زمان خریدن طلا رسیده است

 از روز گذشته طلا روند صعودی قدرتمندی را آغاز کرده و در حال رسیدن به اوج های پیشین خود است. کارشناسان بازار معتقدند که افزایش قیمت ها در اینجا متوقف نشده و بیش ازاین صعود خواهند کرد.

همراه با باز شدن بازار ها پس تعطیلات سال نو میلادی در روز گذشته و شروع معاملات طلا توانست مقاومت سطح 1900 دلار را شکسته و تا 1940 دلار شد کند. هم اکنون نیز هر انس طلا 1949 دلار قیمت دارد و در حال امتحان کردن شانس خود برای رسیدن به سطح 1950 دلار می باشد.

کارشناسان پیش بینی می کنند که اگر بایدن بتواند کنترل سنا را نیز در دستان خود بگیرد می توان انتظار داشت که طلا به سرعت افزایش قیمت بیشتری را تجربه کرده و طبق پیش بینی ها برای بار دیگر به بالای 2000 دلار برسد.

نمودار های فنی نشان دهنده تلاش طلا برای تثبیت خود در بالای سطح 1947 دلار هستند. اگر طلا بتواند سطح 1950 دلار را به دست آورد نقطه مقاومت بعدی که با آن رو به رو خواهد شد سطح 1959 دلار خواهد بود.

در ادامه نیز هدف صعودی طلا نقطه 1972 دلار خواهد بود که مقاومت عمده طلا را تشکیل می دهد.

در صورت شرایط نزولی طلا در نقطه 1941 دلار دارای پشتیبانی بسیار قدرتمندی می باشد و در صورتی که این نقطه حمایت شکسته شود طلا در سطح 1930 دلار پشتیبانی خواهد شد. سطحی که اگر اتفاق خاصی نیافتد بعید است طلا به زیر این قیمت سقوط کند.

بیشتر بخوانید : خرید اینترنتی طلا

2 روش سریع و تضمینی سفید کردن دندان ها

 آیا می دانستید که لبخند زدن می تواند روحیه شما را تقویت کند و به طرز چشمگیری سیستم ایمنی بدن را نیز بهبود ببخشد؟ نه تنها این، بلکه لبخند زدن می تواند استرس و فشار خون را نیز به طرز معجزه آسایی کاهش دهد. با وجود این، بسیاری از مردم ترجیح می دهند لبخند نزنند. چرا؟

زیرا آن ها به دلیل تغییر رنگ دندان ها و تیره شدنشان خجالت می کشند لبخند بزنند و یا حتی در جمع صحبت نمی کنند. خبر خوب این است که امکان سفید شدن دوباره دندان ها آن هم در کوتاه ترین زمان ممکن با نتایج خیره و تضمینی وجود دارد! می‌خواهید بدانید چطور چنین چیزی امکان دارد؟ پس حتما این مقاله را بخوانید.

علت تغییر رنگ دندان ها چیست؟

تعداد زیادی از افرادی که به مطب ها و کلینیک دندانپزشکی مراجعه می کنند به نوعی دچار تیره رنگ بودن دندان ها و حتی لکه های دندانی هستند. شاید باورتان نشود اما اغلب آن ها حتی نمی دانند که چرا دندان هایشان دچار تغییر رنگ شده.

چندین عامل می تواند باعث تغییر رنگ دندان ها شود. به عنوان مثال، مصرف برخی از نوشیدنی ها مانند چای و قهوه، برخی میوه ها مانند توت فرنگی، بلوبری و خلاصه هر ماده غذایی که رنگدانه های فعال و قوی دارد باعث تغییر رنگ دندان ها می شود. اما دلایل دیگری مانند تحلیل مینای دندان یا نازک شدن آن نیز می تواند تغییر رنگ دندان ها را توجیه کند که خوشبختانه در دندانپزشکی برای هر نوع تغییر رنگ دندانی درمان یا روش های درمانی متنوعی وجود دارد.

چطور دندان ها را به صورت قطعی و تضمینی سفید کنیم؟

روش های زیادی برای سفید کردن دندان ها وجود دارد که از میان همه این ها 2 روش کاملا تضمینی و قطعی وجود دارد. این دو روش بلیچینگ دندان در مطب دندانپزشک و بلیچینگ دندان در منزل هستند. ابتدا اجازه دهید این 2 روش را توضیح دهیم و سپس در ادامه 5 روش مرسوم و خانگی جهت سفید کردن دندان ها را معرفی کنیم.

1. بلیچینگ دندان در مطب دندانپزشکی

بلیچینگ دندان نوعی روش سفید کردن دندان است که در آن به کمک مواد شیمایی خاصی به سفید شدن دندان ها و زیبایی طرح لبخند کمک می شود. به جرات می توان گفت که این قطعی ترین و بهترین روش برای سفید شدن دندان ها است. شما یک جلسه به مطب یک دندانپزشک و یا متخصص ترمیمی و زیبایی می روید، طی کمتر از 1 ساعت دندان های شما سفید می شود و سفیدی آن ها تا نزدیک به 1 سال (و حتی بیشتر همچنان) بردوام خواهد بود.

در این روش دندانپزشک یک ژل سفید کننده که حاوی موادی مانند هیدروژن پراکسید یا کارباماید پراکسید است را به سطح دندان های شما اعمال می کند و سپس با کمک لایت کیور (دستگاه نوری دندانپزشکی مخصوص) یا لیزر، مواد سفید کننده را فعال کرده و دندان ها را چندین پرده سفید می کند. این روش چون در مطب انجام می شود با نام بلیچینگ دندان در مطب شناخته می شود و فرآیندی بسیار ایمن و تضمینی است.

2. بلیچینگ دندان در منزل

بلیچینگ دندان در منزل مشابه با روش سفید کردن دندان ها در مطب دندانپزشکی است اما مواد شیمیایی سفید کننده در این روش غلظت بسیار کمتری دارند. مثلا اگر غلظت هیدروژن پراکسید مطب 35 درصد است، غلظت این ماده در روش خانگی 6 درصد است.

اگر بخواهید با کمک این روش در خانه دندان ها را سفید کنید باید به داروخانه مراجعه کنید و کیت بلیچینگ در منزل را خریداری کنید. روش استفاده از آن نیز توسط مسئول داروخانه یا در داخل کیت و بسته بندی وجود دارد. لازم به ذکر است که کارایی این روش کمتر از روش سفید کردن دندان ها در مطب دندانپزشکی است.

بیشتر بخوانید : قیمت لمینت دندان

آیا ارتودنسی نامرئی برای خانم های حامله یک روش درمان ایمن است؟

 بله در حالت کلی اگر بخواهید با کمک پلاک های ارتودنسی نامرئی درمان خود را آغاز کنید نباید دغدغه و نگرانی داشته باشید. زیرا درمان با این روش ایمن و کاملا بیخطر است. خوشبختانه پلاک های بی رنگ ارتودنسی نیازی به هیچ بیحسی  یا مصرف داروهای دیگری که ممکن است به فرزند شما آسیب برساند ندارد. این بدان معناست که شما نگران مصرف هرگونه داروی ناایمن در دوران بارداری خود نخواهید بود.

علاوه بر این در طول درمان با این روش ارتودنسی، نیازی به مراجعه مکرر حضوری ندارید و خودتان بر اساس بازه های زمانی که متخصص ارتودنسی به شما میگوید پلاک ها را به ترتیب استفاده می کنید. در هر شبانه روز میبایست بین ۲۰ تا ۲۲ ساعت دست کم پلاکها را روی دندان ها قرار داد.

اگر یک خانم بعد از شروع درمان حامله شده باشد….

گاهی اوقات ممکن است در طول درمان ارتودنسی حاملگی رخ دهد و یا شخص با خواست خودش برای بارداری اقدام کند. در چنین شرایطی اگر قبل از شروع بارداری کلیه معاینات، تصاویر رادیوگرافی با اشعه ایکس و …. صورت بگیرد، آن شخص می توان به راحتی زیر نظر دکتر ارتودنسی خود درمانش را آغاز کند.

بهترین زمان برای شروع ارتودنسی نامرئی در دوره بارداری چه زمانی است؟

هرچند که می‌توان در زمان بارداری (در برخی شرایط) درمان ارتودنسی نامرئی را شروع کرد، اما ارتودنتیست ها بر این باورند که بهترین زمان برای آغاز درمان، ۱ ماه پیش از اقدام به بارداری است. یعنی اگر مایلید که باردار شوید و در عین حال به فکر درمان ارتودنسی نیز هستید، قبل از اینکه بخواهید اقدام به هرگونه بارداری کنید توصیه میشود به نزد یک دکتر ارتودنسی خوب بروید تا تحت معاینه قرار گرفته و با مشورت گرفتن از اون، طرح درمان خود را آغاز کنید. ترجیحا به دنبال بهترین ها باشید مثلا اگر در تهران هستید با جستجوی بهترین دکتر ارتودنسی در تهران در گوگل، لیستی از بهترین ها را پیدا کرده و به آن ها مراجعه کنید.

هزینه ارتودنسی نامرئی چقدر است؟

ارتودنسی نامرئی از ارزانترین روش های ارتودنسی است و معمولا تعرفه آن مناسب است. چنانچه مشکل نامنظمی دندان های شما جزئی تا متوسط باشد می توانید با صرف هزینه ای که از ۳ میلیون به بالا شروع می شود، تحت درمان با پلاک ها نامرئی قرار بگیرید. برای جزئیات بیشتر بر روی هزینه ارتودنسی نامرئی کلیک کنید.

چه کسانی می توانند عمل لاغریی انجام دهند؟

 اصلی‌ترین شرط انجام جراحی لاغری این است که شاخص توده بدنی یا BMI شما در یک محدوده خاص قرار بگیرد. BMI به ما نشان می دهد که آیا در محدوده وزنی سالم قرار داریم یا نه و اگر نداریم تا چه حد دچار اضافه وزن و چاقی هستیم.

برای اینکه بفهمید آیا شاخص توده بدنی شما برای انجام جراحی لاغری مناسب است یا خیر ابتدا از طریق لینک  محاسبه bmi و با کمک محاسبه گر موجود در صفحه باز شده، BMI خود را به دست آورید و سپس شرایط انجام عمل لاغری را در ادامه بخوانید.

برای انجام جراحی کاهش وزن شاخص توده بدنی ما باید چقدر باشد؟

به طور کلی چنانچه شرایط زیر را داشته باشید می توانید با مراجعه به بهترین جراح لاغری اقدام به کاهش وزن از طریق جراحی کنید:

اگر BMI شما برابر با 40 یا بیشتر است 45 کیلوگرم اضافه وزن دارید

اگر شما دارای BMI بالای 35 هستید و یک بیماری مرتبط با چاقی مانند دیابت نوع 2 ، فشار خون بالا ، آپنه خواب یا بیماری قلبی دارید.

اگر با وجود 2 شرط بالا و داشتن تلاش های متعدد نتوانسته اید در طول یک دوره زمانی وزن خود را کاهش دهید.

و در نهایت اگر شما می توانید برنامه غذایی و یا برنامه های ورزشی مورد نیاز بعد از عمل لاغری را دنبال کنید.

بهترین عمل جراحی لاغری چیست؟

کاهش وزن با کمک جراحی لاغری به چندین شکل مختلف صورت می‌گیرد و اینطور نیست که همه افراد به یک شیوه جراحی شوند. ما دست کم 90 روش جراحی لاغری یا تکنیک جراحی به منظور لاغری داریم که فقط تعداد انگشت شماری از آن ها شناخته شده و مفیدتر هستند.

شناخته شده ترین عمل لاغری برای کاهش وزن عبارتند از:

  • عمل اسلیو معده
  • عمل بای پس معده
  • عمل پلیسه معده
  • باندینگ معده
  • مینی بای پس
  • بای پس روده

از میان این روش ها نیز بهترین عمل از نظر جراحان لاغری و افرادی که تجربه عمل لاغری داشته اند، با اختلاف عمل اسلیو معده است.

ایمن ترین روش لاغری با کمک جراحی کدام است؟

با اختلاف عمل اسلیو معده ایمن ترین روش کاهش وزن از طریق جراحی است. در این روش حتی با وجود اینکه برگشت ناپذیر است، درصد موفقیت عمل بالا است و افراد کمترین میزان آسیب مخصوصاً در طی عمل و در دوره نقاهت را تجربه کرده اند. پس از آن، بای پس روده از نظر ایمنی و اثربخشی در جایگاه دوم قرار دارد.

بیشتر بخوانید : رژیم لاغری سریع

6 روش تضمینی کاهش هزینه ارتودنسی کدامند؟

 روش های مختلفی برای کاهش هزینه ارتودنسی دندان وجود دارد که ما در ادامه 6 مورد تضمینی را معرفی کرده ایم. موارد را با دقت بخوانید زیرا ممکن است یکی از این روش ها به شما کمک کند تخفیف زیادی در قیمت نهایی ارتودنسی خود بگیرید.

1. انجام روش های ارزان قیمت ارتودنسی دندان

اگر مشکل شدید ارتودنسی ندارید می توانید درمان خود را با روش های ارزان قیمت انجام دهید. مثلا حداقل هزینه منظم کردن دندان ها استفاده از درمان ارتودنسی نامرئی با پلاک های شفاف است. هزینه درمان با این پلاک ها که کاملا بی رنگ و شفاف هستند مشروط بر اینکه در لابراتوارهای ایرانی ساخته شده باشد دست کم 4 میلیون تومان است.

2. سرمایه گذاری در بیمه های تکمیلی

احتمالاً شما هم می دانید که هیچکدام از بیمه های درمانی پایه هزینه ارتودنسی دندان را تقبل نمی کنند. زیرا آن ها بر این باورند که درمان های ارتودنسی نوعی درمان زیبایی دندان هستند و توجیه درمانی ندارند.

اما یک سری بیمه تکمیلی و دندانپزشکی وجود دارد که تحت شرایط خاص، بخشی هر چند ناچیز از کل هزینه ای که به متخصص ارتونسی داده اید را به شما برمی گردانند. در این خصوص می توانید با یک ارتودنتیست یا بیمه های دندانپزشکی ارتباط برقرار کنید.

3. انجام درمان در مراکز دولتی (جهاد دانشگاهی و دانشکده های دندانپزشکی)

برخلاف تصور، متخصصان ارتودنسی تنها در مطب های خصوصی فعالیت نمی کنند. در مراکز دولتی مانند مراکز جهاد دانشگاهی و کلینیک های دولتی (زیر نظر دانشکده های دندانپزشکی) متخصصانی وجود دارند که با هزینه منصفانه تر به منظم شدن دندان های شما کمک می کنند.

از این موضوع هم هراس نداشته باشید که متخصصان این مراکز خوب نیستند. چنین تصوری نداشته باشید. زیرا برخی از متخصصانی که در این مراکز خدمت می کنند بسیار شناخته شده و حتی می توانند هر کدام بهترین دکتر ارتودنسی دندان به شمار  بروند.

4. پرداخت کامل هزینه

شاید باورتان نشود اما اگر تمام نرخ ارتودنسی را به صورت یکجا پرداخت کنید، احتمالا برایتان به صرفه تر باشد. زیرا بیشتر متخصصان به دلیل اینکه هزینه ارتودنسی دندان را یکجا می دهید به شما تخفیف بیشتری می دهند.

5. دنبال کردن سایت و شبکه های اجتماعی متخصصان

اغلب ارتودنتیست ها به صورت فعال در اینترنت حضور دارند. آن ها هم سایت دارند و هم در شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند و  ارتباط نزدیکی با کاربران و مراجعان خودشان دارند. ممکن است هرازچندگاهی برای جلب مراجع و افزایش رضایت بیماران، برخی از این متخصصان تخفیف های خوبی در نظر بگیرند. با فالو کردن سایت ها و شبکه های اجتماعی ارتودنتیست ها می توانید به موقع از تخفیفات آن ها مطلع شده و از آن استفاده کنید.

6. مراجعه به دندانپزشکان عمومی و غیر متخصص

و آخرین راهی که البته به هر شخصی توصیه نمی شود، مراجعه به دندانپزشکان عمومی است. این دندانپزشکان می توانند ساده ترین درمان های ارتودنسی را با هزینه های کمتر انجام دهند. چنانچه نیاز به درمان دارید ولی به هیج عنوان یارای پرداخت هزینه ارتودنسی دندان را ندارید می توانید درمان خود را نزد این دندانپزشکان انجام دهید. اما فراموش نکنید که آن ها هم تنها نامرتبی های جزئی تا متوسط را می توانند درمان کنند.

مزایای ونیر کامپوزیت

 حال که از قیمت ونیر کامپوزیت آگاهی پیدا کردید ، بهتر است به بررسی مزایای آن ها نیز بپردازید. با مقایسه مزایا و معایب هر روش می توانید انتخاب کنید که کدام روش برای شما بهتر است.

قیمت ونیر کامپوزیت

ونیر کامپوزیت‌ها دارای مزایای متعددی نسبت به لمینت هستند که مهم‌ترین آنها هزینه است. به طور متوسط، لمینت‌ها دو برابر گران‌تر از کامپوزیت‌ها هستند، که این موضوع برای برخی از افراد بسیار مهم است، زیرا اکثر درمان‌های زیبایی تحت پوشش بیمه نیستند، و این یعنی شما هزینه درمان را خودتان باید پرداخت می‌کنید.

درمان همان روز

تمام فرایند اجرای ونیر کامپوزیت می‌تواند در یک جلسه تکمیل شود. دندانپزشک دندان‌های شخص را برای قرار دادن کامپوزیت آماده می‌کند و سپس روکش‌ها را مستقیماً در روی دندان‌های فرد شکل می‌دهد. سپس مواد کامپوزیت با استفاده از نور فرابنفش سفت می‌شود و در نهایت روکش‌ها پولیش می‌شوند.روش لمینت دندان  بیشتر طول می‌کشد، زیرا روکش‌ها باید در آزمایشگاه دندانپزشکی آماده شده و قبل از ملاقات بعدی به دندانپزشک تحویل داده شوند. دندان‌های شخص نیز قبل از نصب روکش نیاز به آماده سازی بیشتری دارند.

برگشت پذیری

بدون شک بزرگ‌ترین مزیت روکش کامپوزیت نسبت به پرسلن یا همان لمینت برگشت پذیری آن است. در فرایند لمینت گذاری برای تناسب روکش با دندان‌ها، نیاز به تغییر شکل دندان‌های طبیعی وجود دارد. وقتی صحبت از کامپوزیت‌ها می‌شود، حداقل آماده سازی روی دندان‌های طبیعی لازم است، و این یعنی که دندان‌های فرد به طور دائمی در حدی تغییر نمی‌کنند که مواد کامپوزیت را نتوان حذف و در صورت نیاز جایگزین کرد.

بیشتر بخوانید : قیمت لمینت دندان

 

چه کسانی نمی‌توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند؟

 قبل از پرداخت هزینه ایمپلنت دندان، در ابتدا باید دید آیا شما کاندید مناسبی برای این روش هستید یا خیر؟ در جلسه ابتدایی مشاوره با جراح دندانپزشک مشخص خواهد شد که این افراد کاندید مناسبی برای این روش نیستند:

افرادی که تحت درمان هایی مانند شیمی درمانی یا رادیوتراپی هستند.

افرادی که دچار پوکی استخوان هستند.

بیماری هایی که هنوز تحقیقاتی بر روی آنها صورت نگرفته است و نحوه عملکرد و ماندگاری آن با وجود بیماری که دارند هنوز مشخص نشده است.

افرادی که از سلامت لثه برخوردار نیستند و استخوان های فک آنها قدرت و انسجام کافی را ندارد.

افرادی که دخانیات و سیگار استعمال می‌کنند. زیرا مصرف سیگار امکان موفقیت فرد در جراحی را کاهش خواهد داد.

در صورتی که هیچ دندانی در دهان شما باقی نمانده باشد. در این شرایط در فک بالا به 6 تا 8 و در فک پاییم باید به 4 تا 6 ایمپلنت نیاز خواهید داشت.

اگر بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نمی‌کنید.

در صورت مصرف برخی از داروها مانند مشتقات بیس فسفونات.

مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت دندان

با توجه به هزینه ای که فرد برای ایمپلنت دندان می کند، منطقی است که با رعایت مراقبت های بعد از این جراحی، ماندگاری این روش را افزایش دهیم. به همین منظور بعد از انجام این روش، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

بعد از ایمپلنت دندان فرد بهتر است تا زمانی که اثر بی‌حسی از بین رود استراحت کند . بعد از اینکه بی حسی تمام شد دهان و دندان به حالت اولیه خود باز می‌گردند.

فرد ممکن است به مسکن برای برطرف کردن درد و ناراحتی نیاز داشته باشد.

بعد از کاشت ایمپلنت حداقل برای یک روز نباید دندان های خود را مسواک

شستشوی دندان ها بعد از جراحی توصیه نمی‌شود.

بعد از جراحی باید از دهانشویه استفاده نمایید. بهتر است از دهانشویه حاوی کلرهگزیدین روزی 3 بار استفاده شود.

در مصرف نوشیدنی ها محدودیتی ندارید، اما باید در خوردن غذا دقت کنید که بی حسی از بین رفته باشد.

ایمپلنت های دندانی مانند دندان های طبیعی به مراقبت نیاز دارد. دندان های خود را مسواک کنید، نخ دندان بکشید و بهتر است از خمیردندان های مخصوص ایمپلنت استفاده نمایید.

افرادی که کاشت دندان انجام می‌دهند بهتر است از سیگار کشیدن، نوشیدن قهوه و چای به خصوص در 3 روز اول خودداری کنید.

بهتر است از استعمال دخانیات، مشروبات الکلی خودداری کنید، زیرا این کار احتمال موفقیت کاشت ایمپلنت را کاهش خواهد داد

مقایسه روکش، لمینت و ونیر کامپوزیت و هزینه آن ها

 لمینت سرامیکی یک پوشش از جنس سرامیک است که ساخت آن ۲ الی ۳ هفته زمان نیاز دارد. از لمینت سرامیکی برای اصلاح انواع مشکلات دندان مانند اصلاح نامرتب بودن ، رنگ دندان، شکستگی های دندانی، کاهش فاصله بین دندان و غیره استفاده می‌شود. بعد از معاینه اگر لمینت سرامیکی برای فرد قابل انجام باشد، قالب اولیه از دندان ها گرفته می‌شود و به لابراتوار ارسال خواهد شد که توسط قالب‌گیری ساخت پروتز موقت آغاز خواهد شد که این کار حدودا ۳ الی ۴ ساعت به طول می‌انجامد. هزینه و قیمت لمینت دندان برای هر دندان حدوداً ۳ الی ۴ میلیون تومان است .هزینه لمینت موقت دندان تا آماده‌شدن لمینت دائمی حدوداً ۱ الی ۲ میلیون تومان است.

ونیر کامپوزیت برخلاف لمینت سرامیکی نیازی به تراشیدن دندان ها و قالبگیری ندارد و در همان جلسه بر روی دندان قرار می‌گیرد. جنس این کامپوزیت ها از مواد ترمیمی و هم رنگ دندان هستند که با مهارت و دقت بالایی باید بر روی دندان قرار میگیرند. در صورتی که این ونیر کامپوزیت ها  به طور صحیح جایگذاری و پالیش شوند عوارضی ایجاد نمی‌کنند. قیمت  ونیر کامپوزیت در سال ۱۴۰۰ حدوداً ۱ تا ۳ میلیون تومان است.

از دیگر تفاوت هایی که کامپوزیت و لمینت با یکدیگر دارند می‌توان به دوام و ماندگاری و عدم نیاز به پالیش نوع سرامیکی اشاره کرد.

برای روکش دندان برخلاف کامپوزیت و لمینت تمام سطح دندان تراشیده خواهد شد و روکش تمام دندان را پوشش خواهد داد. همچنین برای جایگذاری روکش باید قالب گیری دندان انجام شود و به لابراتوار ارسال شود، در صورت مناسب بودن قالب، دوباره به لابراتوار برای براق شدن ارسال شده و سپس در مطب به دندان چسبانده می‌شود. قیمت این روکش ها به عوامل مختلفی بستگی دارد که حدود آن تقریبا از ۲ میلیون تومان آغاز می‌شود. در مجموع ونیر کامپوزیت و لمینت برای اصلاح نامنظم بودن دندان ها یا رنگ آنها قرار داده می‌شود، اما روکش های دندانی برای محافظت و پوشش دندانی که عصب کشی شده اند یا تنها ریشه دندان شان باقی مانده است استفاده می‌شوند.

انواع بریج دندان

 

چهار نوع پل دندانی اصلی وجود دارد:

•    سنتی: این نوع پل دندانی جز روش های مرسوم است که هنوز هم کاربرد دارد. در این روش دندان های مصنوعی باید به دندان های طبیعی مجاور خود وصل شوند. برای این کار دندان های مجاور باید سالم و از استحکام کافی برخوردار باشند. قبل از گذاشتن پل بر روی مینای دندان باید مینای دندان های مجاور را بتراشید تا به فرمی درآید که بتوانید پل را به آن وصل نمایید.

•    معلق یا کانتی لِوِر: برای نصب این بریج باید یک دندان طبیعی در سمت چپ یا راست جای خالی دندان وجود داشته باشد. برای اینکه پل بر روی دندان سوار کنند باید دندان پایه را کمی بتراشنند و سپس پل را سوار آن کنند.

•    مریلند: این نوع بریج ها مانند بریج های ساده نصب می‌شوند. برای نصب این بریج به دو دندان سالم و با استحکام نیاز داریم، تنها تفاوتی که در نصب آن وجود دارد این است که در این روش نیازی به برش مینا نیست.

•    پشتیبانی شده با ایمپلنت: برای این روش بیمار باید بیش از یک دندان از دست داده باشد. در این حالت مینای دندان تراش داده نمی‌شود زیرا در این روش از ایمپلنت استفاده می‌شود و ایمپلنت های استفاده شده می‌تواند از بریج حمایت کند. این نوع از بریج عموما به دو عمل جراحی نیاز دارد: عمل اول برای کاشت و قرار دادن واحدهای ایمپلنت داخل استخوان فک ، عمل دوم نصب بریج.

قیمت و هزینه بریج دندان

یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در تعیین هزینه بریج دندان تاثیر خواهد گذاشت جنس دندان است. مواد مختلفی که در ساخت بریج ها استفاده می‌شود شامل آلیاژهای فلزی، پروسلین، سرامیکی و غیره هستند. اگر قصد دارید بریج به روش سنتی انجام دهید به دو دندان مصنوعی پایه و یک دندان مصنوعی میانی نیاز پیدا خواهید کرد. اگر دندان طبیعی نداشتید باید از ایمپلنت استفاده کنید که هزینه آن به طور جداگانه حساب خواهد شد.  قیمت نهایی توسط دندانپزشک به شما اطلاع داده خواهد شد. در صورتی که به دنبال جنس و کیفیت عالی (اروپایی و آمریکایی) هستید، به طبع هزینه ها افزایش پیدا خواهد کرد. 

قیمت بریج دندان

•    بریج سنتی: 3 میلیون به بالا

•    بریج کانتی لور: 2 میلیون به بالا

•    مریلند: 1 میلیون به بالا

•    بریج بر پایه ایمپلنت: 6 میلیون به بالا

بیشتر بخوانید : هزینه ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت های دندانی

 ایمپلنت اندوستیال : ایمپلنت اندوستیال نوعی از ایمپلنت است که در درون استخوان قرار می‌گیرد.

ایمپلنت ساب پریوسیال : ایمپلنت ساب پریوسیال به ایمپلنتی گفته میشود که بر روی استخوان های آرواره و در زیر بافت لثه قرار می‌گیرد. از این ایمپلنت به علت استحکام کم و نتایجی ضعیف که در بلند مدت ایجاد می کند دیگر استفاده نمی‌کنند.

ایمپلنت زایگوماتیک: اگر استخوان های فک تحلیل رفته باشند، این استخوان ها به یک ساختار فلزی استخوان گونه ای پیچ خواهند شد.

قیمت ایمپلنت دندان در سال 1400

در ایران برای ایمپلنت دندان از برندهای مختلفی استفاده می شود .از مهم ترین برندهای آمریکایی، سوییسی، آلمانی و کره ای استفاده می‌کنند. هزینه ایمپلنت دندان به ازای هر واحد ایمپلنت به شرح زیر است.

آمریکایی : 10000000 تا 12000000 تومان

آلمانی: 7000000 تا 9000000 تومان

سوییسی: 7500000 تا 9500000 تومان

فرانسوی: 7500000 تا 8500000 تومان

ایتالیایی: 6000000 تا 8000000 تومان

اسپانیایی: 6000000 تا 8300000 تومان

کره ای: 5000000 تا 6000000 تومان

ایرانی: 3000000 تا 4800000 تومان

چینی: 4000000 تا 5500000 تومان

قیمت دندان مصنوعی

یکی از روش های قدیمی و پرکاربرد برای پر کردن جای خالی دندان هایی از بین رفته، استفاده از دندان مصنوعی می باشد.البته دندان مصنوعی در افرادی که شرایط لازم برای ایمپلنت را ندارند نیز کاربرد دارد. این روش هزینه های نسبتا کمتری در مقایسه با برخی از ایمپلنت های دندان دارد. اما مزایای استفاده از ایمپلنت و میزان ماندگاری در برخی از برند های آن بیشتر از دندان مصنوعی می باشد. با این حال برخی از افراد استفاده از دندان مصنوعی را ترجیح می دهند. قیمت دندان مصنوعی بسته به نوعی که انتخاب می‌کنید دارای تعرفه های گوناگونی است. قیمت ها به صورت تقریبی در زیر آورده شده است:

روکش زیرکونیا به ازای هر دندان : 3 میلیون تومان

روکش چینی به ازای هر دندان : 1.5 میلیون تومان

روکش فلزی چینی به ازای هر دندان : 1 میلیون تومان

پستن دندان : 450 هزار تومان

دست دندان : 4 میلیون تومان به صورت تقریبی

صفحه قبل 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 صفحه بعد
<-blogads->