ارتودنسی سریع دندان

 در این مقاله سعی داریم تا شما را با ارتودنسی سریع دندان آشنا کنیم. پس با ما در این مقاله از دکتر خضری بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران همراه باشید.

ارتودنسی سریع دندان

بریس سریع (Fast Braces) یکی از روشهای درمانی نسبتاً جدید ارتودنسی است که دندانها را خیلی سریعتر از بریس های ثابت سنتی صاف می کند. بریس های سریع برای بیمارانی که دارای انواع مشکلات ارتودنسی زیر میباشند مناسب می باشد :

دندانهای نامرتب

دندانهای شلوغ

دندانهایی که فاصله زیادی بین آنها وجود دارد.

کسانی که دچار مشکلات گزش هستند.

بریس های سریع دندان ها را صاف می کنند و لبخندی زیبا و سالم برای شما به وجود می آورند، که باعث افزایش اعتماد به نفس شما می شود و می توانید با افتخار لبخند بزنید. به طور معمول، طول درمان با استفاده از بریس های سریع حدود 50٪ سریعتر از بریس های ثابت سنتی است.

آیا ارتودنسی سریع دندان بی خطر است؟

بریس های سریع بی خطر هستند زیرا در طی بیش از 20 سال ساخته شده اند و تحت آزمایش دقیق قرار گرفته اند. تحقیقات در واقع نشان داده است که بریس های سریع علاوه بر اینکه یک روش درمانی سریع و بی خطر است، فواید دیگری نیز برای بیماران دارد، از جمله افزایش راحتی و نیاز به مراجعه کمتر به دندانپزشکی.

چه کسی می تواند از بریس های سریع استفاده کند؟

بریس های سریع برای بیماران در هر سنی مناسب است. متخصص ارتودنسی در طول مشاوره ارزیابی می کند که آیا شما کاندیدای مناسبی برای استفاده از بریس های سریع هستید یا خیر. این روش درمانی برای بیشتر بیماران مناسب است و برای افرادی که نتایج سریع می خواهند یک راه حل ایده آل است.

مزایای ارتودنسی سریع دندان  چیست؟

مزیت عمده بریس های سریع این است که بسیار سریع کار می کنند. در بیشتر موارد، درمان طی 10 ماه کامل می شود. مهاربندهای سریع نسبت به بریس ثابت سنتی سبک و ظریف تر هستند و برای راحتی و همچنین سرعت تولید شده اند.

اندازه بریس ها نیز باعث سهولت در تمیز شدن دندان ها می شود، به این معنی که خطر ابتلا به بیماری های دهان کمتر است. از آنجا که بریس ها خیلی سریع کار می کنند، مراجعه به دندانپزشک کمتری لازم است و این بدان معنی است که هزینه درمان نسبت به سایر روش های ارتودنسی کمتر است.

مدت زمان کوتاهتر درمان نیز برای بیمارانی که از اضطراب دندان رنج می برند خبر خوبی است.

از دیگر مزایای این سیستم این است که در بیشتر موارد، نیازی به کشیدن دندان قبل از نصب بریس ها نیست. استخراج دندان خراب یا کج می تواند به ویژه برای بیماران جوان ناراحت کننده باشد، بنابراین این می تواند یک مزیت عمده باشد

 

دندانپزشکی رفتن در بارداری

 آیا کار دندانپزشکی در دوران بارداری بی خطر است؟

پرسش های مربوط به دندانپزشکی بارداری برای بیشتر مادران باردار متداول است. تمیز کردن دندان ها و معاینات سالانه در دوران بارداری نه تنها بی خطر است بلکه توصیه می شود. افزایش سطح هورمون در دوران بارداری باعث متورم شدن لثه ها، خونریزی و خرابی دندان ها می شود و باعث تحریک بیشتر لثه ها می شود.

داروهایی که در کارهای دندانپزشکی در بارداری استفاده می شود، ایمن هستند؟

در حال حاضر، مطالعات متناقضی در مورد عوارض جانبی احتمالی این داروها بر روی جنین وجود دارد. لیدوکائین رایج ترین دارو برای کارهای دندانپزشکی است. لیدوکائین (دسته B) پس از تزریق از جفت عبور می کند.

در صورت نیاز به کار دندانپزشکی، مقدار داروی بی حسی که تزریق می شود باید تا حد ممکن کم باشد، اما همان میزان هم برای شما کافی است. اگر درد را تجربه کردید، درخواست داروی بی حسی کنید. هنگامی که احساس راحتی کردید، میزان استرس برای شما و جنین کاهش می یابد. همچنین هرچه آرام تر باشید، بی حسی نیز بهتر کار می کند.

بیشتر بدانیم : دندانپزشکی کودکان

اشعه ایکس که در دندانپزشکی در بارداری استفاده می شود، مضر است؟

اشعه ایکس معمول، معمولاً برای آزمایشات انجام می شود، بهتر است آزمایش های شامل این اشعه را به تاخیر انداخت و پس از زایمان انجام داد. اشعه ایکس برای انجام بسیاری از اقدامات دندانپزشکی به ویژه در موارد اضطراری، ضروری است. طبق دانشکده رادیولوژی آمریکا، هیچ یک از پرتوهای تشخیصی به اندازه ای نیست که بتواند عوارض جانبی در رویان یا جنین در حال رشد ایجاد کند.

پیشنهاداتی برای رفع نیازهای بارداری و کارهای دندانپزشکی

انجمن دندانپزشکی (ADA) به زنان باردار توصیه می کند که رژیم غذایی مناسبی داشته باشند، دندان های خود را دو بار در روز با مسواک و خمیردندان فلوراید تأیید شده بشویند و از نخ دندان نیز استفاده کنند.

در دوران بارداری از معاینات دندانپزشکی استفاده کنید.

به دندانپزشک خود اطلاع دهید که باردار هستید.

در صورت امکان کارهای دندانپزشکی غیر اضطراری را تا سه ماهه دوم یا بعد از زایمان موکول کنید.

کارهای زیبایی ( ونیر دندان ، ایمپلنت ، اصلاح طرح لبخند و...)  باید بعد از زایمان انجام شود.

اگر به دندانپزشکی مراجعه کردید، پس از قرار گرفتن روی صندلی، پاها را در حالت مناسبی قرار دهید تا گردش خون به طور مناسب انجام شود.

 

همه چیز درباره پوسیدگی دندان

 پوسیدگی دندان چیست ؟ چه چیزی باعث پوسیدگی دندان می شود ؟ در این مقاله با کلینیک دندانپزشکی ترمیم و زیبایی آرتمان همراه باشید تا به تمامی این سوالات پاسخ دهیم .

پوسیدگی دندان چیست؟

رعایت بهداشت دهان و دندان و زیبایی دندان و طرح لبخند در جوامع امروزی بیشتر از گذشته احساس می‌شود چرا که افزایش ارتباطات و حضور افراد در موقعیت‌های اجتماعی مختلف رعایت این امر را دوچندان می‌کند.

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های عفونی که در بین گروه‌های مختلف مردم با هر نژاد و جنس و سنی مشاهده می‌شود. در این بیماری مینای دندان که بافت سخت دندان هست در اثر ترشح اسید‌های خورنده مواد معدنی (فسفر و کلسیم) خود را از دست داده و به تدریج از بین می‌روند. وقتی که مواد معدنی مینای دندان از بین رفته و درمان نشود به مرور زمان در دندان حفره و پوسیدگی‌ ایجاد میکند. اگر پوسیدگی دندان به موقع درمان نشود بزرگتر و بیشتر شده و حتی ممکن است به جایی برسد که کل دندان از بین برود.

پوسیدگی دندان چگونه به وجود می‌آید؟

پوسیدگی دنداناز سطح مینای دندان آغاز شده و در مرحله آخر حفره در روی دندان ایجاد می‌شود. در حفره دهان میکروب‌ها در حال فعالیت هستند که این میکروب‌ها در ایجاد پوسیدگی و خرابی دندان و همچنین بیماری‌های لثه نقش دارند. در اثر عدم رعایت بهداست دهان و دندان در اثر فعالیت میکروب‌ها لایه‌ای بی رنگ و چسبنده بر روی دندان‌ ایجاد می‌‍شود که پلاک میکروبی نامیده می‌شود. این لایه چسبنده که از باکتری‌های مختلفی تشکیل شده بر روی سطح دندان ایجاد شده و به آسانی از بین نمی‌رود و با گذشت زمان باعث ایجاد بیماری‌های لثه و پوسیدگی می‌شود.و گاها ممکن است فرد ملزم به انجام جراحی زیبایی لثه بکند.

محل‌های شایع پوسیدگی دندان

پوسیدگی دندان تمام سطح دندان را به طور یکسان پوسیده نمی‌کند. بعضی از قسمت‌های دندان به علت شرایط خاصی که دارند بیشتر در معرض قرار می‌گیرند.

شیار‌های سطح جونده: سطح جونده‌ دندان‌ها به خصوص دندان‌های آسیا به علت داشتن شیارهای باریک و عمیق محلی مناسب برای رشد و زندگی میکروب‌ها فراهم می‌کند و دندان‌ها از این ناحیه است که پوسیده می‌شوند.

سطوح بین دندانی: سطوح بین دندان‌ها به علت این که مسواک قابلیت تمیز کردن آن را ندارد مستعد برای پوسیدگی و دیگر بیماری‌های لثه است. در این نوع  که در افراد سیگاری بیشتر مشاهده می‌شود، خشکی دهان یکی از علائم تسریع کننده آن است.

طوق دندان یا ناحیه اتصال لثه با دندان: این ناحیه از دندان محل مناسبی برای رشد میکروب ها بوده و بنابراین باعث ایجاد پوسیدگی و بیماری‌های لثه در این ناحیه نیز می‌شود.

 

کدام‌ درمان‌های دندانپزشکی به هنگام بارداری مجاز هستند؟

 مراقبت از لثه و دندان‌ها در تمامی مراحل زندگی از جمله در دوران بارداری امری مهم و ضروری است و شما نباید به این خاطر که باردار هستید، آن را نادیده بگیرید. برعکس چیزی که در بین مردم شایع است، حفظ سلامت دهان و دندان‌های شما در حین بارداری نیاز به مراقبت بیشتری دارد زیرا که در دوران بارداری شما بیشتر در خطر بیماری لثه، پوسیدگی دندان و مواردی این چنینی قرار دارید. چکاب‌های منظم دندانپزشکی بارداری بسیار مهم است و شما باید آن را جدی بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دندانپزشکی بارداری با کلینیک دندانپزشکی جنت آباد همراه باشید.

آیا در دوران بارداری میتوان به درمانپزشکی مراجعه کرد؟

بله! نه تنها در دوران بارداری شما می‌توانید به دندانپزشک مراجعه کنید بلکه باید این کار را انجام دهید. معمولا در دوران بارداری مشکلاتی مثل پوسیدگی دندان، بیماری لثه و سایر مسائل مربوط به بهداشت دهان و دندان بیشتر میشود و اگر شما آنها را درمان نکنید، می‌تواند برای شما بسیار مضر باشد. سلامت دندان‏های شما تاثیر بسزایی در سلامت کلی بدن‌تان دارد و این می‌تواند تاثیر زیادی بر روی جنین داشته باشد.

آیا استفاده از بیهوشی در دوران بارداری خطرناک است؟

اگر شما در دوران بارداری برای درمانهای دندانپزشکی خود به بیهوشی نیاز داشته باشید، می‌توانید از آن استفاده کنید تا دردتان کمتر شود و آرام‌تر شوید. اما حتما دندانپزشکان را در مورد بارداری خود مطلع سازید تا بتواند سطح بیهوشی مناسبی را انتخاب کند.

آیا رادیوگرافی دندانپزشکی مضر است؟

یکی از شایع‌ترین نگرانیهای مردم که مراجعه به دندانپزشک را پرخطر می‌داند، همین رادیوگرافی و اشعه ایکس آن است. با این حال در رادیوگرافی مدرن دندانپزشکی، تابش اشعههای ایکس در دوز بسیار کمی بوده و آنقدری نیست که باعث عوارض جانبی در رشد جنین شود. با اینکه رادیوگرافی دندانپزشکی کاملا امن است اما بهتر است که در طول سه ماه اول از آن اجتناب کنید ولی اگر درد شدید و اورژانسی دارید، میتوانید از آن استفاده کنید.

آیا در دوران بارداری میتوانیم دندان‌مان را بکشیم؟

کشیدن دندان معمولا آخرین مرحلهای است که شما باید سمت آن بروید، همیشه سعی کنید دندان‏های خود را تا حدالامکان حفظ کنید. اما خوب اگر دندان‏ شما آسیب شدیدی خورده یا ضربه دیده است، بهتر است که آنها را بکشید زیرا سلامت دهان و دیگر دندانهای‌تان نیز ممکن است در معرض خطر قرار گیرد.

آیا سفید کردن دندان‏ها در دورهی بارداری امکانپذیر است؟

شما می‌توانید در طول دوران بارداری دندانهایتان را سفید کنید اما احتمالا دندانپزشک شما پیشنهاد خواهد کرد که درمانهای غیرضروری برای پس از تولد نگهدارید. بهتر است که از سفید کردن دندان‏ها و دیگر درمانهای زیبایی ( ایمپلنت دندان ، ونیر دندان ، لمینت دندان و...) در طول دوران بارداری اجتناب شود، زیرا ممکن است ژل سفیدکننده باعث ناراحتی و اعصابخوردی شما شود.

ارتودنسی بهتر است یا کامپوزیت ؟

 “ارتودنسی بهتر است یا کامپوزیت دندان ؟ ” سوالی که شاید برای شما هم پیش آمده باشد. برای پاسخ به این سوال، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

داشتن دندان های مرتب و سفید تأثیر بسزایی در داشتن طرح لبخند زیبا و افزایش جذابیت چهره دارد. نگهداری و مراقبت صحیح از دندان ها اهمیت ویژه ای دارد؛ اما در برخی موارد مانند نامرتب بودن، مشکل دندان ها ربطی به نحوه ی نگهداری ندارد و باید چاره دیگری اندیشید.

داشتن دندان های سالم، مرتب و سفید تبدیل به امری ضروری به خصوص برای افراد دارای جایگاه اجتماعی بالا و افراد مشهور شده است. علاوه بر این عادات غذایی نادرست باعث شده نیاز به درمان هایی نظیر لمینت بیشتر شود. البته لمینت دندان  بیشتر از اینکه روش درمانی باشد نوعی عمل زیبایی محسوب می شود؛ اما در برخی موارد به جای درمان ارتودنسی مورد استفاده قرار می گیرد.

بهترین روش برای درمان اختلالات دندانی، ارتودنسی می باشد که طی سالیان اخیر پیشرفت های چشمگیری داشته است؛ اما برخی افراد به اندازه کافی صبور نیستند و روش های سریع مانند لمینت را ترجیح می دهند. لمینت قادر به تأمین سلامت دندان های نیازمند به ارتودنسی نیست.

بیشتر بدانیم: روکش دندان

دندان های نیازمند ارتودنسی

عموم مردم بر این باورند که فقط دندان های نامرتب نیازمند ارتودنسی هستند. این تصور تا حدودی درست است؛ اما لازم است بدانید که تنها این عارضه نیازمند ارتودنسی نیست. در برخی موارد، دندانپزشک با بررسی الگوی رشد فک و مقایسه آن با الگوهای طبیعی نیاز به ارتودنسی را تشخیص می دهد. این موضوع بیشتر در مورد کودکان صدق می کند.

در افراد بزرگسال نیاز به ارتودنسی با بررسی چند الگوی دندانی تشخیص داده می شود. کیس ارتودنسی نامی است که به افراد دارای این الگوها اطلاق می شود.

این الگوها عبارتند از:

  • بیرون زدگی دندان های فک بالا
  • نابجا بودن خط میانی
  • جلو بودن فک بالا
  • جلو بودن فک پایین
  • وجود فاصله زیاد بین دندان ها و یا دندان های روی هم رفته
  • وجود فاصله بین دو فک
  • نامرتب ترین حالت دندان ها (کراس بایت)
  • موارد استفاده از لمینت

در صورت نارضایتی از شکل، اندازه و رنگ دندان ها و همچنین وجود فاصله کم بین دندان های جلویی در صورتی که تراشیده نشوند می توان از لمینت استفاده کرد. در برخی موارد برای درمان به هم ریختگی دندان ها از لمینت به جای ارتودنسی استفاده می شود. این کار در دراز مدت باعث بروز مشکلات فراوانی برای فرد خواهد شد. زیرا بخش اعظمی از دندان های سالم فرد تراشیده می شوند.

لمینت در دو نوع کامپوزیتی و سرامیکی وجود دارد و همانطور که گفته شد، برای اصلاح طرح لبخند در صورت پوسیدگی شدید دندان ها و نارضایتی از شکل ظاهری آن ها کاربرد دارد.

 

پنج مرحله پوسیدگی دندان

کلینیک دندانپزشکی ترمیم و زیبایی آرتمان از  تکنولوژی پیشرفته ، بهترین مواد مدرن در طیف گسترده ای از علوم دندان پزشکی برای ارائه مراقبت های جامع از دندان ارائه می دهد ،. ما همه چیزهایی را که لازم است برای رسیدن و حفظ زیبایی دهان و دندان و طرح لبخند خیره کننده ارائه دهیم.

یکی از موثرترین راه های جلوگیری از پوسیدگی دندان، شناخت این است که چگونه آن را در اولین مراحل تشخیص آن، قبل از آن که فرصتی برای گسترش و آسیب جدی ایجاد کند.

مراحل پوسیدگی دندان چیست؟

پوسیدگی دندان در پنج مرحله اتفاق می افتد، هر کدام به طور پیوسته شدیدتر و مخرب تر می شوند.

پنج مرحله پوسیدگی دندان عبارتند از:

سینرالیزاسیون:

در این مرحله، بخش کوچکی از مینای دندان دندان به صورت demineralized خواهد شد که به عنوان یک نقطه سفید یا قهوه ای ظاهر می شود. ممکن است در صورتی که دندان آسیبدیده در این نقطه تشخیص داده شود ممکن است دندان را مجددا دود کرده و آسیب را معکوس کند.

فرسایش مینا: در این مرحله، عاج مینای دندان در معرض قرار می گیرد. این دنتین حاوی دهانه لوله های میکروسکوپی است که به کانال های ریشه در مراکز دندان منجر می شود. در داخل کانال ریشه، ماده ای به نام پالپ دندان وجود دارد که شامل اعصاب، رگ های خونی و مواد مغذی می شود. بنابراین حساسیت دندان امکان پذیر است. در این مرحله، در حال حاضر بسیاری از گزینه های درمان در دسترس است، از جمله پر کردن دندان رنگ، درج، تک و یا تاج، بسته به میزان پوسیدگی.

آسیب به دنتین: دنتین نسبت به مینای دندان آسیب پذیر می باشد، بنابراین باکتری باعث می شود که آن سریع تر شود. زمان این است که در این مرحله مهم است. اگر مراقبت از دندان ها به سرعت مورد نیاز است، ممکن است دندان را با پرکردن، تزریق، توری و یا تاج پوشش داده شود.

شکل گیری آبسه: اگر جراحی کانال ریشه در زمان مناسب انجام نشود، آبسه شکل می گیرد. عفونت سپس می تواند به شکم، لثه ها و دندانهای مجاور گسترش یابد. فقط مداخله حرفه ای باعث می شود که آسیب از گسترش در این نقطه متوقف شود.

 

بارداری چه تاثیری روی سلامت دهان و دندان هایتان دارد؟

 بیش از نیمی از زنان باردار معاینات دندانپزشکی بارداری انجام نمی دهند.

علت اصلی اش هم این است که نگران اینند آسیبی به جنین شان وارد نشود.

مادران منتظر، چیزهای زیادی برای مراقبت دارند، در نتیجه می توانند از راحت شروع کنند. ویزیت های مرتب نزد دندانپزشک.

خصوصا در بارداری که ضرورت پیدا می کند و باید حتما نزد دندانپزشک در کلینیک تخصصی دندانپزشکی مراجعه کنید.

از جمله دلایل مراجعه مادران در بارداری به مطب دندانپزشک :

هورمون ها و سلامت دندان ها

زنان باردار بیشتر احتمال تورم لثه ها در آن ها می باشد.

چون هورمون ها، میزان شان افزایش می یابد و در معرض عفونت و خطر بیشتری از بیماری های لثه قرار دارند.

اگر پشت گوش بیندازند، احتمال بیشتری دارد که تارتار روی دندان هایشان نقش ببندد.

بیشتر بدانیم : دندانپزشکی کودکان

درمان دندانپزشکی در زنان باردار

اگر دندانپزشک تشخیص مشکلی در دندان هایتان داد، باید حتما تحت درمان قرار گیرید.

مگر اینکه یکسری درمان های تشخیصی نیاز به انجام بعد از بارداری داشته باشند

سه ماهه دوم، البته، ایمن ترین زمان برای درمان کردن است.

بسته به موقعیت تان، بهتر است که کار دندانپزشکی تا در معرض خطر عفونت قرار نگرفته، انجام شود.

رادیولوژی دندان ها هم که بهتر است اصلا انجام نشود، اما در صورت دردهای شدید، و لزوم، به توصیه دندانپزشک می توانید انجام دهید.

دندانپزشکی زیبایی هم بهتر است بعد از زایمان انجام شود.

چون جنین به نیاز شما به سفید کردن دندنا نگاه نمی کند، یا سودی از پرسلن ونیرتان نمی برد.

اما زمانی که به دنبال بیاید، هیچ دلیلی ندارد که این درمان زیبایی را انجام ندهید.

در بارداری و در سلامت کامل

آماده برای ویزیت دندانپزشکی هستید ؟

می توانید با کلینیک دندانپزشکی جنت آباد تماس بگیرید و خدمات دندانپزشکی بارداری خود را با خیال راخت به این دندانپزشکی بسپارید.

دلایل خونریزی لثه

 سایر عللی که میتوانند در خونریزی لثه نقش داشته باشند عبارتند از:

خونریزی از لثه بعد از جراحی لثه: اگر تحت عمل جراحی لثه قرار گرفته باشید ممکن است با خونریزی جزئی بعد از عمل مواجه شوید

دندان مصنوعی یا پروتز دندان: افرادی که دندان مصنوعی دارند نیز ممکن است گاهی اوقات خونریزی لثه را تجربه کنند. احتمالا در این مواقع پروتزها به لثه ها فشار وارد میکنند یا محکم در جای خود قرار گرفته اند.

شکست ایمپلنت دندان یا عفونت ایمپلنت: اگر ایمپلنت دندان با شکست مواجه شود و یا بافت اطراف آن دچار عفونت شود، احتمال خونریزی لثه ، تورم و دردلثه وجود دارد.

دستگاه های ارتودنسی: اگر دستگاه های ارتودنسی دندان شامل سیم قوس دار ارتودنسی یا براکت ها به خوبی ایمن نشده باشند احتمال وارد شدن آسیب از طرف آن ها به لثه ها و خونریزی وجود دارد.

بارداری : تغییرات هورمونی که در دوران بارداری رخ می دهد، می تواند باعث حساسیت لثه ها و خونریزی شود. در حقیقت این خونریزی لثه در بارداری یکی از علایم و مشکلات شایع در خانم های باردار است.

اختلالات خونریزی دهنده مانند هموفیلی و لوسمی نیز می تواند خطر خونریزی لثه را افزایش دهد. در صورت مصرف داروهای رقیق کننده خون، لثه های شما ممکن است بیشتر خونریزی کند. داروهای رقیق کننده خون شامل وارفارین، آسپیرین و هپارین است.

درمان خونریزی از لثه

ارتقاء بهداشت دهان و دندان اولین قدم برای مدیریت خونریزی لثه است.

برای شستشوی تخصصی دندان ها و جرم گیری آن ها سالانه دو بار به دندانپزشک خود یا یک کلینیک فوق تخصصی دندانپشکی مراجعه کنید. اگر احیانا بیماری لثه داشته باشید دندانپزشک به شما اطلاع می دهد که مبتلا به لثه هستید و به شما می آموزد که چگونه دندان های خود را به درستی مسواک بزنید. مسواک زدن مناسب و نخ دندان کشیدن می تواند پلاک دندان را از خط لثه شما خارج کرده و خطر ابتلا به بیماری پریودنتال را کاهش دهد.

دندانپزشک شما همچنین ممکن است نحوه استفاده از دهانشویه ضد عفونی کننده را برای به حداقل رساندن پلاک ایجاد شده در دهان به شما آموزش دهد.

·          شستشوی دهان و دندان با آب نمک گرم می تواند به تسکین درد لثه های متورم شده که به راحتی خونریزی می کنند نیز کمک کند.

سعی کنید از یک مسواک نرم استفاده کنید. اگر لثه های سما ملتهب است برای پیشگیری از خونریزی لثه حتما از مسواک های نرم استفاده کنید.

اگر با استفاده از مسواک های معمولی مشکل دارید و و معمولا خونریزی دهانی دارد بهتر است موساک برقی را جایگزین مسواک معمولی کنید. همچنین ممکن است استفاده از مسواک برقی را در نظر بگیرید.

 

علت خونریزی از لثه چیست و چگونه باید آن را درمان کرد؟

 خونریزی لثه شایع ترین علامت بیماری لثه است اما می تواند نشان دهنده سایر مشکلات سلامتی و اختلالات دیگر نیز باشد. برخی اوقات ممکن است بر اثر استفاده از مسواک نامناسب یا وارد کردن فشار زیاد حین مسواک زدن خونریزی از لثه را تجربه کنیم. اما اگر شانس با شما یار نباشد و به صورت مکرر با خونریزی از این بافت مواجه شوید، ممکن است به یکی از مشکلات زیر مبتلا باشید:

پریودنتیت (شکل پیشرفته بیماری لثه)

لوسمی (خونریزی لثه و سرطان خون رابطه مستقیمی با هم دارند)

کمبود ویتامین های مورد نیاز بدن

ناکافی بودن یا عدم وجود سلول های لخته خون (پلاکت ها)

بیشتر بدانیم : جراحی زیبایی لثه

علت خونریزی لثه و درمان آن چیست؟

شایعترین علل این مشکل عبارتند از:

ژنژویت (Gingivitis)

هنگامی که به بهداشت دهان و دندان رسیدگی نکنیم راه را برای تشکیل پلاک باز میکنیم. پلاک ها ناشی از فعالیت باکتری ها و مواد معدنی موجود در غذاها و بزاق هستند. پلاک دندان میتواند روی دندان ها رشد کرده و بیشتر شود. اگر چنین شود، به لثه ها آسیب وارد میشود و ممکن است بیماری لثه یا عفونت آن شکل بگیرد.

اگر مرتبا مسواک بزنید میتوانید از تشکیل پلاک جلوگیری کنید و مانع از پیشرفت آن شوید. با اینکار شما از پوسیدگی دندان و ایجاد حفره و سوراخ روی سطح آن جلوگیری میکنید. اما اگر به صورت درستی مسواک نزنید یا نخ دندان استفاده نکنید، پلاک میتواند به خط لثه و زیر آن پیشرفت کند.

پریودنتیت (Periodontitis)

بیماری پریودنتال (پریودنتیت) نسخه پیشرفته و جدی تر ژنژویت است و زمانی ایجاد میشود که شما اقدام به درمان عفونت اولیه لثه نکنید. بیماری پریودنتال نوعی عفونت شدید لثه است که، فک و بافتهای حمایت کننده دندان را مورد حمله قرار میدهد. پریودنتیت علاوه بر خونریزی از لثه می تواند باعث شل شدن (لق شدن دندان) و یا افتادن آن ها شود.

کمبود ویتامین (Vitamin deficiencies)

کمبود کدام ویتامین باعث خونریزی لثه میشود؟ کمبود ویتامین C و ویتامین K همچنین می توانند باعث خونریزی لثه ها شوند. در صورتی که خونریزی از لثه های شما نشان دهنده یک بیماری نیست از دندانپزشک یا پزشک خود بخواهید میزان و سطح ویتامین c و ویتامین k بدن شما را اندازه گیری کند تا اگر سطوح این ویتامینن ها پایین باشد، برای شما مکمل تجویز کند یا خودتان اقدام به مصرف غذاهایی کنید که سرشار از این ویتامین ها هستند.

اگر مشکل خونریزی لثه شما مزمن است به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید

در حالی که خونریزی لثه شایعترین علامت مشکلات دندانپزشکی است، اما عوامل مختلفی میتوانند در شکل گیری آن نقش داشته باشند. اگر مدتی است که به طور مکرر با خونریزی از این بافت مواجه هستید به یک مطب دندانپزشکی یا کلینیک دندانپزشکی ترمیم و زیبایی مراجعه کنید.

 

ارتودنسی دندان با کمترین هزینه

 چه راه هایی برای انجام ارتودنسی دندان با کمترین هزینه وجود دارد؟ برای پاسخ به این پرسش، با دکتر در ویش پور بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران همراه باشید.

ارتودنسی دندان با کمترین هزینه

ارتودنسی یکی از روش های نوین پزشکی در زمینه دندانپزشکی می باشد و می تواند بسیاری از ناهنجاری ها و مشکلات دندانی افراد را درمان کند. از ارتودنسی برای رفع مشکل کجی دندان، فاصله داشتن بیش از حد دندانریال چسبیدن بیش از حد دندان ها،روی هم سوار شدن دندان ها و مشکلاتی از این قبیل را را برطرف می کند.

همچنین ارتودنسی نسبت به نوع جنس و مشکل فرد دارای هزینه های مختلفی است.

در این مقاله سعی کرده ایم که روش‌های مختلف ارتودنسی را به شما معرفی کنیم تا شما بتوانید ارتودنسی دندان با کمترین هزینه را نسبت به بودجه خودتان برای درمان انتخاب کنید. البته این را هم باید گفت که فقط انتخاب شما نیست که مهم است، بلکه پزشک متخصص ارتودنسی شما نسبت به ناهنجاری، مشکل، شرایط، سن و غیره تصمیم می گیرد که ارتودنسی شما باید از چه نوعی باشد تا بتواند بهترین درمان را برای شما انجام دهد.

ارتودنسی دارای دو نوع است:

  • ارتودنسی ثابت
  • ارتودنسی متحرک

در ارتودنسی ثابت از بریس ها و براکت ها و قلاب های فلزی با جنس های مختلف، برای برطرف کردن ناهنجاری های دندان استفاده می شود. هر کدام از این بریس ها نسبت به جنس و کارایی شان، قیمت مخصوص به خودشان را دارند. در این ارتودنسی، فرد به هیچ عنوان نمی‌تواند بریس ها را از داخل دهان خود خارج کند.

ارتودنسی متحرک هم نوعی از ارتودنسی است که دارای انواع مختلفی است و بیشترین طرفدار را در بین مردم دارد. البته باید این را هم گفت که هزینه آن هم نسبت به ارتودنسی های ثابت خیلی بالاتر است

ارتودنسی دندان با کمترین هزینه با کیت های صاف

گزینه ارزان تری هم برای ارتودنسی کردن دندان های افراد وجود دارد که به آنها کیت های صاف کننده دندان گفته می‌شود. این کیت ها می تواند در خانه استفاده شود و برای اسکن دندان نیاز به مراجعه به پزشک ندارید. با سفارش دادن یک کیت صاف کننده دندان در منزل، تمام چیزهایی که شما نیاز دارید برایتان ارسال می شود.

کیت های خانگی در کنار ارزان بودن معایبی هم دارند.

یکی از مهمترین معایب آنها این است که دیگر پزشک متخصص دندانپزشکی دندان های شما را معاینه نمی کند و نمی توانید مشاوره بگیرید و متوجه شدت ناهنجاری در دندانتان شوید.

مورد بعدی این است که کیت های خانگی می توانند به درستی کار نکنند و ردیف کردن دندان ها به درستی انجام شود.

همچنین کیت های خانگی معمولا برای موارد نسبتاً خفیف دندانی استفاده می شود و برای مشکلات شدید به هیچ عنوان کارساز نیستند.

بیشتر بدانیم :ارتودنسی دندان پیش

 

صفحه قبل 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 صفحه بعد
<-blogads->