونیر دندان جدید و سالم جایگزین کرد.

برای نصب ونیر نیازی به انجام جراحی روی دندان ندارید

برخی ها تصور میکنند که نصب روکش دندانی مانند لمینت یا ونیر کامپوزیت نیازمند انجام بیحسی عمیق و عمل جراحی است. این تصور درست نیست و انجام این پروسه هیچ نیازی به بیحسی عمیق و یا عمل جراحی ندارد. تنها کاری  که صورت میگیرد تراش دادن بخشی از صخامت مینای دندان شما است که آن هم با کمی بیحسی قابل انجام است. بعد از نصب وینر ممکن است کمی درد یا حساسیت دندان تجربه کنید که آن هم با یک مسکن غیر نسخه ای مانند ایبوپروفن به راحتی قابل تسکین است.

هیچ لزومی ندارد که تمام دندان های خود را روکش کنید

برخی از مراجعان طرح لبخند کاملاً جدیدی می خواهند یعنی میخواهند به طور کلی ویژگی های طرح لبخند خود را تغییر دهند. با این وجود برخی دیگر هستند که تنها یک یا چند دندان آن ها دچار مشکل ظاهری است و تنها میخواهند آن یکی دو دندان را روکش یا ونیر کنند. خبر خوب این است که شما میتوانید هر چند تعداد دندان که خواستید روکش کنید. چه یک دندان چه همه آن ها، در هر صورت دندانپزشک کارتان را انجام خواهد داد. اما رایج است که تنها 8 دندان جلویی روکش میشوند. نصب ونیر دندان برای همه دندان ها نه تنها به صرفه نیست بلکه نیازی هم نیست. زیرا اصولا  دندان های عقبی اصلا در طرح لبخند شما جایی ندارند تا روکش شوند

مشکلات زبان بزرگ مادرزادی

 زبان بزرگ و غیر معمول یک بیماری مادر زادی است که می تواند مشکلاتی را به بار بیاورد.

ماکروگلوزیا یا افزایش اندازه زبان نسبت به حفره دهان می تواند درست مانند ناهنجاری های عروقی یا بزرگ شدن عضلات باشد.

این عارضه می تواند عوارضی از خود بجا بگذارد.

بنابراین بیایید تا به آن بپردازیم.

علائم ماکروگلوزیا

در مبتلایان به این بیماری اندازه بزرگ زبان می تواند در بسیاری از فعالیت ها مانند خوردن و صحبت کردن اختلال ایجاد کند.

این افراد ممکن است تنفس شدید داشته باشند.

این بیماری می تواند علائم قابل توجه ای به خصوص در کودکان بوجود بیاورد.

این علائم عبارتند از:

  • آپنه خواب
  • پریشانی تنفس
  • افتادگی
  • افتادگی در بلع
  • دیسارتریا
  • اپن بایت دندان یا نیش باز
  • تغییر مخاط
  • قرار گرفتن در معرض آسیب دیدگی احتمالی
  • افزایش بروز عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی

تشخیص ماکروگلوزیا

برای تائید تشخیص زبان بزرگ ، پزشکان می توانند سابقه خانوادگی را چک کرده و معاینه جسمی انجام دهند.

سپس علت اصلی بوجود آمدن این عارضه را با آزمایشات مناسبی پیدا می کنند.

از آنجا که علل بالقوه بسیاری از این بیماری ها می تواند متفاوت باشد در نتیجه برای تشخیص ، آزمایشات بسیاری باید انجام شود.

برای مطالعه بیشتر : مجله ارتودنسی دندان

درمان ماکروگلوزیا

درمان بسته به علت و شدت زبان بزرگ شده متفاوت است.

در مواردی که علت آن قابل شناسایی شده باشد می توان برای درمان از روش های خاصی استفاده کرد.

به عنوان مثال ، اگر این عارضه در اثر کم کاری تیروئید تشخیص داده شود به وسیله برطرف شدن کم کاری تیروئید سایر علائم نیز از بین می روند.

اما در مواردی که علت آن مشخص نیست روشهای درمانی نیز مفید واقع نمی شوند.

در موارد شدید ، جراحی ضروری است.

پس از جراحی مشکلات گفتاری و جویدن و تغذیه کاهش می یابد.

زبان بزرگ و جلوزدگی دندان ها

اظهار نظر بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران در این باره :

رشد غیر طبیعی زبان می تواند باعث رشد غیر طبیعی فک و مال اکلوژن ( فاصله دندان ها در فک) شود.

در صورتی که ماکروگلوزیا تشخیص داده شود درمان به صورت جراحی و کاهش حجم زبان انجام می شود.

سپس بسته به درجات مال اکلوژن ایجاد شده ، ارتودنتیست شما دست به کار می شود و درمان را مطابق با تشخیص صورت گرفته انجام می دهد.

درمان های بعدی و برطرف کردن جلوزدگی دندان با کمک ارتودنسی انجام می شود.

درمان ارتودنسی می تواند نیش باز را اصلاح کند.

یک متخصص ارتودنسی می تواند به شما یا فرزند شما کمک کند که کاهش طول قوس به دست آمده را به وسیله درمان ارتودنسی بر طرف کنید.

پس از درمان ثبات افزایش پیدا می کند و بیمار می تواند شاهد مطابقت کاهش حجم زبان با طول قوس به دست آمده شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندان پزشکی (دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشکی بارداری ، دندانپزشکی زیبایی و...) می توانید به سایت کلینیک دندانپزشکی تاج مراجعه کنید.

چندعامل تاثیرگذار بر هزینه و قیمت ایمپلنت دندان ( بخش اول )

 غالباً افرادی که به دنبال کاشت دندان با روش ایمپلنت هستند، می خواهند بدانند که این روش چقدر هزینه خواهد داشت. هنگامی که پیش از انتخاب کلینیک کاشت ایمپلنت تحقیقات خود را انجام می دهید، ممکن است تعجب کنید که چرا هر کلینیکی یک قیمت به شما میگوید و تقریبا همه آن ها یک محدوده هزینه ایمپلنت دندان را به شما پیشنهاد میدهند. در این مقاله قصد داریم درباره هزینه ایمپلنت دندان و عوامل تاثیر گذار بر روی این هزینه مطالبی به شما ارائه دهیم. تمام اطلاعات موجود در این مقاله معتبر بوده و از بهترین کلنییک دندانپزشکی جنت آباد پرس و جو شده است.

اهمیت جایگزین دندان در اطلاح طرح لبخند

لبخند یکی از مهمترین دارایی های ما است که شاید اولین صحنه ای که دیگران در برخورد با شما میبینند لبخندتان است. خیلی از افراد با دیدن لبخند شما، کما بیش شما را قضاوت کرده و درباره وضعیت زندگی، روحیات و سطح سلامتیتان فکر میکنند. بنابراین طرح لبخند بسیار مهم است. یکی از فرآیندهای انجام شده در اصلاح طرح لبخند کاشت ایمپلنت دندانی در صورت عدم وجود یک یا چند دندان است. کاشت ایمپلنت دندان در کنار سایر روش های اصلاح طرح لبخند مانند نصب ونیر دندان (لمینت دندان، ونیر کامپوزیت، کامپوزیت دندان و ...) همگی باعث بهبود لبخند و زیبایی بیشتر شما میشود.

1. نوع ایمپلنت (فوری یا تاخیری)

ایمپلنت ها یا به روش فوری کاشته میشوند یا به روش تاخیری و طی دست کم دو مرحله. در روش اول چنانچه تمام ویژگی های لازم را داشته باشید میتوانید در یک مرحله اقدام به کاشت دندان جدید کنید و چنانچه نیاز به پیوند استخوان باشید و یا مشکلاتی سد راهتان باشد به صورت تاخیری و در چند مرحله برایتان ایمپلنت کاشته میشود. ممکن است چندین ماه طول بکشد تا شما صاحب یک جایگزین خوب دندانی از جنس ایمپلنت شوید. هزینه هر دو نوع ایمپلنت متفاوت است اما هزینه ایمپلنت تاخیری نسبتا بیشتر است زیر مقدمات و آمادگی های زیادی نیاز دارد.

2. تعداد ایمپلنت ها

هرچه شما به تعداد بیشتری ایمپلنت نیاز داشته باشید به طبع قیمت و هزینه ایمپلنت دندان نیز برای شما بیشتر خواهد بود. برخی از بیماران تنها نیاز به کاشت یک ایمپلنت دارند این درحالی است که برخی دیگر ممکن است بخواهند دندان های یک فک را کاملا با ایمپلنت جایگزین کنند. قیمت ایمپلنت دندان برای هر دو فک نسبتا بالا خواهد بود.

3. مواد بکار رفته در ساخت ایمپلنت ها

ایمپلنت های دندان باید از مواد سازگار با بدن ساخته شود تا بدون ایجاد یک واکنش آلرژیک یا رد شدن توسط بدن، با فک جوش خورده و یکپارچه شوند. بهترین ماده برای ساخت ایمپلنت های دندانی الیاژ تیتانیوم است. برخی از جراحان دندانپزشکی استفاده از زیرکونیوم را به عنوان یک جایگزین برای تیتانیوم شروع کرده اند زیرا سفید بودن آن باعث می شود تا با دندانهای طبیعی نزدیک باشند. از این حیث کاشتن ایمپلنت های دندان زیرکونیومی همان سفیدی و طرحی لبخندی را به شما میدهد که ونیر دندان هایی مانند لمینت دندان و ونیر کامپوزیت و .... میدهند.

 

 

دندانپزشکی کودکان چیست؟ متخصص دندانپزشکی کودکان چه کاری انجام میدهد؟

 دندانپزشکی کودکان همچون دندانپزشکی بارداری شاخه‌ای از دندانپزشکی است که از کودکی تا نوجوانی با آنها سروکار دارد. در دندانپزشکی، دندانپزشک کودکان، اهمیت خاصی برای پوسیدگی دندان قائل هستند.

چرا دندانپزشکی کودکان اهمیت دارد؟

پایه سلامت دهان و دندان در هر فردی از کودکی آغاز می‌شود. چرا که در دوران کودکی می‌توان باورها، عادات و سبک زندگی سالم در رابطه با سلامت دهان و دندان را به کودکان به راحتی آموزش داد تا بدین صورت از بروز مشکلات دهان و دندان پیشگیری کنیم.

  • اهمیت حفظ دندان‌های شیری
  • اهمیت پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان
  • اهمیت تجربه خوشایند دندانپزشکی
  • اهمیت آموزش‌های مرتبط با سلامت دهان و دندان کودک

دندانپزشکی کودکان چه خدماتی را ارائه می‌دهد؟

آزمایشات سلامت دهان و دندان نوزادان

مراقبت‌های پیشگیرانه که خود شامل تمیز کردن و درمان‌های فلورایدی و نیز توصیه‌های تغذیه‌ای

مشاوره در رابطه با آداب اشتباه کودکان مانند مکیدن انگشت شصت

ارزیابی‌ها و درمان‌های اولیه برای صاف کردن دندان‌ها و اصلاح مشکلات ارتودنسی

ترمیم نقص‌ها یا پوسیدگی‌های دندان

تشخیص برخی شرایط دهان و دندان که می‌توانند مرتبط با بیماری‌هایی مانند دیابت، اختلالات قلبی (مادرزادی)، کام شکاف دار، آسم، تب یونجه و اختلال بیش فعالی (کم توجهی) باشد.

کنترل بیماری‌های لثه و بیماری‌هایی مانند زخم معده

درمان آسیب‌های دهانی (شامل شکستگی دندان، افتادن یا لق شدن دندان‌ها)

چرا کلینیک دندانپزشکی تاج

متخصصین و کادر درمانی کلینیک دندانپزشکی تاج ضمن فراهم آوردن شرایط لازم جهت حفظ آرامش کودک شما اقدامات تشخیصی، درمانی و مراقبتی را با کیفیت و دقت بسیار بالا به کودکان شما ارائه می‌نمایند. اولویت در کلینیک دندانپزشکی تاج ارتباطی است که با کودکان دلبندمان برقرار می‌کنیم تا تجربه دندانپزشکی برایشان خوشایند و لذت‌بخش باشد.

کلینیک دندانپزشکی تاج با کمک تیم مجرب و توانمند خود و بهره‌مندی از دانش علمی و تجربه بالای موسسین و متخصصان این کلینیک، همچنین امکانات و تجهیزات بروز و کارآمد از جمله ویژگی های منحصر به فرد این مجموعه می باشد .

فرزند دلبند خود را نزد متخصصین دندانپزشک کودکان حاذق در کلینیک دندانپزشکی تاج با خیال آسوده بسپارید.

چنانچه برای زیباسازی طرح لبخندخود مصمم هستید به یک کلینیک یا دندانپزشک زیبایی مراجعه کنید به شما پیشنهاد میکنیم که سری به گنیجنه مقالات سایت ما بزنید و اگر وقت مطالعه ندارید میتوانید با ما تماس بگیرید تا به شما در این خصوص کمک کنیم. اگر در تهران یا گرج هستید میتوانید به کلینیک تخصصی تاج دنتال که بهترین کلینیک دندانپزشکی جنت آباد  است مراجعه کنید

آیا ارتودنسی روی آواز خواندن تاثیر میگذارد؟

 اظهار نظر بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران :

اگر صدای خوبی دارید و با صدایتان کار میکنید (خواننده، آوازه خوان، دوبلور، مجری و …) و در عین حال دندان های کج و ناصافی دارید، احتمالا این سوال در ذهن شما نقش  بسته باشد که آیا آواز خواندن و ارتودنسی با هم تداخل دارند یا نه؟ آیا ارتودنسی برای صدای شما مضر است یا نه؟ این دو چه تاثیری بر هم میگذارند؟ و آیا من میتوانم تحت درمان قرار بگیرم؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله به طور کامل به این موضوع بپردازیم.

چه ارتباطی بین آواز خواندن و ارتودنسی وجود دارد؟

مهمترین کاری که متخصصان ارتودنسی انجام میدهند برطرف کردن مشکلاتی است که روی تکلم، جویدن، ظاهر صورت، عملکرد فک ها و دندان ها تاثیر میگذارند. کراس بایت، آندربایت، اوربایت، کراودینگ و شلوغی دندان ها، فاصله بین آن ها و … از جمله این مشکلات هستند که به خصوص تکلم و آواز خواندن را با مشکل روبرو میکنند.

متخصص ارتودنسی برای برطرف کردن این مشکلات از دستگاه های ارتودنسی استفاده میکنند و بعد از اصلاح آن ها، شما میتوانید بهتر بجوید، بهتر صحبت کنید و لبخند زیباتری داشته باشید. با این تفاسیر و زمانی که تکلم و قدرت بیان ما بهتر میشود، قطعا اگر آوازه خوان و یا خواننده باشیم قدرت صدای ما بهتر شده و ما میتوانیم بهتر بخوانیم. بنابراین میتوان بین آواز خواندن و ارتودنسی یک ارتباط قائل شد. به این شکل که ارتودنسی میتواند باعث بهبود آوزا خواندن و خوانندگی شود.

آیا ارتودنسی میتواند شما را تبدیل به یک خواننده خوش صداتر کند؟

خیلی ها سوال میپرسند که آیا دستگاه های ارتودنسی میتوانند به بهبود صدا کمک کنند. در پاسخ باید گفت که تمرین کردن تنها کاری است که می تواند شما را به خواننده ای بهتر تبدیل کند. اما در کنار تمرین هر کاری که بتواند فضا و شرایط را برای ارتقاء صدای شما مهیا کنید نیز میتواند باعث بهتر شدن صدایتان شود. ثابت شده که ارتودنسی نه تنها تاثیر بدی روی صدای نازنین شما نخواهد گذاشت بلکه حتی میتواند آن را تا حد زیادی ارتقاء دهد.

آیا با اینویزلاین میتوان آواز خواند؟

اینوزیلاین ها یا (Invisalign) از محبوبترین دستگاه های ارتودنسی نامرئی هستند. این دستگاه ها با نام پلاک شفاف ارتودنسی نیز شناخته شده هستنند. و از انجایی که شفاف و همرنگ دندان هستند معمولا توسط بزرگسالان مورد استفاده قرار میگیرند.

برخلاف ارتودنسی ثابت با بریس های فلزی که میتوانند کمی روی صحبت کردن و آواز خواندن تاثیر بدی بگذارند، اما ما چنین چیزی را در خصوص ارتودنسی نامرئی با اینویزیلاین ها نداریم. لابد میپرسید چرا؟ چون حتی اگر نتوانید با اینویزیلاین ها با تمام پتانسیل آوایی خود آواز بخوانید میتوانید حین تمرین آن ها را برداید و بلافاصله بعد از تمام شدن آواز خواندن، دوباره آن را سرجای خود بگذارید.

برای مطالعه بیشتر: مجله ارتودنسی دندان

موارد ممنوعه در تغذیه بعد از ایمپلنت دندان : از مصرف این غذاها اجتناب کنید!

 مانند هر عمل جراحی که در ناحیه دهان انجام میشود، تا زمان بهبودی کامل دهان و جای زخم ها، باید از خوردن غذاهای سفت و سخت خودداری کنید. نه تنها 1 تا 2 هفته بعد از عمل دهان شما هنوز حساس است، بلکه باید تا پایان روند جوش خوردن ایمپلنت دندان برخی مواد غذایی را نخورید تا نتیجه عمل با شکست مواجه نشود. بعد از اینکه پایه ایمپلنت کاملا جوش خورد و سرجای خودش محکم شد، می توانید برخی از غذاهای ممنوعه را مصرف کنید اما همچنان باید برای مراقبت از ایمپلنت ها برخی از آن ها را نخورید

بنابراین برای اینکه دوره نقاهت ایمپلنت دندان به خوبی سپری شود از مصرف مواد غذایی ممنوعه زیر تا پایان جوش خوردن پایه حتما اجتناب کنید:

· نوشابه های گازدار وشیرین

· قند

· آب نبات

· گوجه فرنگی

· مرکبات

· چیپس

· کلوچه

· کراکر (تردک)

· فندق و سایر دانه ها

· مواد خوراکی چسبنده یا جویدنی مانند آدامس و میوه های خشک

· غذاهای بسیار گرم یا بسیار سرد

· خوراکی های بسیار تند

· نوشیدنی های الکلی

علاوه بر این، به خاطر پیشگیری از شل شدن لخته های خونی و شروع خونریزی از لثه ها یا اطراف ایمپلنت از نوشیدن مایعات از طریق نی جدا خودداری کنید. در عوض به جای نی از قاشق، لیوان یا فنجان چای خوری برای نوشیدن مایعات استفاده کنید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندانپزشکی ( دندانپزشکی اطفال، دندانپزشکی بارداری ، لمینت دندان و....) می توانید به مجله اینترنتی دندانپزشکی ارتوبلاگ مراجعه کنید و اطلاعات زیادی در ایباره به دست آورید .

صفحه قبل 1 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 صفحه بعد
<-blogads->