قیمت ایمپلنت دندان

 اگر می‌خواهید دندان های از دست رفته و آسیب دیده خودتان را جایگزین کنید، کاشت دندان یک روش عالی برای این کار است. ایمپلنت های دندان، طبیعی ترین گزینه ترمیم دندان هستند و برخلاف پروتز های مصنوعی نیازی نیست که در هنگام تمیز کردن و ضدعفونی دهان آن ها را از داخل دهانتان دربیاورید. با نصب آن ها هنوز هم می توانید غذاهای مورد علاقه خود را بخورید. اما با همه این خوبی های قیمت ایمپلنت دندان چه حدود است؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت ایمپلنت دندان در ادامه با کلینیک دندانپزشکی جنت آباد همراه باشید.

کاشت دندان چیست

کاشت دندان در واقع ریشه های تیتانیومی است که در استخوان فک شما و در زیر لثه ها قرار می گیرد و کاشته می شود. دندانپزشکان یک پایه محکم برای قرار دادن تاج بر روی لثه و استخوان فک شما ایجاد می کنند و پس از آن تاج را روی آن نصب می کنند.

 

مقایسه دندان طبیعی و ایمپلنت دندان

دندان های جایگزین از طریق ایمپلنت دندان ، متناسب با دندان های طبیعی شما ساخته می شوند. در واقع ایمپلنت ها ظاهری مانند دندان های طبیعی تان را دارند و بسیار سخت است که کسی متوجه شود که شما کاشت دندان انجام دادید. با این حال کاشت دندان می‌تواند برای هر فردی گزینه مناسبی نیست.

بیشتر بدانید :

مزایای ایمپلنت دندان

مزایای ایمپلنت های دندانی بسیار زیاد است به همین دلیل است که یک گزینه بسیار محبوب تبدیل شده است. این مزایا عبارت اند از:

 

آن ها مانند دندان های طبیعی شما هستند.

آن ها دائمی هستند؛ زیرا در استخوان شما محکم می شوند.

آن ها به شما امکان گفتار مناسب را می دهند؛ زیرا مانند دندان مصنوعی به اطراف دهان نمی لغزند.

آن ها راحت هستند به این دلیل که تا استخوان فک تان رفته و سفت شده اند و غیر قابل حرکت هستند.

دندان مصنوعی خوردن غذاهای خاص را دشوار می کند؛ اما ایمپلنت دندان باعث می شود که شما بتوانید هر غذایی که دوست دارید بخورید.

اعتماد به نفس شما توسط این کاشت بازیابی می شود؛ زیرا سلامت دهان و دندان تان بهبود می‌یابد و لبخندتان زیبا خواهد شد.

ایمپلنت های دندانی با دوام هستند و با مراقبت و نگهداری مناسب، یک عمر دوام می آورند.

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است

قیمت و هزینه ایمپلنت دندان وابسته به عوامل مختلفی از جمله نوع پوشش دندان شما و تعداد کاشت مورد نیاز برای کاشت دندان شما می تواند متفاوت باشد. دندانپزشک شما قبل از اقدام به انجام ایمپلنت دندان در مورد تمام قیمت های آن با شما صحبت خواهد کرد.

 

چگونگی بلیچینگ دندان بعد از ارتودنسی

 زمانی که دستگاه‌های ارتودنسی بعد از چند ماه از دهان خارج می‌شود ناهنجاری به طورکامل درمان می‌شود، یکی از بهترین لحظات زندگی بیمار است؛ چرا که ناهنجاری دهان و دندانش رفع شده و طرح لبخند بسیار جذاب و دل‌نشین تری پیدا کرده است. البته پس از برداشتن براکت‌ها و بریس های ارتودنسی، یک مشکل اساسی پیش می‌آید و آن هم این است که دندان‌ها تغییر رنگ داده و جای بریس ها بر روی دندان‌ها مانده و لکه و تیره شده است. به‌راستی دلیل این تغییر رنگ و لک شدن‌ها پس از برداشتن دستگاه ارتودنسی چیست؟

آیا امکان از بین بردن این لک‌ها و تیرگی‌ها پس از انجام کامل ارتودنسی وجود دارد؟ چطور باید آن‌ها را برطرف کرد؟ ما در این مقاله از کلینیک ترمیم و زیبایی دندان آرتمان سعی داریم به (سفید کردن دندان) بلیچینگ بعد از ارتودنسی بپردازیم.

بیشتر بدانید : بستن فاصله بین دندان ها

بلیچینگ دندان پس از ارتودنسی

به سفید کردن دندان و از بین بردن لک‌ها و تیرگی‌های دندان بلیچینگ می گویند و بلیچینگ دندان بعد از ارتودنسی عبارت است از سفید کردن و از بین بردن لک‌هایی که در زمان استفاده از براکت و بریس های ارتودنسی به وجود آمده‌اند.

انواع روش‌های بلیچینگ دندان بعد از ارتودنسی

برای سفید کردن و از بین بردن لکه‌ها و تیرگی‌های دندان‌ها بعد از ارتودنسی راه‌های گوناگونی وجود دارد که عبارت‌اند از:

۱. بلیچینگ دندان در مطب دندانپزشکی

در این روش ابتدا با استفاده از مواد خاصی، از لثه‌ها و دهان محافظت می‌شود و بعد از آن ماده مخصوص بلیچینگ با غلظت بالا روی دندان‌ها گذاشته می‌شود و فرآیند بلیچینگ دندان شروع می‌شود.

۲. بلیچینگ دندان در خانه

در این روش ابتدا از فک و دندان شما قالب گیری به عمل می‌آید و سپس یک جفت‌تری شفاف به شما داده می‌شود که به میزان موادی که لازم است روی دندان شما بماند تا شفاف و سفید شود، بین دندان و تری فضای لازم تعبیه شده و بعد از آن ماده سفید کننده را به شما تحویل می‌دهد تا طبق دستورات لازم در خانه مورد استفاده قرار دهید.

۳. بلیچینگ دندان با استفاده از طب سنتی و گیاهی

در طب سنتی و گیاهی درمان‌های مؤثری برای سفید کردن دندان‌ها وجود دارد که ما در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

 

لزوم لمینت دندان های پائین

 برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامو لمینت دندان های پایین در این با کلینیک دندانپزشکی جنت آباد یعنی تاج دنتال همراه باشید.

افرادی که دوست دارند دندان های خود را لمینت کنند، نمی دانند آیا لازم است هر دو فک لمینت شود یا خیر. با توجه به اینکه برخی افراد وقتی می خندند، دندان های فک پائین آنها دیده می شود، بهتر است دندانهای پائین را نیز لمینت کنند. البته می توان با روش بلیچینگ آن دندان ها سفیدتر کرد تا با دندان های دیگر مطابقت داشته باشند.

برای اینکه بدانیم چه تعدادی از دندان ها در فک بالا و پایین نیاز به لمینت دارند، بهتر است جلوی آینه ایستاده و لبخند بزنید. این کار را از نیمرخ و زوایای مختلف نیز انجام دهید. بدین ترتیب می توان به تعداد دندان های مورد نیاز برای لمینت پی برد.

لمینت دندان های جلوی فک پایین

گاهی اوقات لازم است دندان های جلوی فک پایین نیز لمینت شوند. برخی از افراد تصورشان این است که لمینت دندان هر دو فک بالا پائین لازم و ضروری است؛ اما چنین نیست. ممکن است هیچ نیازی به لمینت دندانهای پایین وجود نداشته باشد.

عوامل زیادی در تصمیم گیری در خصوص لمینت فک پایین دخیل است. لازم به ذکر است که رنگ لمینت با انتخاب فرد تعیین می شود و بستگی به رنگ پوست، جنسیت و چهره و طرح لبخند فرد دارد.

هزینه لمینت دندانهای پایین

هزینه درمان های زیبایی مثل لمینت از جمله فاکتورهایی است که بر تصمیم گیری افراد در اقدام به درمان تأثیرگدار است. امروزه انواع تکنیک های جدید زیبایی در دسترس است. لمینت یکی از تکنیک های پرکاربرد در حوزه زیبایی دندان محسوب شده و هزینه آن به نوع مواد مصرفی، محل انجام لمینت و تعداد لمینت های مورد نیاز بستگی دارد.

همانطور که بطور دقیق نمی توان تعرفه های دندانپزشکی را قیمت گذاری کرد، هزینه لمینت دندان نیز چنین است. نمی توان هزینه دقیقی برای آن بیان کرد. برای ارزیابی قیمت، دندانپزشک بعد از معاینه و بررسی دقیق دندان ها، هزینه را به بیمار اعلام می کند.

 

نقش ترمیم و زیبایی دندان جلو در زیبایی صورت

 از آن جا که دندان ها نقش زیادی در زیبایی چهره دارند، بهداشت دهان و دندان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر این بهداشت بخوبی رعایت نشود، ترمیم دندان با مشکل مواجه شده و روند آنرا دشوارتر می شود. همچنین دندان های جلو بیش از بقیه دندان ها در معرض تروما، شکستگی و لب پر شدن قرار دارند. هر گونه ضربه، مصرف مواد غذایی سخت مثل یخ و … می تواند موجب آسیب به آنها شود. دندان های جلو همچنین تأثیر بسیار زیادی در زیبایی لبخند دارد. به همین دلیل ترمیم و زیبایی دندان جلو بسیار حائز اهمیت است. انتخاب روش درمان به میزان شکستگی آن بستگی دارد.

کامپوزیت برای ترمیم دندان های جلو

کامپوزیت دندان که از بهترین و مناسب ترین روش ها برای ترمیم و اصلاح شکستگی دندان است می تواند روش مناسبی برای ترمیم دندان های جلو باشد. در صورتی که آسیب به دندان جلو جزئی باشد، می توان از روکش برای ترمیم  استفاده کرد. اگر صدمات وارده به دندان سبب تحلیل تاج دندان شده باشد با تاج گذاشتن روی دندان براحتی می توان شکل و فرم آنرا اصلاح کرد. اگر فرم ظاهری دندان مناسب نباشد از روش تاج گذاشتن روی دندان استفاده می شود. مینا کاری هم از روش های ترمیم است که از روشهای بسیار سریع بوده و هیچ دردی نیز ایجاد نمی کند.

روکش کردن

همه افراد در طول روز چندیدن بار قهوه و چای مصرف می کنند که این مواد به مرور موجب زرد شدگی و کدر شدن دندان ها می شود؛ از اینرو افراد زیادی برای ترمیم دندان های جلو و سفید و زیبا کردن آن ها به دندانپزشکی مراجعه می کنند. در این حالت اکثراً از روکش دندان برای رفع این مشکل استفاده می شود. از دیگر روش های ترمیم برای زیبایی دندان ها می توان از ارتودنسی، لمینت دندان ، ایمپلنت و جرم گیری نام برد که هر کدام از آنها در شرایط خاص مورد استفاده قرار می گیرند.

ترمیم پوسیدگی دندان های جلو

اگر پوسیدگی دندان جدی گرفته نشود، دندان به مرور زمان تخریب شده و ریشه و عصب دندان را درگیر می کند. از اینرو ترمیم دندان نیز با مشکل روبرو شده و روند ترمیم نیز پیچیده تر می شود. اغلب دندانپزشکان کامپوزیت را برای ترمیم دندان های جلو، توصیه می کنند؛ چون این روش در مقایسه با روش های دیگر عوارض کمتری دارد. عدم رعایت بهداشت دهان و دندان موضوع مهمی است و اگر رعایت نشود پوسیدگی های عمیقی را بوجود آورده و ترمیم دندان را دشوار می سازد. زیبایی دندان های ردیف جلو تأثیر زیادی در زیبایی چهره می گذارد.

اصلاح فرم و میزان کردن دندان ها

همچنین اصلاح شکل و میزان نمودن دندان ها می تواند جایگزین مناسبی برای ارتودنسی باشد. با استفاده از این روش ساده می توان دندان ها را مرتب کرده و بی نظمی آنها را برطرف نمود. این فرآیند می تواند برای افرادی که خواستار تغییرات جزئی هستند مناسب باشد. این روش برای کسانی که دندانشان کمی کج و نامرتب است پیشنهاد می شود. همچنین اگر یک سمت دندان بیشتر از طرف دیگر دندان جلو آمده باشد از تراش برای رفع آن می توان استفاده کرد.

 

 

ترمیم دندان پوسیده چگونه است؟

 برای آشنایی با ترمیم دندان پوسیده ، با ما تا انتهای مقاله از کلینیک دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ارتمان همراه باشید.

پوسیدگی دندان چیست؟

پوسیدگی دندان آسیب به سطح دندان یا مینای دندان است. این اتفاق زمانی می افتد که باکتری های موجود در دهان شما اسیدهایی ایجاد می کنند که به مینای دندان حمله می کنند. پوسیدگی دندان می تواند منجر به ایجاد حفره (پوسیدگی دندان) شود، که سوراخ هایی در دندان شما است. اگر پوسیدگی دندان درمان نشود، می تواند باعث درد، عفونت و حتی از دست دادن دندان شود.

چه کسی در معرض پوسیدگی دندان است؟

مهمترین عوامل خطر پوسیدگی دندان مراقبت از دندانها و داشتن بیش از حد غذاها و نوشیدنیهای شیرین و نشاسته ای نیست. برخی از افراد بیشتر در معرض خطر پوسیدگی دندان هستند ، از جمله افرادی که :

بزاق کافی ندارند. به دلیل  مصرف داروهای خاص ، بیماری های خاص یا برخی از درمان های سرطان

فلوراید کافی استفاده نمی کنند.

نوزادان و کودکان نوپا که از پستانک ها غذا و آب می نوشند در معرض خطر پوسیدگی هستند. این باعث می شود دندان های آنها برای مدت طولانی در معرض قندها باشد.

افرادی که پیرتر هستند بسیاری از بزرگسالان مسن تر دچار لثه های عقب رفته و ساییدگی بیشتر روی دندان های خود هستند. این موارد احتمال پوسیدگی در معرض سطح ریشه دندان های آنها را افزایش می دهد.

روش های درمانی پوسیدگی دندان و حفره چیست؟

چندین روش درمانی برای پوسیدگی دندان و حفره وجود دارد. اینکه شما کدام روش درمانی را انجام می دهید بستگی به این دارد که این مشکل چقدر بد است:

درمان با فلوراید: اگر پوسیدگی دندان دارید، یک درمان با فلوراید می تواند به مینای دندان شما کمک کند تا خود را ترمیم کند.

پر کردن دندان :اگر حفره معمولی داشته باشید، دندانپزشک بافت پوسیده دندان را برداشته و سپس دندان را با پر کردن از مواد پر کننده ترمیم می کند.

عصب کشی: اگر آسیب به دندان و یا عفونت به پالپ (داخل دندان) گسترش یابد، ممکن است به عصب کشی نیاز داشته باشید. دندانپزشک شما پالپ پوسیده شده را برداشته و داخل دندان و ریشه را تمیز می کند. مرحله بعدی پر کردن دندان با پر کردن موقتی است. سپس برای تهیه پر کردن دائمی یا تاج (پوششی روی دندان) باید برگردید.

کشیدن دندان: در شدیدترین موارد، هنگامی که آسیب به پالپ دندان برطرف نشود، دندانپزشک شما ممکن است دندان را بکشد. دندانپزشک پیشنهاد می کند برای جایگزینی دندان از دست رفته بریج یا ایمپلنت تهیه کنید. در غیر این صورت، ممکن است دندان های کنار شکاف از بین بروند و نیش شما را تغییر دهند.

 

دندانپزشکی در خانه

 امروزه دندانپزشکی یکی از رشته‌های پرطرفدار است که برخی از جوانان علاقه‌مند به خواندن این رشته پزشکی هستند. کار یک دندان‌پزشک ترمیم دندان است. دندانپزشکی خود به شاخه‌های مختلفی ازجمله ترمیم و زیبایی دندان ( اصلاح طرح لبخند ، لمینت دندان ، ایمپلنت دندان و....) ، ارتودنسی دندان ، دندانپزشکی کودکان و.... تقسیم‌بندی می‌شود. ما در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی جنت آباد قصد داریم چندین روش طبیعی که برای  سلامتی دهان و دندان شما مناسب است را برای شما بیان بکنیم و دیگر نیازی به مراجعه به دندان‌پزشک نداشته باشیم.

اسید فیتیک یک ماده مسدودکننده مواد معدنی و مهارکننده آنزیم است و در غلات، مغزها و دانه‌ها یافت می‌شود و دلیل خطر بالای این ترکیب عدم استفاده از روش‌های قدیمی یا سنتی پخت‌وپز هنگام تهیه حبوبات برای وعده‌های غذایی ما است، زیرا دانه‌های حبوبات باید قبل از پخته شدن تخمیر شوند که این امر اسید فیتیک را از بین می‌برد.

اسید فیتیک باعث عدم تعادل در سطح مواد معدنی می‌شود و بدن را کاملاً تحت تأثیر قرار می‌دهد، به دلیل ارتباط آن با 80٪ فسفر موجود در حبوبات باعث پوکی استخوان می‌شود، بنابراین علاوه بر ارتباط با سایر مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، آهن و روی که از مهم‌ترین عناصر اسکلت بدن (استخوان و دندان) هستند، از جذب آن در بدن جلوگیری می‌کند.

از محصولات لبنی و غذاهای غنی از مواد مغذی استفاده کنید

خوردن لبنیات به دلیل داشتن مواد معدنی و ویتامین‌هایی مانند کلسیم، ویتامین K2، ویتامین D3، منیزیم، فسفر و ویتامین‌های محلول در چربی، به جریان مایعات سالم و سرشار از مواد معدنی کمک می‌کند و باعث سلامتی دهان می‌شود. نوشیدن شیر بز و خوردن پنیر و کره آلی توصیه می‌شود تا بیشترین سود را ببرید.

غذاهای غنی از مواد مغذی

در مورد غذاهای غنی از مواد مغذی، اطمینان حاصل کنید که آن‌ها حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی محلول در چربی هستند که می‌توانید مواد مغذی موردنیاز بدن را از مواد غذایی زیر به دست آورید:

غذاهای حیوانی مانند گوشت، آبگوشت، ماهی و تخم‌مرغ.

سبزیجات خام، پخته و سبز.

شیر و محصولات لبنی.

میوه.

در مواقعی که تابش خورشید برای شما مضر نیست تا حد ممکن در معرض آفتاب قرار بگیرید.

غذاهای غنی از چربی‌های سالم مانند نارگیل، آووکادو، زیتون، روغن کبد ماهی و غلات.

آجیل و دانه‌ها.

از مصرف غذاهای آماده، بسته‌بندی‌شده و فست فود خودداری کنید.

از خمیردندان غنی‌شده با مواد معدنی استفاده کنید

خمیردندان‌های غنی‌شده با فلوراید به شکل‌گیری شدید دندان کمک می‌کنند.

دهان را با روغن بشویید

 

پل دندان

 بخشی از اعتماد به نفس افراد از زیبایی آن ها به وجود می‌آید. به همین علت است؛ زمانی که دندان ها ظاهر مناسبی ندارند و فرد اعتماد به نفس خود را از دست می دهد. در حقیقت از دست دادن دندان ها می تواند برای فرد ناراحت کننده باشد به همین دلیل فرد از حضور در اجتماع گریزان است. به هر حال نیازی به نگرانی درباره این شرایط نیست. امروزه با پیشرفت های تکنولوژی در زمینه های دندانپزشکی زیبایی می توان این ناهنجاری را از بین برد؛ که یکی از این روش ها، استفاده از بریج دندان است.

بریج دندان چیست؟

پل دندان یک نوع ترمیم دندان پزشکی ثابت و دائمی است؛ که از روکش برای تعویض دندان های از بین رفته و یا فرسوده در دهان استفاده می شود. برای نگه داشتن بریچ در دهان بر روی دندان ها می توان از دندان های طبیعی در دو طرف دندان از بین رفته یا ایمپلنت استفاده کرد؛ که چند دندان از در ناحیه مورد نظر از بین رفته باشد. به این ترتیب دندان های فضای خالی ایمپلنت دارای سطحی است؛ که می تواند با نگه داشتن بریچ در محل، از دندان های مصنوعی وسط بریج حمایت شود. در واقع دندان های مصنوعی یا غیر واقعی و دندانی که برای جایگذاری دندان های از بین رفته طراحی شده است.

انواع مختلف بریچ های دندان

انواع مختلف برنج های دندان به شرح زیر می باشد.

بریج ها عادی یا سنتی

رایج ترین نوع از انواع برنج ها به روش های سنتی انجام می شود. در این نوع از بریج ها روکش دو طرف دندان از بین رفته و می‌تواند دندان های مصنوعی را پر کردند فاصله دندان ها از بین رفته در محل تثبیت کند.

بریج معلق

زمانی که فقط یک طرف دندان پوسیده شود و یا از بین رفته برود از بریچ معلق برای حل این ناهنجاری استفاده شود. به شکلی که بریج ها تنها در یک طرف دندان نصب می‌شود.

بریج پیوند مریلند

نام دیگر بریج پیوند مریلند، بریج پیوند رزین نیز شناخته می شود. در این حالت دندان های مصنوعی مجدد به دندان های طبیعی دو طرف بریج، وصل می شود.

هزینه بریج های دندان به چه صورت است؟

اصلی‌ترین هزینه بریج دندان، نوع و جنس بریج های استفاده شده است؛ که تفاوت بسیاری با یکدیگر دارد. در صورت استفاده از بریج های معمولی، هزینه ها به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند. هزینه‌های بریج ها دندان تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله موارد زیر است

تعداد روکش های استفاده شده در دندان

هزینه روکش دندان

استفاده از ابزار و لوازم مخصوص

متخصص دندانپزشکی

مکان کلینیک

احتمال دارد؛ که هزینه های به بریج ها توسط بیمه ها پوشش داده شود.

 

مراقبت‌های بعد از روکش کردن دندان ها

 بعد از قرار دادن روکش( روکش های تمام یرامیک ، لمینت دندان و...) ، ممکن است دندان‌پزشک بخواهد آن‌ها را در قرار ملاقات‌های بعدی بررسی کند. در این مدت، آن‌ها اطمینان حاصل می‌کنند که روکش‌ها در جای خود قرارگرفته‌اند و برای استفاده‌کنندگان راحت هستند.

این‌یک فرصت خوب برای فرد است که اگر هر یک از روکش‌ها احساس ناراحتی ایجاد کنند به دندان‌پزشک بگویید، زیرا دندان‌پزشک می‌تواند به رفع آن‌ها کمک کند.

گفته‌شده، ازآنجاکه ممکن است روکش‌ها به‌مرورزمان لکه‌دار شوند، ممکن است فرد بخواهد از قهوه، چای و همچنین موارد دیگری که باعث ایجاد لک دندان می‌شود، اجتناب کند تا ماندگاری آن‌ها بیشتر شود.

یک دندانپزشک  ترمیمی خوب همچنین ممکن است شمارا به پرهیز از موارد زیر توصیه کند

  • گاز گرفتن اجسام سخت
  • گاز گرفتن ناخن
  • استفاده از محافظ دهان
  • ساییدن دندان‌ها و دندان‌قروچه
  • جویدن غذاهای بسیار سخت
  • باز کردن وسایل با دندان

افراد حتی با داشتن روکش روی دندان، بازهم می‌تواند دچار حفره و خرابی دندان شود، بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان، ازجمله مسواک زدن دو بار و نخ دندان کشیدن بسیار مهم است.

با مراقبت مناسب، فرد می‌تواند روکش‌هایش را حدود ۱۰ سال بدون کوچک‌ترین خرابی ممکن داشته باشد. بعدازاین مدت، ممکن است لازم باشد که روکش‌های دیگری جای آن‌ها را بگیرد.

طول عمر روکش‌ها ممکن است بسته به موادی که دندان‌پزشک استفاده کرده و مراقبت فرد از آن‌ها متفاوت باشد.

 

ارتودنسی طبیعی

 در این مقاله از دکتر درویش پور بهترین متخصص ارتودنسی در کرج  و تهران ما سعی داریم شما را با یکی از این روش های دندانپزشکی به نام ارتودنسی، که هم خاصیت درمانی دارد و هم می‌تواند جنبه زیبایی داشته باشد، آشنا کنیم. برای فهمیدن این که ارتودنسی چیست و چگونه انجام می‌شود، تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید. همچنین در این مقاله ما شما را با روش های انجام ارتودنسی که شکل طبیعی تری دارند، یا همان ارتودنسی طبیعی، آشنا می‌کنیم.

ارتودنسی چیست؟

ارتودنسی دندان ها، یک روش درمانی، زیبایی و ترمیمی دندانپزشکی است که به اصلاح وضعیت و فرم دندان ها و فک هایی که در موقعیت و محل نامناسبی قرار گرفته اند، می‌پردازد. در انجام ارتودنسی دندان ها، دندانپزشک، دستگاه های ارتودنسی که بریس های ارتودنسی نامیده می‌شوند را روی دندان های بیمار قرار می‌دهد. این دستگاه ها با وارد کردن یک فشار ثابت ملایم، دندان ها را آن قدر به مرور جا به جا می‌کنند که این دندان ها در محل مناسبی قرار بگیرند.

طول دوره درمان با بریس های ارتودنسی چقدر است؟

طول دوره درمان های ارتودنسی در بیماران مختلف، متفاوت است و کوتاه یا بلندتر بودن طول این دوره درمانی، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد. به طور متوسط، طول دوره درمان ارتودنسی ممکن است از شش ماه تا سه سال، در بیماران مختلف متفاوت باشد. بعضی از عوامل تعیین کننده طول دوره درمان با بریس های ارتودنسی عبارتند از:

نوع ارتودنسی

نوع ناهنجاری

شدت ناهنجاری

میزان مراقبت از بریس ها و دندان ها در طول دوره ارتودنسی

سن بیمار

آیا انجام ارتودنسی روی دندان ها، محدودیت سنی دارد؟

خیر. بیماران در هر سن و سالی که باشند، می‌توانند از مزایای درمان با ارتودنسی بهره مند شوند. اما به دلیل این که اصلاح و درمان ناهنجاری های دندان ها و فک ها در کودکان سریع تر و راحت تر انجام می‌شود، دندانپزشکان توصیه می‌کنند که برای انجام ارتودنسی، در سنین پایین تر و ترجیحا پیش از سن بلوغ اقدام کنید.

راه کارهایی برای انجام ارتودنسی طبیعی

وقتی سخن از ارتودنسی به میان می‌آید، تصور اکثر مردم از این درمان، بریس های زمخت فلزی است که ظاهر لبخند و دندان ها را زشت می‌کنند؛ اما امروزه روش های مختلفی برای انجام ارتودنسی روی دندان ها وجود دارد و شما مجبور نیستید تنها از بریس های بی روح و زمخت فلزی استفاده کنید. بریس هایی که در این روش ها روی دندان های شما نصب می‌شوند، ظاهر بهتری ایجاد کرده و توجه زیادی را به خود جلب نمی‌کنند. این روش های ارتودنسی طبیعی عبارتند از:

 

دندانپزشکی در بارداری و نکات مهم پیشگیری

 دندانپزشکی بارداری اهمیت ویژه ای دارد. در این دوران تغییرات زیادی از جمله افزایش وزن، حالت تهوع صبحگاهی، خستگی مفرط، افزایش اشتها، میل به مصرف مواد غذایی شیرین یا ترش و …. در بدن اتفاق می افتد. یکی از مهمترین تغییراتی که در این دوران ممکن است در بدن اتفاق بیافتد افزایش احتمال عفونت و التهاب لثه ها است.

در ادامه این مقاله با کلینیک دندانپزشکی جنت اباد همراه باشید تا شما را در رابطه با دندانپزشکی در دوران بارداری راهنمایی کنیم.

چه عواملی باعث بروز درد دندان در بارداری می شوند؟

شاخص ترین علل عبارتند از: تورم، التهاب لثه ها و پوسیدگی دندان ها. برخی دیگر از علل دندان دردر در دوران بارداری می توانند شامل موارد زیر گردند:

عفونت لثه

تغییرات هورمونی که در دوران بارداری اتفاق می افتند می توانند منجر به التهاب و تورم لثه ها نیز شوند. التهاب لثه احتمال عفونت لثه، بیماری های دندانی، بوی بد دهان و آبسه را افزایش می دهد. التهاب لثه در دوران بارداری کاملاً متداول و شایع بوده و بیش از نیمی از بانوان باردار آن را تجربه می کنند.

کمبود کلسیم

استخوان های جنین برای رشد نیاز به کلسیم دارند و این کلسیم از بدن مادر تأمین می شود بنابراین بانوی باردار در این دوران به کلسیم بیشتری نیاز دارد. اغلب بانوان باردار حتی با وجود مصرف مکمل ها نیز از کمبود کلسیم رنج  می برند. کمبود کلسیم باعث تضعیف و از بین رفتن مینای دندان می شود که با پوسیدگی، دندان درد و نیاز به کشیدن دندان همراه خواهد بود.

تهوع صبحگاهی

در هنگام تهوع صبحگاهی اسید معده وارد دهان خواهد شد. دندان ها در معرض این اسید قرار گرفته و دچار پوسیدگی می شوند.

تغییر در رژیم غذایی

رژیم غذایی در دوران بارداری به طور طبیعی تغییر می کند. فرد به نوشیدن شیر بیشتر و مصرف مواد حاوی قند نیاز خواهد داشت. این امر باعث پوسیدگی دندان ها شده و نیاز به مراقبت بیشتر از دندان ها به منظور کنترل پوسیدگی را افزایش می دهد.

مصرف دارو در دوران بارداری

برای درمان دندان درد داروهای زیادی در دسترس می باشند اما مصرف بسیاری از این داروها در دوران بارداری توصیه نمی شود به عنوان مثال اکسی کدون می تواند باعث ایجاد نقص در جنین شود بنابراین باید برای برطرف کردن درد دندان در دوران بارداری حتماً با پزشک مشورت نموده و برای رفع عفونت نیز از آنتی بیوتیک ها استفاده نمایید.

نکته : بهتر است در دوران بارداری از انجام درمان های ترمیم و زیبایی دندان ( ایمپلنت دندان ، لمینت دندان و...) تا پایان دو ره بارداری جلوگیری شود.

صفحه قبل 1 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 صفحه بعد
<-blogads->