تفاوت ونیر کامپوزیت و لمینت سرامیکی در چیست؟

 تفاوت ونیر کامپوزیت و لمینت سرامیکی به هزینه‌، زمان درمان هر کدام از روکش ها می باشد. بیایید برخی از تفاوت های بین ونیرهای کامپوزیت و لمینیت را ارزیابی کنیم. انتخاب روکش های دندان که اولین قدم برای بهبود زیبایی دندان های شما و رسیدن به لبخندی زیبا و دلربا برای مدت طولانی می باشد.

لمینت سرامیکی و ونیر کامپوزیت هردو برای رفع زردی و بد فرمی دندان ها و طراحی لبخند به کار می روند و می توانند در رنگ های دلخواه فرد از همرنگ دندان تا روشن و خیلی سفید استفاده شوند. معمولا برای دندان هایی که در لبخند دیده می شوند توصیه می شود که حدود هشت الی ده دندان در فک بالا و پایین باشد.

در هردو این درمان ها، در جلسه معاینه ابتدا دندان ها، روابط دندان های فک بالا و پایین نسبت بهم و روابط فک بالا وپایین نسبت به صورت شخص بررسی می شود، تا قابل انجام بودن این درمان ها برای مراجع مورد نظر مشخص شود. ممکن است یکی از این درمان ها یا هر دو، برای فرد قابل انجام باشد. گاهی نیاز به درمان اولیه قبل از انجام ونیر یا لمینیت می باشد.

ونیر کامپوزیت :

ونیرهای کامپوزیت دارای مزایای بیشتری نسبت به لمینیت هستند که یکی از مهم ترین آن ها هزینه است. به طور متوسط، ونیرهای لمینیت دو برابر گران تر از ونیر کامپوزیت ها هستند.

ونیر کامپوزیت توسط دندانپزشک در همان جلسه فرم داده می شود و نیاز به تراش دندان و قالب گیری ندارد. کامپوزیت ونیر با مهارت بالا و دقت زیادی توسط دندانپزشک زیبایی ساخته می شود. و درمان های قابل برگشت تری هستند زیرا نیاز به تراش دندان وجود ندارد.

ونیر کامپوزیتی روشی برای اصلاح بد رنگی و بد شکلی دندان هاست که در آن یک لایه از مواد سفید همرنگ دندان به نام کامپوزیت که برای ترمیم پوسیدگی دندان ها نیز استفاده می شود بر روی دندان ها جهت افزایش زیبایی چسبانده می شود و دچار تغییر رنگ نمی شوند  و یا تغییر رنگ آن ها در طول سالیان، کم است .

لمینت سرامیکی :

برای انجام لمینیت سرامیکی دندان حدود نیم میلیمیتر از دندان تراش داده می شود ولی برای انجام لمینت کامپوزیتی با کامپوزیت دندان ،  اگر شرایط دندانی فرد اجازه دهد می توان آن را  بدون تراش انجام داد. البته حجم این تراش خیلی جزئی تر از تراش مورد نیاز برای قرار دادن روکش روی دندان های فرد است.

لمینیت دندان برای اصلاح بی نظمی دندان در صورت خفیف بودن، نامرتبی ، اصلاح رنگ بد دندان ، شکستگی ، ترک خوردگی و یا کجی دندان ها و نیز برطرف کردن فاصله بین دندان ها و زیبایی دندان کاربرد دارد. لمینت دندان ، پوسته هایی ظریف و شیشه ای شکل و در عین حال با استحکام بسیار بالا می باشند که برای پوشاندن و بهبود سطح رویی دندان ها به کار می رود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر خدمات دندانپزشکی ( ارتودنسی دندان ، ایمپلنت دندان و..) می توانید به سایت مجله تخصصی دندانپزشکی ارتوتیپز مراجعه کنید.

مشکلات قابل حل با ارتودنسی کدامند؟

 پاسخ بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران  به این سوال :

شایع ترین مشکلات قابل حل با ارتودنسی ، مال اکلوژن(malocclusion) یا مشکلات بایت است که اغلب مشکلی ژنتیکی می باشد. مشکلات بایت همچنین می توانند نتیجه ی مکیدن شست یا انگشتان، تنفس از راه دهان، بیماری های دندان، بلعیدن غیر طبیعی، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، افتادن دندان های شیری زودتر یا دیرتر از موعد، حوادث یا تغذیه ی نامناسب باشند. ضربه به دهان یا بیماری های دیگر مانند نواقص مادرزادی نیز می توانند منجر به مشکلات ارتودنسی شوند.

اما شایع ترین مشکلات قابل حل با ارتودنسی که اغلب کودکان و بزرگسالان را درگیر می کند، کدام است؟ در ادامه به ۵ مشکل شایع که ارتودنسی قادر به درمان آنهاست می پردازیم:

۱-  عدم تناسب صحیح استخوان های فک:

علائم این مشکل می تواند پیچیده و متفاوت باشد؛ این علائم شامل دردناک و حساس شدن استخوان فک، درد در نواحی اطراف گوش، درد مداوم در کل صورت، دشواری هنگام جویدن و باز کردن کامل دهان، صدا دادن یا قفل شدن فک که باز یا بسته کردن دهان را مشکل می کند.

۲-   دندان های نامرتب و نامتناسب:

 این مشکل یکی از مشکلات مال اکلوژن محسوب می شود که در صورت درمان نشدن می تواند عوارض جدی را به دنبال داشته باشد. علت این نامرتبی می تواند موارد زیر باشد:

  • شلوغی شدید دندان ها
  • فواصل زیاد بین دندانی
  • بد شکلی دندان ها

۳- اختلالات مفصل گیجگاهی_فکی

مفصل گیجگاهی_فکی (TMJ: The temporomandibular joint)فک پایین را به پایه ی جمجمه متصل می کند و نقش اصلی را در عملکرد جویدن دارد. در صورتی که دچار درد یا بی حسی در فک، درد در اطراف گوش، دشواری یا درد در هنگام جویدن یا قفل شدن مفصل فک شُدید، درمان های ارتودنسی می توانند فک را به موقعیت صحیح خود بازگردانند و این علائم را تسکین دهند. درمان این شرایط بسیار حائز اهمیت است زیرا عدم درمان آنها ممکن است منجر به آسیب جدی و فرسایش دندان ها شود.

۴-بهداشت دهان و دندان

برای افرادی که از مال اکلوژن، شلوغی یا کجی دندان ها رنج می برند، رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند یک چالش محسوب شود. در این شرایط به علت دشواری در تمیز کردن دندان ها، احتمال ابتلا به بیماری لثه افزایش می یابد.

۵- مشکلات قلبی

افرادی که دچار مال اکلوژن هستند اغلب دندان های شلوغی دارند که نظافت آنها را دشوار می کند. اگر فرد نتواند دندان هایش را به درستی تمیز کند، ماده پلاک به طور کامل از روی دندان ها پاک نمی شود و ممکن است موجب التهاب لثه و در نهایت بیماری لثه شود.

به مرور زمان عدم درمان التهاب لثه می تواند تبدیل به نوع شدید تری از بیماری لثه یا همان پریودنتیت شود. چندین مطالعه در این زمینه انجام شده که ثابت می کند بیماری پریونتیت با بیماری های قلبی رابطه مستقیم دارد.

برای مطالعه بیشتر :

پر کردن دندان چیست و چه وقت دندان باید پر شود؟

 زمانی که دندان پوسیده میشود یکی از راهکارهای درمانی آن میتواند پر کردن دندان باشد. به طور معمول اگر پس از گرفتن تصاویر اشعه ایکس مشخص شود که پالپ یا همان مغز دندان (بافت نرم) دچار آسیب دیدگی شده، در اغلب اوقات اقدام به پر کردن دندان میکنند.  فعالیت مداوم باکتری میتواند به مرور زمان باعث بروز عفونت و در نتیجه آسیب دیدگی این بخش دندان شود. چنانچه چنین مساله مهمی مورد توجه قرار نگیرید و در اسرع وقت رسیدگی نشود، عفونت ممکن است گسترش یافته و باعث پوسیدگی دندان شود. بعد از چنین وضعیتی دندانپزشک به افراد توصیه میکند که دندان پوسیده خود را پر کنند.

چرا دندان را پر میکنیم؟

همانطور که گفته شد، زمانی که بافت نرم دندان یعنی همان پالپ دچار آسیب میشود (که معمولا میمیرد)، دندان نیز دچار پوسیدگی میشود. ما طی فرآیند پر کردن دندان به دنبال از بین بردن آن بافت پوسیده و جایگزین کردن آن با مواد پر کننده هستیم. با این کار استحکام دندان حفظ خواهد شد و میتوان در فرآیند جویدن، هضم و گوارش غذا، روی آن حساب کرد.

آیا برای همه انواع دندان ها از یک نوع مواد پر کننده استفاده میشود؟

معمولا برای پر کردن دندان ها از مواد مختلفی استفاده میشود. که هر کدام کاربرد خاصی دارند و به منظور و هدف خاصی مورد استفاده قرار میگیرند. نکته قابل توجه در این خصوص، این است که، موارد پر کننده مورد استفاده برای دندان های آسیاب، باید از استحکام بیشتری برخوردار باشند. از آنجایی که حین جویدن غذا بیشترین فشار به بخش خلفی دهان و دندان های آسیاب وارد میشود، لذا اگر از مواد بی کیفیت و فاقد استحکام در این دندان ها استفاده شود، به زودی دوباره نیاز به پر کردن آن ها خواهد بود.

از کجا بفهمم که باید دندان خودم را پر کنم؟

همانطور که در مقدمه نیز ذکر شد، زمانی که دندان شما دچار عفونت و پوسیدگی شود، احتمالا یا به کشیدن آن نیاز دارید و یا باید آن را پر کنید. برای اینکه متوجه شوید که چه زمانی نیاز به پر کردن داخل دندان خود دارید بهتر است ابتدا با علایم عفونت و پوسیدگی دندان آشنا باشید.

بارزترین نشانه پوسیدگی دندان میتواند احساس درد و یا تیرکشیدن دندانها حین خوردن و جویدن غذاهای سرد و گرم باشد. اگر به صورت مداوم و چند روزی است که این وضعیت را تجربه میکنید، برای چک کردن دندان خود بهتر است به یک دندانپزشک ترمیمی خوب  مراجعه کنید تا با دقت دهان و دندان های شما تحت معاینه قرار بگیرد.

 

 

چرا ایمپلنت بهترین جایگزین دندان است؟

 چرا دندان ها مهم هستند و اگر نباشند چه اتفاقی رخ میدهد؟

دندان ها نه تنها یکی از اجزای اصلی طرح لبخند ما به شمار میروند بلکه در عملکردهای حیاتی و مهم بدن ما نیز مشارکت دارند. ما با کمک دندان ها میتوانیم صحبت کنیم و گفتار بهتری داشته باشیم و از طرف دیگر اولین عملکرد گوارشی ما نیز از  دندان ها آغاز میشود. دندان ها زیبایی لبخند ما را دوچندان میکنند و اگر نباشند نه تنها زیبایی چهره به خطر می افتد بلکه عملکردهای گفتاری و گوارشی نیز مختل میشوند. به همین خاطر است که اگر یک یا چند دندان خود را از دست دهیم با مشکل جدی مواجه خواهیم شد. برای اینکه جای خالی دندان ها مشکلی برای ما پیش نیاورد ما مجبوریم یک جایگزین مصنوعی خوب برایشان پیدا کنیم و چه جایگزینی بهتر از ایمپلنت دندان .

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان بهترین روش جایگزین دندان است و هر واحد آن شامل چندین بخش میشود که در مجموع نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی ما دارد بلکه تمامی عملکردهای دندانی را نیز به خوبی دندان های واقعی انجام میدهد. ایمپلنت‌ها قطعات فلزی هستند که مهمترین بخش آن یعنی پایه یا فیکسچر به داخل استخوان فک کاشته میشود و نقش ریشه دندان ما را ایفا میکند.

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

کاشت دندان به این روش یکی از گران ترین پروسه های دندانپرشکی ترمیمی است. از آنجا که اجزای ایمپلنت گران بوده و خود عمل نیز پیچیده و سخت است معمولا هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بالا است. اما اگر بخواهیم به صورت یک محدوده قیمت این عمل را عنوان کنیم باید گفت که چیزی بین 4 تا 6 میلیون تومان به ازای هر دندان است.

ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب نیست

  • افرادی که فک آنها به اندازه کافی رشد نکرده
  • افرادی سیگاری، الکلی و معتاد
  • بانوان باردار
  • افرادی که پرتو درمانی در قسمت سر و گردن داشته‌اند.
  • افرادی که داروهای خاص مثل کورتن و استروئید مصرف می‌کنند.
  • افرادی که دندان قروچه دارند چرا که میزان شکستگی ایمپلنت در این افراد بالا است.
  • افرادی که داری بیماری‌های مزمن از جمله فشار خون بالا، دیابت و یا هموفیلی دارند.

آیا کاشت دندان درد دارد؟

یکی از مهمترین سوالاتی که در خصوص عمل جراحی کاشت دندان پرسیده میشود این است که آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟ در جواب باید گفت که آستانه درد در افراد مختلف متفاوت است و چون ایمپلنت دندان یک جنبه درمانی دارد با اندکی درد همراه است. فرایند کاشت با بی حسی موضعی انجام می‌گیرد بنابراین در حین درمان بیمار دردی را احساس نمی‌کند و پس از درمان به مدت 6 الی 10 روز ممکن است بیمار درد داشته باشد. ولی اگر بیمار بیشتر از زمان گفته شده درد ایمپلنت دندان داشته باشد باید حتما نزد پزشک متخصص خود برود و علت را جویا شود.

برای مطالعه بیشتر : مجله ارتودنسی دندان

مهمترین فعالیت های جراح دهان ، فک و صورت برای بیماران

 در حوزه جراحی دهان، فک و صورت انواع جراحی های زیر برای مراجعین و بیماران در نظر گرفته میشود:

1- انجام جراحی فک اصلاحی ( ارتوگناتیک )

جراحان دهان می توانند مشکلات  بی نظمی عمده فکی اسکلتی و دندانی را که به منظور بهبود جویدن ، صحبت کردن و تنفس شما می باشد در همکاری با یک متخصص ارتودنسی خوب و یک جراح بازسازی کرده و درمان کنند .هماهنگی مجدد فک بالا و پایین به منظور بهبود عملکرد و نیروی گاز گرفتن و ظاهر صورت می تواند روابط مناسبی را در روی همپوشانی مناسب دندان ها و ظاهر صورت داشته باشد . (برای آشنایی با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران می توانید به سایت دندانپزشکی درکلینیک مراجعه کنید. )

2- جراحی آسیب های ناشی از تروما

بطور کلی هر گونه شوک ، آسیب ، جراحت و حادثه که از خارج به بدن وارد  شود و عامل درونی نداشته باشد در پزشکی تروما اطلاق می شود .

به همین خاطر تروما را می توان براساس:

  • مکانیسم آسیب
  • محل آسیب
  • عوامل بوجود آورنده آسیب
  • ترومای حرارتی یا فشاری

3- جراحی ترمیمی و زیبایی فک و صورت

جراحی  ترمیمی چه به منظور زیبایی و چه به منظور درمان و برطرف کردن آسیب وارده در داخل دهان صورت می گیرد.

در این جراحی که در اصل یک جراحی فک است، برش هایی به وسیله جراح در استخوان های فک زده می شود و پس از قرار دادن آنها در وضعیت صحیح هیچ اثر و جای زخمی از خود به جا نمی گذارد .

4- قرار دادن ایمپلنت های دندانی

متخصصین جراحی دهان ، فک و صورت  قادر هستند که در مناطقی که احساس نیاز می کنند استخوان قرار داده و پس از آن از ایمپلنت دندان استفاده کنند . این کار در صورت لزوم و به منظور ایجاد  تغییر در بافت اطراف لثه و برای تولید یک ظاهر طبیعی تر و جذاب تر انجام می شود .

5-کاهش درد صورت

یک جراح دهان می تواند اختلالات درد صورت از جمله مشکلات مفصل گیجگاهی فکی را تشخیص و درمان کند . همچنین هنگامی که درمان غیر جراحی کافی باشد  یا آسیب به مفاصل به طور قطعی وجود نداشته باشد این  جراحان می توانند مشاوره  و راهنمایی های  لازم را به بیمار بدهند .

6- جراحی بازسازی فک

جراحان دهان و فک  قادرند که صدمات وارده بر استخوان های صورت و مشکلات بافت نرم صورت را که به علت  حذف استخوان ها  یا کیست و تومورها به وجود آمده جراحی کرده و فرم و عملکرد درست سابق آنرا بازسازی کنند .

جراحی اصلاحی برای  بازگرداندن فرم و عملکرد به منطقه فک و صورت اغلب با استفاده از پوست ، استخوان ، اعصاب و بافت های مختلف از دیگر قسمت های بدن برای بازسازی فک و صورت انجام می گیرد  .

برای مطالعه بیشتر :

دندانپزشکی بارداری

 

هزینه پر کردن دندان در سال 99 چقدر است؟

 یکی از شایعترین علل مراجعه افراد به کلینیک دندانپزشکی پوسیدگی دندان است. این مشکل تقریبا در اغلب افراد جامعه دیده میشود. برخی افراد میزان پوسیدگی دندان هایشان زیاد است و نیازمند ترمیم هستند. از همین رو شاید پرتکرارترین سوال در این خصوص هزینه پر کردن دندان و یا هزینه ترمیم دندان باشد. ما در این مقاله به طور خلاصه به برآورد قیمت ترمیم دندان میپردازیم و هزینه پر کردن دندان با آمالگام و کامپوزیت دندان را بررسی میکنیم. این مقاله به مرور زمان آپدیت میشود و هزینه ترمیم دندان با سایر مواد پر کننده مانند طلا و سرامیک نیز به آن افزوده می‌شود.

پر کردن یا ترمیم دندان چیست؟

به حذف پوسیدگی دندان و پر کردن آن با کمک برخی مواد استانداردی همچون کامپوزیت دندان یا آمالگام ترمیم دندان گفته میشود. گاهی اوقات دندان به قدری دچار پوسیدگی میشود که علاوه بر ترمیم اساسی نیاز به  بازسازی یا بیلداپ با مواد مخصوص دارد. ادامه مقاله را بخوانید تا با هزینه های این پروسه بیشتر آشنا شوید.

شما میتوانید با کلیک روی لینک های مشخص شده از هزینه ارتودنسی دندان، هزینه ایمپلنت دندان، هزینه لمینت دندان و هزینه ونیر کامپوزیت دندان در سال 99 نیز مطلع شوید.

هزینه پر کردن دندان به چه عواملی بستگی دارد؟

هزینه پر کردن دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد ، از جمله:

  • دندانپزشکی که روش را انجام می دهد.
  • محلی که در آن انجام می شود.
  • نوع بیمه دندانپزشکی شما. همانطور که در بالا گفته شد ، بیمه دندانپزشکی هزینه های اضافی مرتبط با پر کردن کامپوزیت را پوشش نمی دهد.
  • تعداد سطوح دندان که نیاز به پر کردن دارند. به عنوان مثال ، یک دندان ممکن است فقط یک سطح داشته باشد که در اثر پوسیدگی یا آسیب دیده آسیب دیده باشد ، در حالی که دندان دیگر ممکن است دارای یک یا تمام سطوح باشد که در اثر پوسیدگی یا آسیب دیده آسیب دیده است.

چه کسی باید دندان خود را پر کند؟

علائمی وجود دارد که به محض مواجهه با آن ها  باید جهت ارزیابی و یا ترمیم دندان به یک متخصص ترمیم و زیبایی دندان مراجعه کرد. برخی از این علائم عبارتند از:

  • وجود سوراخ در دندان
  • وجود لکه های عمقی تیره در دندان
  • گیر کردن دندان مواد غذایی در لابلای دندان ها (پوسیدگی دندان از طرفین)
  • لب پر شدن دندان
  • شکسته شدن دندان ها
  • وجود حساسیت به غذاها و نوشیدنی های سرد و گرم
  • وجود یک یا چندین حفره کوچک در دندان

اگر با هر کدام از مواردی که در بالا ذکر شد روبرو هستید احتمالا نیاز به پر کردن دندان دارید. و البته باید پیش از اقدام به هر کاری به یک دندانپزشک خوب مراجعه کنید.

 

 

مهمترین فعالیت ها متخصص ایمپلنت و پروتز چیست؟

 متخصص پروتز دندانی و ایمپلنت دندان توانایی انجام انواع پروتزهای دندانی ، ایمپلنت دندانی ، فکی و صورتی و زیبایی را دارا می باشد .متخصص ایمپلنت و پروتز های دندانی به مباحث مربوط به انواع پروتزهای ثابت و متحرک و ایمپلنت های دندانی که خود به نوعی پروتز ثابت است می پردازد .پروتزها ی دندانی همواره جایگزین مناسبی برای دندان از دست رفته  می باشند .همچنین این پروتزها می توانند جایگزین قسمتی از فک که در اثر تصادف یا سرطان از بین رفته اند باشند

مهمترین فعالیت ها متخصص ایمپلنت و پروتز چیست؟

این دوره تخصصی چهار ساله بوده و یک پروتزیست دندان  با مهارت کافی که دردوره  رزیدنتی خود کسب کرده است می تواند  درمان ها ی زیر را به طور تخصصی ارائه دهد :

 

پروتزهای ثابت مانند روکش های تمام سرامیک ( زیر کونیا ) ، روکش های فلز سرامیک روکش های تمام فلزی ( طلا و یا آلیاژها)

انواع درمان های ایمپلنت مانند ایمپلنت تک دندان و درمان های ایمپلنت پیچیده

درمان تخریب های شدید دندان و سایش شدید دندان ها ( دندان قروچه )

پروتزهای متحرک مانند دست دندان و پلاک های اکریلی و پارسیل کروم کبالت

پروتزهای پیچیده فک و صورت مانند پروتزهای صورت ، چشم ، گوش ، بینی

انواع اوردنچرها( دست دندان ) بر پایه ایمپلنت یا بر پایه دندان طبیعی

درمان دردهای مفصل گیجگاهی و صداههای آن

درمان هایی که به منظور زیبایی لبخند و با استفاده از لمینت  دندان یا لمینت بدون تراش یا روکش های فول سرام ( فاقد فلز ) انجام می شود .

علاوه بر تخصص هایی که ذکر شد شاخه های آکادمیک دیگری نیز هستند که اغلب مبتنی بر پژوهش می باشند . دانش آموختگان در این رشته ها بیشتر در حیطه صنعتی فعالیت کرده  و یا جزو اساتید دانشگاهی می باشند .

 

هزینه تقریبی ارتودنسی نامرئی چقدر است؟

 نه تنها هزینه ارتودنسی نامرئی، بلکه هزینه ارتودنسی ثابت، مرئی و متحرک هم تابع فاکتورها و عوامل مختلفی است. و اینطور نیست که ما هر سال یک قیمت خاص بدهیم و بگوییم برای مثال “هزینه ارتودنسی اینویزیلاین مثلا 5 میلیون تومان است”. در عوض، ما همیشه یک محدوده قیمت به مراجعان و مخصوصا کاربران سایتمان ارائه میدهیم. بر همین اساس در این بخش، ما تنها هزینه تقریبی ارتودنسی نامرئی را درج خواهیم کرد که البته ابتدا هزینه های تقریبی را درج میکنیم و سپس به عوامل تاثیر گذار روی این هزینه ها اشاشره خواهیم کرد.

قیمت های حدودی

شما میتوانید برای مشاهده هزینه ارتودنسی در سال 99 به لینک مشخص شده سر بزنید و اطلاعات کامل قیمت ها را در این صفحه مشاهده کنید. اما به طور خلاصه هزینه ارتودنسی نامرئی در سال 99 بر اساس نوع دستگاه به صورت زیر است:

 

هزینه اینوزیلاین و پلاک های شفاف ارتودنسی: هزینه ارتودنسی بدون سیم با کمک پلاک های شفافی مانند اینوزیلاین ها حدود 17 تا 20 میلیون تومان برای هر دو فک است.

هزینه ارتودنسی لینگوال: به ازای هر فک چیزی بین 6 تا 10 میلیون تومان و گاه بیشتر

هزینه ارتودنسی سرامیکی: بین 7 تا 7.5 میلیون تومان برای هر فک

هزینه ارتودنسی دیمون شفاف: بین 10 تا 15 میلیون تومان برای هر فک

 

عوامل موثر بر قیمت ارتودنسی نامرئی کدامند؟

نوع دستگاه ارتودنسی: بر اساس روش ارتودنسی شفاف قیمت ها متفاوت خواهد بود. کمترین هزینه در این بین، به ارتودنسی سرامیکی و بیشترین به دیمون و اینوزیلاین تعلق دارد.

نوع مشکل

شدت مشکل: هرچه شدت مشکل بیشتر باشد هزینه ها  برای اصلاح آن بالاتر میرود

سن و سال: ارتودنسی کودکان هم هزینه کمتری نیاز دارد و هم مدت زمان کمتری دارد. اما ارتودنسی بزرگسالان نیازمند صرف هزینه بیشتری است.

موقعیت جغرافیایی: هزینه ارتودنسی در شهرهای مختلف متفاوت است برای مثال هزینه ارتودنسی نامرئی در تهران به دلیل بالا بودن شمار متخصصان ممکن است بسیار متفاوت باشد. به طور کلی از آنجا که متخصص ارتودنسی در کرج و تهران زیاد است هزینه های نیز متغیر است.

تخصص، مهارت و تجربه متخصصی که به او مراجعه میکنید. متخصصان ارتودنسی به نسبت سایر دندانپزشکانی که تخصص ارتودنسی ندارند هزینه های معقول تری دریافت میکنند.

میزان مراقبت شما از دستگاه ها: عدم مراقبت از ارتودنسی باعث میشود که دستگاه ها آسیب ببینند و در نهایت طول دوره درمان بیشتر شده و هزینه تعمیر یا جایگزینی دستگاه ها را به شما تحمیل کند.

طول دوره درمان: هرچه طول دروره درمان یا مدت زمان ارتودنسی نامرئی بیشتر شود هزینه ها بالاتر خواهد بود.

ویزیت های مکرر جهت تنظیم دستگاه ها

سایر فاکتورهای کم اهمیت دیگر

 

برای مطالعه بیشتر :

پر کردن دندان و ترمیم دندان و مراحل انجام آن

 ترمیم دندان یا پر کردن دندان درمانی برای بازسازی عملکرد ، یکپارچگی و ساختار از دست رفته دندان در اثر عواملی چون  پوسیدگی یا ترومای خارجی می باشد. این درمان ابتدا بوسیله حذف پوسیدگی های موجود در دهان و سپس بازسازی بخش های از دست رفته دندان بوسیله مواد ترمیمی انجام می شود. این مواد می توانند از انواع  آلیاژ فلزی (آمالگام) یا مواد همرنگ دندان (کامپوزیت دندان) باشند.

چه زمانی دندان ها نیاز به ترمیم دارند؟

به طور کلی پوسیدگی دندان ها را به 7 مرحله ی شماره گذاری شده دسته بندی می کنند:

  • دندان کاملا سالم
  • اولین  تغییرات قابل مشاهده مینایی
  • تغییرات واضح در سطح مینای دندان
  • تخریب مینا بدون درگیری عاج
  • عاج درگیر شده بدون حفره دار شدن دندان
  • درگیری عاج به همراه حفره
  • یک پوسیدگی وسیع با عاج قابل مشاهده

که به طور کلی شماره 5 به بعد دندان نیاز به ترمیم دارد ولی در مورد شماره 3 و 4 هر دندانپزشک ترمیمی خوب  با توجه به شرایط پوسیدگی که آیا یک پوسیدگی فعال و درحال پیشرفت می باشد یا غیر فعال است تصمیم به ترمیم می گیرد.

چرا دندان باید ترمیم شود؟

دندان های پوسیده شده حاوی باکتری ها هستند و این باکتری ها با تکثیر خود باعث گسترش پوسیدگی می شوند. سرعت این گسترش بستگی به میزان رعایت بهداشت دهان و دندان ها مثل استفاده از مسواک و نخ دندان، محل پوسیدگی و ژنیک فرد دارد. در صورتی که هرچه زود تر جهت جلوگیری از گسترش پوسیدگی اقدامی صورت نگیرد، این پوسیدگی عصب دندان را درگیر کرده و نیاز به درمان ریشه جهت زدودن باکتری ها از کانال دندان خواهد بود. همچنین تشکیل آبسه از عوارض گسترش عفونت پوسیدگی دندان می باشد.  پس برداشتن پوسیدگی ها برای جلوگیری از گسترش آن ها و پر کردن محل برداشت پوسیدگی ها جهت جلوگیری از تجمع مجدد باکتری ها در آن محل ضروری است.

موادی که برای ترمیم (پرکردن) دندان استفاده می شوند

  • آمالگام
  • کامپوزیت
  • گلاس آینومر

.

 

ونیر کامپوزیت برای چه افرادی مناسب نیست؟

 ونیر کامپوزیت‌ها را با نام‌های (ونیر یک جلسه‌ای)، (کامپونیر)، (ونیرهای رزین کامپوزیتی) و یا (باندینگ کامپوزیت) نیز می‌شناسند.  ونیر کامپوزیت یک روش زیبایی و ترمیمی محسوب می‌شود که در این روش لایه‌ای محافظ همرنگ دندان بر روی مینای دندان قرار می‌گیرد و این لایه توسط اشعه روی دندان چسبانده می‌شود. ونیر کامپوزیت یکی از راه‌های سریع، مقرون به صرفه و محبوب برای زیبایی دندان است. این روش در طی یک جلسه انجام می‌شود چرا که نیازی به تراش دندان نداشته و مواقعی استفاده می‌شود که دندان بیمار پوسیدگی نداشته باشد.

اما ونیر کامپوزیت برای همه افراد با هر نوع دندانی که دارند مناسب نیست بلکه موفقیت ونیرها به انتخاب فرد مناسب بستگی دارد. افرادی که نمی‌توانند از این روش استفاده کنند شامل موارد زیر می‌باشند:

افرادی که دارای دندان‌های پوسیده و بیماری‌های لثه هستند. قبل از جاگذاری ونیر حتما باید این مشکلات را برطرف کرده سپس اقدام به ونیر کردن دندان‌ها خود کنند.

افرادی که دارای دندان‌های ضعیف که مقدار قابل توجهی از ساختار دندانشان از بین رفته و یا دارای پر کردگی‌های عمیق و بزرگ هستند.

افرادی که دارای دندان‌های بسیار نامرتب و کج هستند و قبل از ونیر باید ارتودنسی شوند.

افرادی که دارای فکی ضعبف هستند.

افرادی که دارای عادات دهانی مانند دندان قروچه هستند، چراکه این عادت موجب شکستگی و خورد شدن کامپوزیت می‌شود.

افرادی که مینای دندان‌ آنها به اندازه کافی نبوده زیرا ونیر دندان به مینای دندان چسبیده می‌شود.

افرادی که بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعابت نمی‌کنند.

برای مطالعه بیشتر :

 

صفحه قبل 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 صفحه بعد
<-blogads->