هزینه بلیچینگ دندان چگونه محاسبه می شود ؟

 یکی از دغدغه های اصلی مردم سفید بودن دندان های آنان است. یکی از بهترین روش های درمان برای سفید کردن دندان ها انجام عمل بلیچینگ دندان است. این عمل روش های گوناگونی دارد اما نتیجه آن به سفید شدن دندان ها می انجامد. برای آگاهی از نحوه انجام عمل و هزینه بلیچینگ دندان شما را به خواندن ادامه این متن  از کلینیک دندانپزشکی ترمیم و زیبایی آرتمان دعوت می کنم.

محصولات سفید کننده دندان

در سال ۲۰۱۵ ، آمریکایی ها به تنهایی بیش از ۱۱ میلیارد دلار برای سفید کردن دندانها هزینه کردند، از جمله بیش از ۱.۴ میلیارد دلار برای محصولات خانگی سفید کننده دندان، ما در اینجا ساده ترین راهها را برای سفید کردن دندانهای شما در خانه آورده ایم:

محصولات زیادی برای سفید کردن دندانها وجود دارد، با این وجود در بیشتر محصولات سفید کننده از مواد شیمیایی برای سفید کردن دندان های شما استفاده می شود که مورد توجه بسیاری از افراد است. اگر دندان سفیدتر می خواهید، اما می خواهید از مواد شیمیایی نیز خودداری کنید، در این مقاله چندین گزینه طبیعی و ایمن ذکر شده است.

بیشتر بدانیم :

بستن فاصله بین دندان ها

علت زردی دندان ها چیست؟

فاکتورهای زیادی وجود دارد که باعث زردی دندان ها و از بین رفتن براقیت سفیدی دندانها می شود. برخی از غذاها می توانند مینای دندان را که لایه خارجی دندان شما است لکه دار کنند. علاوه بر این، تجمع پلاک بر روی دندان های شما می تواند به دندان های شما رنگ زرد بدهد. این نوع تغییر رنگ دندان معمولاً با مراجعه منظم به دندانپزشک و  استفاده از برخی از محصولات تمیزکننده و سفید کننده منظم تحت نظر دندانپزشک قابل درمان است.

اهمیت مسواک زدن و استفاده از نخ دندان در سفید شدن دندان

در حالی که برخی از تغییر رنگ دندان ها به طور طبیعی با افزایش سن همراه است، اما تا حد زیادی به دلیل تجمع پلاک ایجاد می شود. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم می تواند با کاهش باکتری های موجود در دهان و جلوگیری از تجمع پلاک ، به سفید ماندن دندان کمک کند.

خمیر دندان به آرامی لکه های دندان را  از بین میبرد و نخ دندان باکتری های بین دندان را که در تشکیل پلاک نقش دارند از بین می برد. مسواک زدن روزانه دندان ها  از تجمع پلاک های زرد روی دندان های شما جلوگیری می کند.

 

روش‌های درمانی‌ترمیم و زیبایی دندان کدام اند؟

 اگر دندان‌ها دارای کجی یا ظاهری نامناسب درحد خفیف باشند دندانپزشک با کمک ونیر کامپوزیت که روکش‌های دندانی هستند، بدون تراش و با کمک چسب مخصوصی که در طی یک جلسه بر روی دندان‌ها چسبانده می‌شود، بدون آسیب به بافت دندانی باعث زیبایی دندان‌ها شود.

روکش دندان

اگر میزان آسیب به دندان‌ها زیاد باشد با کمک روکش می‌توان اقدام به ترمیم دندان‌ها کرد تا از ایجاد یا گسترش شکستگی جلوگیری کرد، این روش به دلیل ارزان‌تر بودن و قابلیت پوشش فراوانی که دارد بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بریج

در این روش به کمک دو دندان مجاور روکشی مانند پل بر روی دندان نصب می‌شود تا خلا باقی مانده میان دندان‌ها را پر شود. بریج نسبت به ایمپلنت مقرون به صرفه است؛ به این روش همچنین دندان مصنوعی تکه‌ای ثابت نیز گفته می‌شود که تا ده سال می‌تواند دوام داشته باشد.

ایمپلنت

اگر بیمار دندان‌هایش افتاده باشد با استفاده از ایمپلنت می‌توان فضای خالی را پر کرد که در این روش یک پیچ تیتانیومی در داخل استخوان فک قرار داده می‌شود، سپس تاج دندان بر روی ایمپلنت دندان قرار داده می‌شود که راه حلی بلند مدت و بادوام است.

بلیچینگ

با بلیچینگ می‌توان اقدام به سفیدی دندان‌ها کرد و لکه‌های بد رنگ ایجاد شده بر روی دندان‌ها را پاک کرد که انواع بلچینگ شامل بلیچینگ در خانه و بلیچینگ در مطب هستند که بیمار می‌تواند در مدت زمانی کوتاهی به نتیجه دلخواه خود دست یابد.

پر کردن دندان‌ها با فیلینگ

فیلینگ هایی که از آمالگام ساخته شده‌اند، سطح بیرونی دندان‌ها را ترمیم می‌کنند و برای دندان‌هایی که در انتهای دندان قرار دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما فیلینگ های کامپوزیتی برای ترمیم دندان‌های جلو و عقب مورد استفاده قرار می‌گیرند و به دلیل شباهت ظاهری که به دندان‌ها دارند، مورد استفاده زیادی قرار می‌گیرند. تنها عیب فیلینگ های کامپوزیتی این است که زودتر فرسوده می‌شود اما برای پر کردگی‌های کوچک می‌توانند مناسب باشند.

اینله و انله کردن

از این روش‌ها زمانی استفاده می‌شود که پوسیدگی‌ها جای کافی برای قرارگیری مواد پر کننده دندان نداشته باشند؛ آن‌ها از جنس کامپوزیتی هستند و بر روی سطح ظاهری دندان چسبانده می‌شوند.  اینله بدون آسیب به دندان بر روی سطح ظاهری دندان چسبانده می‌شود و از انله در زمانی که آسیب زیادی به دندان وارد شده باشد، استفاده می‌شود.

دندان مصنوعی

افرادی که فاقد بافت اطراف دندان و دندان هستند، می‌توانند به صورت کلی یا جزئی از دندان مصنوعی استفاده کنند.

اصلاح طرح لبخند

برای درمان طرح لبخند می‌توان از روش‌های ترکیبی موارد ذکر شده استفاده کرد که بیمار می‌تواند ابتدا دندان‌های خود را صاف و مرتب کند سپس از روش‌های سفیدکردن دندان‌ها استفاده کند.

 

تاثیر سیگار بر ایمپلنت دندان

 ایمپلنت برای سیگاری ها: افراد سیگاری هم میتوانند ایمپلنت دندان داشته باشند

افراد زیادی از ما سوال می‌کنند که آیا عمل کاشت ایمپلنت برای سیگاری ها امکان پذیر و موفقیت آمیز است؟ جواب به صورت خلاصه “بله” است. چنین افرادی هم می توانند از موهبت ایمپلنت بهره ببرند و تقریبا مانعی سر راهشان نیست. اما روند ایمپلنت گذاری و پیش آمدهای بعد از عمل ایمپلنت گذاری برای این افراد، با افراد غیر سیگاری متفاوت است. برای اینکه یک شخص سیگاری واجد شرایط این عمل باشد باید عادات و سبک زندگی خود را تغییر دهد. اگر این افراد نتوانند چنین تغییراتی ایجاد کنند احتمالا نتیجه عمل با شکست مواجه می شود و یا دست کم نگهداری و مراقبت از ایمپلنت در آینده سخت خواهد بود.

تاثیر سیگار بر ایمپلنت : استعمال دخانیات و سیگار چگونه روی ایمپلنت های دندانی تأثیر می گذارد؟

به دلیل تأثیر مضر نیکوتین، تنباکو و سیگار، جراحی کاشت دندان در همه اشخاصی که سیگار می کشند موفقیت آمیز نخواهد بود. سیگار و دود آن از چند روش مختلف روی میزان موفقیت این عمل جراحی تاثیر میگذارند:

دود سیگار باعث صدمه به لثه ها و استخوان های فک میشود: دود سیگار ساختارهای موجود در قسمت داخلی دهان شما را می سوزاند و حتی می تواند به غدد بزاقی آسیب وارد کرده یا آن ها را مسدود کند. و این اتفاق باعث خشکی دهان می شود. زیرا سیگار عملا دشمن غدد تولید کننده بزاق است. کمبود بزاق می تواند منجر به پوسیدگی دندان و بیماری لثه شود و توده استخوانی که ایمپلنت را احاطه کرده تضعیف میکند.

نیکوتین باعث کاهش سرعت عملکرد سیستم دفاعی و سیستم ایمنی بدن می شود: نیکوتین از هر طریقی که وارد بدن شود، جریان اکسیژن و خونرسانی را به استخوان و بافت دهان محدود می کند. از آنجا که در دوره نقاهت ایمپلنت، استخوان فک به این اکسیژن و جریان خون احتیاج دارد، قرار گرفتن در معرض نیکوتین باعث کاهش سطح عملکرد دفاعی و ایمنی بدن و در نتیجه کاهش توانایی در روند بهبودی میشود.

تا چند روز بعد از ایمپلنت نباید سیگار کشید؟

مانند هر عمل جراحی دیگری، برای اطمینان از حصول بهترین نتایج در عمل کاشت ایمپلنت دندان برای سیگاری ها ، باید مطابق دستورالعمل ها و توصیه های متخصص دندانپزشکی یا جراح دندان عمل کنید. شما موظف هستید که تمام توصیه های قبل و بعد از عمل را مو به مو انجام دهید وگرنه تضمینی برای موفقیت عمل ایمپلنت شما به عنوان یک فرد سیگاری وجود ندارد. به عنوان مثال شما باید رژیم غذایی مناسبی داشته باشید، سیگار و نوشیدنی های الکلی نکشید و ننوشید.

 

سفید کردن و بلیچینگ دندان

 امروزه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از مشکلات مربوط به لک شدن و تغییر رنگ دندان‌ها رنج می‌برند. در حقیقت حتی افرادی که دندان‌های خود را مسواک زده و نخ دندان می‌کشند و بطور منظم با دندانپزشک ترمیمی خوب برای تمیز کردن دندان‌ها ملاقات می‌کنند، باز هم ممکن است به خاطر مواد غذایی مصرفی، عوامل محیطی، و گذشت زمان با تغییر رنگ دندان‌های خود مواجه شوند. خوشبختانه نیازی به نگرانی درباره این شرایط نیست، زیرا کسانی که دندان‌های آن‌ها دچار تغییر رنگ شده می‌توانند از درمان‌های حرفه‌ای سفید کردن دندان ها به منظور محو کردن یا از بین بردن کامل لکه‌های ایجاد شده بر روی دندان‌ها و نیز ایجاد طرح لبخند طبیعی و درخشان مورد نظر خود استفاده کنند.

مزایا بلیچینگ دندان چیست؟

استفاده از درمان حرفه‌ای سفید کردن دندان می‌تواند طرح لبخند سفید و شفاف برای شما به همراه داشته باشد. هنگامی که به این منظور از درمان بلیچینگ دندان استفاده می‌شود، نتایج نهایی درمان زیبا و طبیعی خواهند بود. بسیاری از مواقع این درمان می‌تواند تاثیر زیاد در جوان‌تر و سالم‌تر به نظر رسیدن شما داشته باشد. سایر مزایای سفید کردن دندان‌ها به شرح زیر هستند:

افزایش اعتماد به نفس: طرح لبخند ایجاد شده با دندان‌های سفید می‌تواند تاثیر مثبت بر احساس فرد نسبت به خود و نیز اعتماد به نفس وی داشته باشد.

نتایج سریع: صرف‌نظر از سفید کردن دندان با استفاده از روش‌های خانگی یا در مطب دندان‌پزشک، این درمان می‌تواند نتایج سریع و بهبود فوری در سفید کردن دندان‌ها و از بین بردن تغییر رنگ آن‌ها داشته باشد.

ایمن و غیرتهاجمی بودن: بلیچینگ یکی از روش‌های دندانپزشکی زیبایی غیرتهاجمی است که امکان استفاده از آن برای همه وجود دارد.

هزینه به نسبت پایین: هزینه درمان با این روش در مقایسه با سایر خدمات دندانپزشکی زیبایی همچون روکش کردن یا ونیر پرسلاین پایین است.

تفاوت بین سفید کردن دندان و بلیچینگ در چیست؟

در بسیاری از موارد، عبارت‌های سفید کردن دندان و بلیچینگ به جای یکدیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند. به هر حال از نظر تکنیکی هر محصولی که باعث پاک شدن مواد غذایی و لکه‌های ایجاد شده بر روی دندان شود، به عنوان یک محصول سفیدکننده طبقه‌بندی می‌شود.

افراد مناسب برای سفید کردن دندان

سفید کردن دندان یک روش دارای سطح خطر پایین است و به همین خاطر امکان استفاده از آن برای بسیاری افراد وجود دارد. افراد مناسب برای استفاده از این درمان معمولاً با تغییر رنگ خفیف تا متوسط در دندان‌های خود مواجه شده و به دنبال اصلاح زیبایی و درخشندگی طرح لبخند خود هستند. به هر حال، برخی فاکتورهای خاص ممکن است باعث شوند بیمار فرد مناسبی برای استفاده از این روش درمانی نباشد.

 

هزینه ترمیم و زیبایی دندان چقدر است؟

 برای ترمیم و زیبایی دندان، روش های مختلفی وجود دارند که می‌توان از آن ها، جهت درمان مشکلات دندان ها استفاده کرد و دندان های زیبا و به تبع لبخندی زیبا را برای خود، به دست آورد. اگرچه رویه های دندانپزشکی زیبایی  معمولا به جای ضروری بودن، انتخابی هستند؛ اما برخی از موارد جهت ترمیم و درمان را هم به کار می‌روند.

روش های استفاده شده در دندانپزشکی زیبایی

  • لمینت دندان
  • پیوند ترکیبی
  • روکش دندان
  • سفید کردن دندان
  • کاشت

متداول ترین روش های ترمیم دندان

عوامل تاثیرگذار بر هزینه ترمیم و زیبایی دندان

عوامل مختلفی ، می‌توانند بر روی هزینه ترمیم و زیبایی دندان تاثیرگذار باشند؛ مانند:

نوع مواد استفاده شده آزمایشگاهی، که برای ترمیم و یا زیبایی دندان

تعداد دندان هایی که قرار است ترمیم شوند یا تخت عمل زیبایی قرارگیرند.

هزینه های بی حسی دندان

بازسازی کامل دندان و دهان

مواد مورد استفاده جهت پر کردن دندان

جنس روکش های مختلف برای دندان

محدوده زندگی

هزینه روش های زیبایی دندان چقدر است؟

زمانی که برای مراقبت های دندانپزشکی خودتان، بودجه خاصی اختصاص می دهید؛ ممکن است با چالش هایی رو به رو شوید. احتمالا شما در مورد هزینه ‌های مربوط به روش خاصی که ممکن است به آن نیاز داشته باشید، تحقیق کرده اید؛ اما ممکن است اطلاعات شما کافی و درست نباشند. روش های ترمیمی و زیبایی دندان در دندانپزشکی می توانند از نظر قیمت بسیار با متفاوت از یکدیگر باشند؛ به خصوص اگر بیمه دندانپزشکی نداشته باشید و بخواهید کل مبلغ را از جیب خودتان بپردازید.

ما به شما توصیه می‌کنیم که جهت محاسبه ی هزینه های دندانپزشکی خود مانند ترمیم ریشه کانال، ترمیم تاج دندان و لمینت، از نظرات و صحبت های دیگران استفاده نکنید و با مراجعه به کلینیک دندانپزشکی، پس از معاینه و مشورت با پزشک، از هزینه های درمان مخصوص خود، سوال بپرسید.

 

روش‌هایی که برای ترمیم و زیبایی دندان‌ها به کار می‌روند کدام اند؟

 این روزها روش‌های ترمیمی و زیبایی متعددی برای زیباسازی طرح لبخند مراجعین وجود دارد. این روش‌ها، گروهی از درمان‌های زیبایی کم خطر تا تهاجمی را شامل می‌شوند. برخی از روش‌های دندانپزشکی که برای بهبود ظاهر و طرح لبخند مراجعین استفاده می‌شوند، عبارت‌اند از:

ونیر

لمینت

ایمپلنت

جراحی تغییر شکل لثه

ارتودنسی

بلیچینگ دندان‌ها

ونیر دندان چیست و برای انجام آن چقدر باید هزینه کرد؟

ونیر دندان یک روش تهاجمی برای اصلاح طرح لبخند شما است. ونیر دندان با نام‌های ونیرکامپوزیت، کامپونیر، باندینگ کامپوزیت، شناخته می‌شود. ونیرهای دندانی، شامل دو دسته ونیرهای سرامیکی و کامپوزیتی هستند. برای انجام ونیر دندانپزشک ابتدا لایه نازکی از مینای دندان شما را می‌تراشد و سپس روکش‌های ونیر را بر روی دندان‌ها قرار می‌دهد. روکش‌های ونیر، به دو روش مستقیم و روش غیرمستقیم ساخته می‌شوند. در روش مستقیم، دندانپزشک ماده سازنده روکش‌های ونیر را روس دندان‌های شما قرار داده و به آن فرم می‌دهد. در روش غیرمستقیم، دندانپزشک از روکش‌های ونیری که در لابراتوار ساخته می‌شوند، استفاده می‌کند.

لمینت دندان چیست و برای انجام آن چقدر باید هزینه کرد؟

لمینت  سرامیکی یک روش ترمیمی و زیبایی دندان است که برای انجام آن از روکش‌های سرامیکی که در لابراتوار ساخته شده‌اند استفاده می‌شود. روکش‌هایی که در لابراتوار ساخته می‌شوند پس از این که دندانپزشک یک لایه نازک از دندان بیمار را تراشید با مواد مخصوصی روی دندان‌های بیمار چسبانده می‌شوند. این روکش‌ها بسیار نازک بوده و متناسب با رنگ دندان‌های بیمار ساخته می‌شوند؛ به همین دلیل مخاطب به راحتی نمی‌تواند فرق بین دندان‌های لمینت شده و دندان‌های طبیعی را متوجه شود. برای انجام لمینت دندان دندانپزشک سطح بیشتری از دندان‌ها را در مقایسهبا کامپوزیت، می‌تراشد.

ایمپلنت دندان چیست و هزینه انجام آن چقدر است؟

ایمپلنت دندان نوعی روش درمانی و ترمیمی دندانپزشکی، برای جایگزین دندان‌های از دست رفته است. برای انجام این کار دندانپزشک متخصص ایمپلنت پایه‌هایایمپلنت دندان را تحت بی حسی موضعی و با انجام جراحی در استخوان فک شما قرار می‌دهد. در مرحله بعدی دندانپزشک متخصص برای این پایه یک تاج به شکل دندان‌های طبیعی شما، می‌سازد.

بلیچینگ دندان چیست و هزینه انجام آن چقدر است؟

بلیچینگ دندان، یک روش غیر تهاجمی و بسیار کم هزینه برای سفید کردن دندان‌هایی است که زرد شده، تغییر رنگ داده‌اند یا لکه دارند. بلیچینگ دندان با کمک یک ماده شیمیایی که به روشن و سفید شدن دندان‌ها کمک می‌کند، انجام می‌شود.

 

ارتودنسی طرح لبخند

 ارتودنسی طرح لبخند یکی از پرطرفدارترین، ایمن ترین و کم تهاجمی ترین روش های اصلاح فرم دندان ها و فک ها است که طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی بیشتر با ارتودنسی طرح لبخند و روش های انجام آن، تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

امروزه داشتن دندان ها و لبخندی زیبا، یکی از مهم ترین ملاک های زیبایی محسوب می‌شود. روزانه افراد زیادی به کلینیک دندانپزشکی ترمیم و زیبایی دندان مراجعه می‌کنند تا با انجام روش های ترمیمی و زیبایی دندانپزشکی، لیخند خود را جذاب تر، زیباتر و سفیدتر کنند. روش های زیادی برای اصلاح فرم و زیبایی دندان ها وجود دارد. بعضی از روش های زیبایی، ترمیمی و بعضا درمانی که امروزه در مطب های دندانپزشکی استفاده می‌شوند عبارتند از: سفید کردن دندان ها با استفاده از بلیچینگ دندان ها، اصلاح دندان ها با کامپوزیت، انجام لمینت دندان ها و انجام انواع روش های ارتودنسی.

ارتودنسی طرح لبخند چیست؟

ارتودنسی دندان ها در واقع یک روش درمانی و ترمیمی، برای اصلاح وضعیت و فرم دندان ها و فک هایی است که در محل مناسبی قرار ندارند. با انجام ارتودنسی می توان این دندان ها و فک ها را به محل صحیح هدایت کرد. ارتودنسی طرح لبخند در واقع نوعی ارتودنسی است که تمرکز آن بر صاف کردن و مرتب کردن دندان هایی است که به هنگام لبخند زدن دیده می‌شوند. این دندان ها که به طرح لبخند معروفند، معمولا شامل هشت دندان جلویی در فک بالا هستند. برای فهمیدن این که کدام دندان ها طرح لبخند شما را تشکیل می‌دهند، کافی است جلوی آینه بایستید و لبخند بزنید. دندان هایی که در این حالت دیده می‌شوند همان دندان های طرح لبخند شما هستند.

روش های انجام ارتودنسی طرح لبخند چیست؟

دندانپزشکان ،ارتودنسی روی دندان ها را به دو روش کلی انجام می‌دهند. تفاوت این دو روش در نوع بریس هایی است که در آن ها استفاده می‌شود. ارتودنسی های فلزی، سرامیکی و لینگوال با کمک بریس های ثابت انجام می‌شوند. براکت های این بریس ها به دندان های بیمار می‌چسبند و بیمار نمی‌تواند آن ها را جدا کند. ارتودنسی اینویزیلاین یا نامرئی، به روش متحرک انجام می‌شود. در انجام این نوع از ارتودنسی ها، بریس هایی که روی دندان ها قرار می‌گیرند به دندان ها نمی‌چسبند و بیمار می‌تواند به طور موقتی آن ها را از دهان خود خارج کند.

طول دوره درمان با ارتودنسی چقدر است؟

طول دوره درمانی ارتودنسی در بیماران مختلف متفاوت است. این دوره درمانی ممکن است از شش ماه تا سه سال متفاوت باشد. طول دوره بسته به عوامل مختلفی کوتاه تر یا بلندتر می‌شود. بعضی از عواملی که در تعیین طول دوره درمان با ارتودنسی نقش دارند عبارتند از:

  • سن بیمار
  • نوع ناهنجاری بیمار
  • شدت ناهنجاری بیمار
  • نوع بریس های ارتودنسی استفاده شده
  • میزان مراقبت بیمار از دندان ها و بریس های ارتودنسی.

 

تغذیه در زمان ارتودنسی (لیست غذاهای نرم + غذاهای ممنوعه ارتودنسی)

 برای والدینی که کودکان‌شان ارتودنسی انجام داده اند همواره رژیم غذایی یا تغذیه در زمان ارتودنسی یک دغدغه و مساله مهم بوده است. آن ها می خواهند بدانند که فرزند دلبندشان طی مدت زمان ارتودنسی دندان چه غذاهایی باید بخورد و از خوردن کدام خوراکی ها اجتناب کنند. آنچه در این مقاله نگاشته شده است یک لیست کامل از غذاهای مضر برای ارتودنسی و همچنین لیست غذاهای نرمی است که با همکاری دکتر درویش پور بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران جمع آوری شده است.

تغذیه در زمان ارتودنسی (فهرست غذاهای ممنوعه در زمان ارتودنسی)

اگرچه بریس های ارتودنسی ثابت با فناوری مدرن ساخته شده اند و استحکام زیادی دارند، اما احتمال آسیب دیدن و شکسته شدن آن ها همچنان وجود خواهد داشت. بنابراین شما باید در طول مدت زمان ارتودنسی حتما از بریس های خود مراقبت کنید. یکی از اصول مراقبتی از بریس ها اجتناب از مصرف برخی مواد غذایی و خوراکی است.

به طور کلی، تمام افرادی که ارتودنسی انجام داده اند (چه ثابت و چه ارتودنسی متحرک) باید از مصرف غذاهای چسبناک، سفت و سخت یا آن هایی که نیازمند جویدن زیادی هستند خودداری کنند. و فقط غذاهای نرم و توصیه شده را مصرف کنند. برخی از غذاهای ممنوعه در زمان ارتودنسی که باید از مصرف آن ها اجتناب کرد عبارتند از:

  • ذرت بو داده
  • آجیل و خشکبار
  • آبنبات ها (که هم چسپناک هستند و هم سفت و سخت)
  • آدامس (از هر نوع)
  • یخ
  • چیپس ذرت
  • پیتزا
  • کلوچه های سفت و سخت
  • شکلات چسبناک یا سفت
  • بلال

سعی کنید از جویدن یا گاز زدن غذاهای سفت (مخصوصا با دندان های جلویی) خودداری کنید. در صورت امکان، غذاهای زیر را به صورت قطعه قطه در آورده و بعد میل کنید:

  • سبزیجات خام
  • نان های برشته شده
  • انواع میوه
  • پیتزاهای حاوی مواد سفت و پنیر پیتزای زیاد
  • گوشت
  • همبرگر و سایر ساندویچ های مشابه

تغذیه در زمان ارتودنسی (لیست غذاهای نرم و مناسب برای ارتودنسی)

علاوه بر اینکه باید موارد ذکر شده در بالا را به کلی کنار گذاشته یا با احتیاط و مطابق دستور مصرف کنید، در زمان ارتودنسی شما باید لیستی از غذاهای نرم را میل کنید. این غذاها نه تنها باعث رسیدن مواد مغذی به بدن می شوند که باعث بهبود کیفیت بریس ها و همچنین سهولت در رسیدگی به بهداشت دهان و دندان نیز می شوند. موارد زیر توسط متخصص ارتودنسی به بیماران و مراجعان توصیه می شوند:

  • ذرت بو داده بدون پوسته (فقط بخش نرم ذرت که به صورت مجزا به فروش میرسد)
  • ماست
  • موز
  • انگور بدون هسته
  • پرتقال
  • توت فرنگی و سایر میوه های خانواده بری
  • کلوچه، کراکر یا کوکی های سبک و نرم
  • انواع پنیر نرم
  • پوره سیب زمینی
  • کره بادام زمینی
  • ژله
  • نودل نرم با آب زیاد و گوشت له شده مرغ
  • راویولی

 

روند روکش کردن دندان چگونه است؟

 نحوه روکش دندان بستگی به نوع روکش فرد دارد. در ادامه این مقاله از کلینیک دندانپزشکی جنت آباد شما را با انواع روکش ها دندان اشنا خواهیم کرد.

روکش‌های چینی

برای قرار دادن روکش‌های چینی، دندانپزشک ابتدا مقداری مینا از دندان‌ها برداشت می‌کند.

پس از بازدید اولیه، آن‌ها قالب را به آزمایشگاهی می‌فرستند که روکش‌های سفالی سفارشی را درست می‌کند. دندان‌پزشک ممکن است روکش‌های موقتی روی دندان‌ها بگذارد، درحالی‌که فرد منتظر است، آزمایشگاه‌ها دندان‌های دائمی را بسازند.

در قرار بعدی، دندان‌پزشک آزمایش می‌کند آیا روکش‌ها متناسب هستند و رنگ خوبی دارند ، باعث بهبود طرح لبخند می شود؟ در صورت لزوم، هرگونه اقدامات بهبودسازی را انجام می‌دهند. سپس، دندان‌پزشک روکش‌ها را روی دندان‌ها می‌بندد.

روکش‌های کامپوزیت بر پایه رزین

برای قرار دادن روکش‌های کامپوزیت مبتنی بر رزین، دندان‌پزشک با تمیز کردن، تغییر شکل و آماده‌سازی دندان شروع می‌کند. بعد از آماده‌سازی دندان‌ها، مواد کامپوزیتی را می‌چسبانند و خشک می‌کنند. آن‌ها رنگ را طوری تنظیم می‌کنند که روکش‌ها دردهان فرد طبیعی به نظر برسند.

سپس، دندان‌پزشک از نور برای خشک و سخت شدن مواد کامپوزیت دندان استفاده خواهد کرد. هنگامی‌که روکش‌ها سفت شد، دندان‌پزشک آن‌ها را صاف و صیقل می‌دهد، به‌طوری‌که دندان‌ها طبیعی به نظر برسند.

مراقبت‌های بعدی

بعد از قرار دادن روکش، ممکن است دندا‌پزشک بخواهد آن‌ها را در قرار ملاقات‌های بعدی بررسی کند. در این مدت، آن‌ها اطمینان حاصل می‌کنند که روکش‌ها در جای خود قرارگرفته‌اند و برای استفاده‌کنندگان راحت هستند.

این‌یک فرصت خوب برای فرد است که اگر هر یک از روکش‌ها احساس ناراحتی ایجاد کنند به دندان‌پزشک بگویید، زیرا دندان‌پزشک می‌تواند به رفع آن‌ها کمک کند.

گفته‌شده، ازآنجاکه ممکن است روکش‌ها به‌مرورزمان لکه‌دار شوند، ممکن است فرد بخواهد از قهوه، چای و همچنین موارد دیگری که باعث ایجاد لک دندان می‌شود، اجتناب کند تا ماندگاری آن‌ها بیشتر شود.

دندان‌پزشک همچنین ممکن است شمارا به پرهیز از موارد زیر توصیه کند

  • گاز گرفتن اجسام سخت
  • گاز گرفتن ناخن
  • استفاده از محافظ دهان
  • ساییدن دندان‌ها و دندان‌قروچه
  • جویدن غذاهای بسیار سخت
  • باز کردن وسایل با دندان

افراد حتی با داشتن روکش روی دندان، بازهم می‌تواند دچار حفره و خرابی دندان شود، بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان، ازجمله مسواک زدن دو بار و نخ دندان کشیدن بسیار مهم است.

با مراقبت مناسب، فرد می‌تواند روکش‌هایش را حدود ۱۰ سال بدون کوچک‌ترین خرابی ممکن داشته باشد. بعدازاین مدت، ممکن است لازم باشد که روکش‌های دیگری جای آن‌ها را بگیرد.

طول عمر روکش‌ها ممکن است بسته به موادی که دندان‌پزشک استفاده کرده و مراقبت فرد از آن‌ها متفاوت باشد.

 

قیمت لمینت دندان

 قیمت لمینت دندان چقدر است؟ قیمت لمینت دندان وابسته به چه مواردی است؟ راه کارهای کاهش قیمت لمینت دندان چیست؟ لمینت های دندان، یک ابزار زیبایی است که ظاهر دندان‌های فرد را تغییر می‌دهد. لمینت دندان به بهبود رنگ کمک کرده و فرم طبیعی دندان را ایجاد می‌کنند. همچنین شکاف‌ها را کاهش می‌دهند و تراشه‌ها و سایر آسیب‌های جزئی دندان‌ها را پنهان می‌کنند.

لمینت دندان هم ازنظر هزینه و هم ازنظر دوام می‌توانند متغیر باشند. روکش‌های چینی عموماً قوی‌تر و ماندگارتر هستند، اما قیمت آن‌ها بسیار بالاتر است، روکش‌های کامپوزیت مقرون‌به‌صرفه تر هستند اما دوام چندانی ندارد و ممکن است راحت‌تر شکسته شود. .

روکش‌های دندانپزشکی یک‌راه حل مناسب برای حل مشکلات زیبایی دندان است. شخصی که قصد انجام کارهای زیبایی دندان را دارد باید شرایط خود را با یک دندانپزشک ترمیمی خوب در میان بگذارد.

روکش‌ها اغلب تحت پوشش بیمه نیستند، زیرا یک نوع عمل زیبایی محسوب می‌شوند. ونیر های برای هر دندان حدود ۷۰۰ تا ۲ میلیون تومان هزینه‌دارند و بین ۵ تا ۷ سال دوام‌دارند. در طولانی‌مدت، روکش‌های سنتی اغلب مقرون‌به‌صرفه ترین گزینه هستند. همچنین روکش‌های کامپوزیتی بسیار مقرون‌به‌صرفه تر از روکش‌های  تمام سرامیک هستند.

لازم به ذکر است، هزینه‌های نام‌برده فقط برای تخمین هزینه برای شما بوده و ممکن است در بعضی مطب‌ها، هزینه‌هایی به‌مراتب بالاتر تا سقف ۶ میلیون تومان برای هر واحد دندان طلب کنند.

همچنین لمینت دندان هزینه‌های دیگری را به همراه دارد. هزینه‌هایی چون روکش‌های موقت، هزینه ویزیت‌های متعدد، تراش دندان‌ها تا آماده شدن روکش‌ها، استفاده از روکش موقت و … هزینه‌های جانبی لمینت دندان است که باید آن‌ها را مدنظر داشت.

هزینه روکش شما به عواملی ازجمله نوع روکش انتخابی شما، شهرت دندان‌پزشک شما و تخصص دندان‌پزشک بستگی دارد.

طبق هزینه‌های دندانپزشکی در شهر تهران، فرد انتظار دارد که برای هر دندان بین ۵۰۰ تا ۲ میلیون تومان بپردازد.

برآورد هزینه‌ها تقریبی است و بر اساس موارد زیر متفاوت است

  • نوع روکش
  • مقدار آماده‌سازی لازم قبل از عمل
  • موقعیت جغرافیایی یک شخص

همان‌طور که گفته شد، اکثر شرکت‌های بیمه روکش را به‌عنوان یک روش زیبایی در نظر می‌گیرند و هزینه‌ای را پوشش نمی‌دهند.

بیشتر بدانیم : درمان های ارتودنسی دندان

صفحه قبل 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 صفحه بعد
<-blogads->