مقایسه روکش تمام سرامیک و PFM

 ترمیم هایی که ساختاری دارند که تمام ضخامت آنها از سرامیک دندانی ساخته می شود.در اصل سرامیک مورد استفاده چینی( پرسلن) بود. این نوع روکش  به عنوان یک "ژاکت چینی"(porcelain jacket) نامگذاری شد و برای اولین بار در اوایل دهه 1900 معرفی شد.امروزه همه سرامیکها با استفاده از تکنیک های ساخت و ساز در اواسط 1980 از نوع خاصی از ترکیب مصنوعی یا مهندسی ساخته شده اند. در ادامه این با با بهترین متخصص ترمیم و زیبایی دندان در آرتمان درمان همراه باشید تا با این دو نوع از روکش دندان بیشتر آشنا شوید.

مزایای  روکش تمام سرامیک:

روکش های تمام سرامیکطبیعی به نظر میرسند. و به همین دلیل، اغلب انتخاب خوبی برای بازگرداندن دندان های جلو هستند . البته بعضی از انواع انها در تقلید و بازسازی ظاهر طبیعی دندان بهتر هستند .  به همین علت از قرار دادن لایه های مختلف سرامیک برای تامین هردو زیبایی و استحکام استفاده میکنند.

معایب روکش تمام سرامیک :

نگرانی در مورد استحکام آنها : PFM ها و تمام فلز ها معمولا مستحکم تر از آنها هستند. این موضوع به ویژه در دندان های عقبی که نیروهای جویدن به انها وارد میشود اهمیت می یابد .

سرامیک های با استحکام بالا: امروزه سرامیک های مهندسی شده یا ساختگی استحکام بیشتری دارند . ترکیبات پیشرو در این زمینه لیتیوم دیسیلیکات و زیرکونیا هستند .

بیشتر بخوانید :

 

PFM ها :

دندانپزشکان از قرن نوزدهم میلادی روکش های چینی متصل به فلز را برای بیماران قرار داده اند. و طی دهه های پس از آن، آنها "استاندارد طلایی" برای بازگرداندن دندان های جلو و عقب هایی بودند که نیاز به بازسازی همرنگ دندان داشتند. در دهه های اخیر، محبوبیت آنها به تدریج  به علت سایر انواع مدرن ترمیم هایی از قبیل انواع سرامیک و (POM) که با استفاده از انواع جدیدی از صنایع دستی ساخته شده اند، کمتر شده است ..اما بر خلاف این روش های جدیدتر، روکش (PFM) می تواند یک رکورد طولانی و ثابت برای ارائه خدمات قابل پیش بینی و پایدار داشته باشد .

نحوه ی ساخت PMF ها:

ترمیمهای پرسلن به فلز متشکل از ترکیبات متقاطع بین تمام فلزات و تمام سرامیک می باشند.

تکنسین دندانپزشکی ابتدا یک لایه نازک از فلز را که روی دندان قرار دارد، ایجاد می کند.سپس یک لایه از پرسلن پس از آن که گرم می شود، به روکش  شکل و رنگ دندان را میدهد .

مزایای PMF ها:

مستحکم اند

طبیعی به نظر میرسند و همرنگ دندان اند

معایب PMF ها:

پدیده ی خط تیره : فلزی که زیر روکش است ممکن است به صورت یک خط تیره در لبه ی روکش دیده شود .

معمولا دندانپزشک لبه ی روکش را زیر خط لثه میبرد اما اگر لثه تحلیل برود ممکن است که این حاشیه دیده شود .

به دست اوردن ظاهر طبیعی در انها به راحتی تمام سرامیک ها نیست .  و باید طی روند هایی رنگ تیره ی فلز پوشانده شود .میتواند باعث سایش دندان مقابل شود .

 

جراحی فک و هر آنچه که باید بدانید

بسیاری از افراد به دلیل داشتن ناهنجاری‌های فک و دهانی اقدام به انجام جراحی فک می‌کنند. این جراحی می‌تواند روی فک بالا یا در فک پایین صورت گیرد و باید توسط متخصص آن انجام شود. گاهی اوقات جراحی برای زیبایی انجام می‌شود، و در بسیاری از موارد دیگر برای از بین بردن اختلالات فیزیکی و تکلمی. این عمل باعث بهبود جویدن غذا، صحبت کردن و حتی تنفس خواهد شد و همچنین می‌تواند زیبایی دندان را تحت تاثیر بگذارد. در این مقاله از دنیا دنتال بهترین کلینیک دندانپزشکی در شمال تهران قصد داریم درباره روش‌های جراحی، مراقبت‌های بعد از جراحی، عوارض آن و انواع جراحی‌هایی که انجام می‌شود، صحبت خواهیم کرد.

متخصص باید نیاز به جراحی را تشخیص دهد

متاسفانه در سال‌های گذشته آمار افرادی که به جراحی فک نیاز داشته‌اند بسیار زیاد بوده است. دلایل ناهنجاری‌های دهانی می‌تواند مادرزادی باشد و یا به خاطر فشار و ضربه این اتفاق افتاده باشد، هرچند در هر صورت فرد باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. بعضی از مشکلاتی که افراد با ناهنجاری‌های دهانی به آن دچار هستند عبارتند از:

  • مشکلات تنفسی
  • اختلال در مفصل صورت
  • نداشتن تقارن در صورت
  • رشد غیر معمول فک بالا یا پایین
  • جویدن و غذا خوردن نامناسب
  • وجود عفونت در دهان، غده‌های بزاقی و فک و بسیاری موارد دیگر

بهترین سنی که برای این نوع جراحی در نظر گرفته شده بین 18 تا 25 سالگی است، که رشد فک و دندان به توقف رسیده است. البته در موارد ضربه و فشار به صورت و فک، دیگر سن بیمار مورد بحث نیست، و تنها باید روی سلامتی او تمرکز کرد. فرد با مراجعه به متخصص ارتودنسی، با یکسری آزمایشات و عکس برداری‌ها می‌تواند متوجه نیاز به عمل جراحی فک شود.

البته در گاهی اوقات تنها با انجام درمان ارتودنسی می‌توان این اختلالات را از بین برد و نیازی به جراحی وجود ندارد. همه این‌ها باید به تشخیص دکتر متخصص باشد و بیمار نمی‌تواند خود تقاضای عمل جراحی کند، جز در مواردی که برای زیبایی است.

 

انواع عمل فک

بیشتر جراحی‌ها روی فک بخاطر مشکلات تنفسی و یا ناهنجاری‌های دندان است و عمل زیبایی در رتبه آخر این لیست قرار دارد. همچنین فک بالا بیشترین مورد تقاضای جراحی فک است

  • عمل فک بالایی
  • عمل فک پایین
  • جراحی هر دو فک
  • جراحی چانه

رفرنس

 

نحوه انتخاب بهترین دندانپزشک کودکان

 اولین مراجعه کودکان به دندانپزشکی باید با خاطره خوبی همراه باشد. بچه ها در ابتدا از رفتن به دندانپزشکی نمی ترسند، و ترس آن ها دلایل مشخصی ندارد. دندانپزشکان اطفال بایستی محیطی را فراهم کنند که کودک در آن احساس خوبی داشته باشد، درمان را به سادگی برای کودک شرح دهند تا ترس کودک از بین برود.

معمولا از هشت- نه ماهگی به بعد رشد دندان ها جوانه می زند، و در شش هفت سالگی شاهد افتادن دندان ها هستیم، که البته دندان های دائمی جایگزین آن ها خواهند شد. عدم مراقبت و رسیدگی به دندان ها می تواند منجر به بروز درد، پوسیدگی دندان ها و یا بیماری های دهان و دندان شود.

بهداشت دهان و دندان در کودکان یک امر مهم در سلامت جسمانی آن ها می باشد. اغلب والدین یک تصور غلط دارند مبنی بر این که  دندان های کودکان شیری و موقتی می باشد و بعد از مدتی این دندان ها با دندان های دائمی آن ها تعویض می شود، بنابراین  در سنین کودکی دندان ها نیاز به توجه ندارند. اما فراموش نکنید که دندان های سالم در کودکان به درست صحبت کردن و داشتن لهجه فوتیک بسیار کمک می کند و شما می توانید با انجام اقدامات پزشکی از بروز بسیاری از مشکلات بعدی جلوگیری کنید.

انتخاب بهترین دکتر دندانپزشک کودکان و اطفال به دلیل حساس بودن سن کودکان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. دندانپزشک اطفال اصولا از کودکی تا حدودا 10 سالگی به چکاپ، بررسی و درمان مشکلات دندان کودکان می پردازد. به دلیل تشخیص درست و انتخاب بهترین روش برای درمان باید از تبحر بالایی برخوردار باشد.

در اکثر موارد برای یافتن بهترین دندانپزشک اطفال والدین نمی دانند که چگونه بهترین دندانپزشک اطفال را پیدا کنند.در موارد اورژانسی و درد شدی  دندان کودک زمان برای تصمیم گیری نمی باشد پس بهتر است  والدین برای مراجعه و بررسی دندان های کودک خود  با پرس و جو و آمادگی های لازم  به دندانپزشک اطفال مراجعه کنند. در مرحله اول ویزیت دندان ها کودک معمولا اقدامی درمانی  بر روی دندان ها انجام نمی شود و والدین می توانند در همین ملاقات اول نحوه بر خورد دندانپزشک را با کودک خود بسنجند و بعد برای مراجعه بعدی خود تصمیم بگیرند.

جتما بخوانید :

راهکارهای مختلفی برای پیدا کردن بهترین دندانپزشک اطفال وجود دارد که انتخاب را کمی راحت تر می کنند. توصیه ها و پیشنهادات آشنایان می تواند کمک کننده باشد و در اغلب موارد والدینی که از نتیجه درمانیدندانپزشک کودک خود رضایت داشته باشند ویزیت و مراجعه به آن دندانپزشک را به آشنایان و اقوام خود پیشنهاد می کنند؛ همین امر می تواند یکی از راهکارهای پیدا کردن بهترین دندانپزشک اطفال یا کودکان باشد.

جستجو در اینترنت و مراجعه به سایت دندانپزشک نیز یکی دیگر از روش های انتخاب بهترین دندانپزشک اطفال است، بعد از انتخاب دندانپزشک کودکان برای آشنایی بیشتر با تخصص و مهارت  پزشک وب سایت وی را مطالعه کنید. لازم به ذکر است که قبل از مراجعه به دندانپزشک کودکان حتما مطمئن شوید که پزشک دوره  تخصصی دندانپزشکی اطفال را گذرانده باشد و بعد برای گرفتن وقت ویزیت و معاینه اقدام نمائید.

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت آباد

انواع کامپوزیت‌ های دندانی و نحوه انتخاب مناسب‌ ترین کامپوزیت براساس درمان

 امروزه کامپوزیت‌های دندانی یکی از متداول‌ترین مواد مورد استفاده در کلینیک‌ دندانپزشکی هستند که عمدتاً برای بازسازی زیبایی دندان‌های قدامی و همچنین ترمیم دندانهای خلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای رضایت و برطرف ساختن نیازهای خاص هر فرد، انواع مختلفی از کامپوزیت‌ها با ویژگی‌های مختلف در بازار ارائه شده است و گاها ممکن است انتخاب مناسب‌ترین و بهترین کامپوزیت دندان در موارد بالینی، کمی گیج کننده باشد.

کامپوزیت‌ها چه موادی هستند ؟

رایج‌ترین ماده‌ی ترمیمی جهت ترمیم دندان‌های قدامی (جلویی)، کامپوزیت‌ها هستند. کامپوزیتها در حال حاضر موادی هستند که به بهترین شکل هم از نظر زیبایی و هم از نظر دوام خواسته‌ها را برآورده ساخته‌اند و در سال‌های اخیر دائما در حال پیشرفت بوده‌اند و این پیشرفت به حدی رسیده که آن‌ها را بادوام، زیبا و قابل اعتماد نموده است.

طبقه‌بندی کامپوزیت‌ها بر اساس سایز ذرات آن‌ها :

کامپوزیت‌ های میکروفیل

اندازه‌ی ذرات و یا فیلرهای بکاررفته در این کامپوزیت‌ها 0.01 تا 0.1 میکرون است. این نوع از کامپوزیت‌ها دو خصوصیت بارز دارند:

 از استحکام پایین برخوردارندکه مقاومت ضعیف آن‌ها در برابر نیروهای فشاری (نیروهای حاصل از جویدن) می‌شود.

 قابلیت پالیش‌ (جلاپذیری) بالا که سبب ایجاد سطحی صاف و صیقلی می‌گردد.

 موارد کاربرد کامپوزیت میکروفیل

این کامپوزیت‌ها به‌طور انحصاری در دندان‌های قدامی قابل کاربردند، اما فقط در خارجی‌ترین لایه‌ی ترمیم که در تماس با دندان مقابل نباشد. این کامپوزیت‌ها پس از پالیش درخشندگی و زیبایی بسیار مناسبی ایجاد می‌کنند، که از این نقطه‌نظر هم کامپوزیت بسیار مناسبی برای دندان‌های قدامی و درمان‌هایی مانند کامپوزیت ونیر هستند. به دلیل استحکام پایین، کامپوزیت‌های میکروفیل به هیچ عنوان در دندان‌های خلفی قابل کاربرد نیستند.از کامپوزیت‌ های میکروفیل موجود در کشور می‌توان به Renamel Microfill متعلق به کارخانه cosmodent اشاره کرد.

کامپوزیت‌های هیبرید

این کامپوزت‌ها همانطور که از نامشان مشخص است از مخلوطی از ذرات یا فیلرهای با سایزهای مختلف تشکیل شده‌اند.

خصوصیات این کامپوزیت‌ها درست برعکس کامپوزیت‌های میکروفیل است یعنی:

 استحکام بالا و مقاومت مناسب در برابر نیروهای جویدن

 پالیش‌پذیری نه چندان مناسب

 موارد کاربرد کامپوزیت دندان هیبرید

این کامپوزیت‌ها را به طور معمول در تمامی حفرات دندانی می‌توان استفاده کرد، اما در ترمیم پوسیدگی و یا شکستگی دندان‌های خلفی بخصوص زمانی که میزان زیادی از بافت دندانی دچار تخریب شده است، بیشترین کاربرد را دارند.

 کامپوزیت‌های نانوفیل

جدیدترین انواع کامپوزیت‌ها هستند و با هدف ساخت کامپوزیتی که نقاط قوت کامپوزیت‌های قبلی را تواما داشته باشد، تولید شدند. در واقع فلسفه تولید کامپوزیت‌های نانوفیل، تولید کامپوزیتی با قدرت کامپوزیت‌های میکروهیبرید ولی با پالیش‌پذیری کامپوزیت‌های میکروفیل بود. خصوصیات این کامپوزیت‌ها شامل موارد زیر است:

 استحکام مناسب و مقاومت قابل قبول در برابر سایش

 کیفیت زیبایی و پالیش‌پذیری مناسب

موارد کاربرد

استحکام فشاری و مقاومت در برابر شکست این کامپوزیت‌ها تقریبا برابر با کامپوزیت‌های هیبرید است، در نتیجه به راحتی جهت ترمیم دندان‌های خلفی قابل کاربرد هستند و در برابر نیروهای جویدن مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند. از طرف دیگر این کامپوزیت‌ها به دلیل گلیز سطحی و پالیش‌پذیری بالا، کیفیتی عالی از زیبایی را ایجاد می‌کنند.

به این دلیل کامپوزیت‌های نانوفیل جهت ترمیم دندان‌های قدامی، بستن فاصله بین دندان‌ها و کامپوزیت ونیر‌ها گزینه‌ای بسیار مناسب خواهند بود.

از کامپوزیت‌های نانوفیل می‌توان به Tetric Evoceram متعلق به برند Ivoclar Vivadent ،Herculite Ultra متعلق به برند Kerr و Z-350 متعلق به برند 3M اشاره کرد.


 

6 ماده غذایی که به سرعت باعث تغییر رنگ دندان ها می شوند

 تغییر رنگ دندان ها علل مختلفی دارد و از برخی مواد غذایی و نوشیدنی گرفته تا بیماری ها و ضربات می توانند موجب تغییر رنگ آن ها شود. سوای از تمام علل لک شدن، زرد شدن یا عوض شدن رنگ دندان ها، مهمترین علتی که باعث می شود دندان ها رنگشان را از دست دهند یا دچار تغییر رنگ شوند خوردن برخی غذاها، خوراکی ها و نوشیدنی ها است. در این مقاله به بررسی مهم ترین مواد غذایی که باعث بد رنگ شدن طرح لبخند ما می شوند پرداخته شده است.( جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون انواع روش های اصلاح طرح لبخند اینجا کلیک کنید.)

قهوه و چای

چای ها مقصر اصلی زرد شدن رنگ دندان هستند. و از آنجا که چای یک ماده رایج در بسیاری از فرهنگ ها است، ممکن است چندین بار در روز خورده شود. نوشیدن چای به میزان بالایی در درازمدت می تواند بزرگترین مقصر زرد شدن دندان ها باشد.

توت ها

اگرچه توت و میوه های مشابه دیگر، مواد مغذی حیاتی بدن ما را تأمین می کنند و منابع سالم ویتامین های طبیعی هستند، اما هنوز هم باید فقط در مقادیر اندازه گیری شده میل شوند.

برخی از میوه ها مانند انواع توت ها دانه های ریزی دارند که می تواند بین دندان ها یا حفره ها و شکستگی های دندانی قرار بگیرند. توت ها، به طور خاص، بسیار اسیدی هستند و می تواند مینای دندان را ضعیف کند.

اسیدی بودن توت ها نه تنها باعث تحلیل مینای دندان می شود که باعث تغییر رنگ دندان ها نیز می شود. بنابراین مصرف توت ها را کاهش داده و حتی الامکان نمونه های سفید مانند توت سفید مصرف کنید. به جای مصرف میوه های رنگدانه دار نیز میوه هایی که رنگ روشن دارند بیشتر مصرف کنید.

نوشابه و نوشیدنی ورزشی به مرور موجب تغییر رنگ دندان می شود

از مدت ها قبل همه میدانیم که نوشیدنی های گازدار با قند بالا آفت صنعت تغذیه و بهداشت دندان هستند. اگرچه به دلیل غلظت الکترولیت ها برخی از نوشیدنی های ورزشی به عنوان ارزش افزوده برای ورزشکاران به بازار عرضه می شود، اما افراد معمولی از مصرف آنها سود زیادی نمی برند.

مقدار قند و اسید موجود در نوشابه ها می تواند به سرعت کالری بی ارزش ارائه داده، دندانها را فرسوده و سطح بالاتری از التهاب را در بدن ایجاد کند. دندان ها نیز به مرور زمان با نوشابه ها نرم و ضعیف می شوند.

شراب قرمز

شرابهای قرمز  به سرعت دندان ها را لکه دار می کنند و می توانند تغییر رنگ دائمی به ویژه نزدیک به خط لثه ایجاد کنند. به جز این مصرف تمام نوشیدنی های الکلی را به شدت محدود کنید تا از تغییر رنگ دندان ها مصون باشید.

سس سویا

اگر طرفدار طعم شور سس سویا هستید، ممکن است نیازمند یک سس جایگزین دیگر باشید. رنگ تیره و اسیدیته سویا این سس را مانند سایر انواع سس ها از جمله ادویه کاری و گوجه فرنگی یک عامل لکه دار قوی می کند و سبب تغییر رنگ دندان می شود. سس های با رنگ روشن تر ، ممکن است گزینه های بهتری برای جایزگینی با

با تغییر رنگ دندان ها چه کنیم؟

دندان هایی که دچار تغییر رنگ شده است را می توان با کمک فرآیند بلیچینگ دندان سفید کرد. برای اینکه بدانید به چه شکلی تغییر رنگ ناشی از مواد غذایی چگونه با بلیچینگ دندان برطرف می شود حتما به یک کلینیک دندانپزشکی خوب سر بزنید.

 

لمینت پرسلن چیست ؟

 این نوع لمینت از جنس پرسلن یا به تعبیر عامیانه «سرامیکی » یا «چینی » است که به «لمینت با تراش دندان» هم مشهور است که پزشک بعد از تراش و قالب گیری از دندان های بیمار یک ونیر موقت بر روی دندان بیمار می گذارد سپس قالب گرفته شده را به لابراتور می فرستد و لابراتوار قالب و رنگ انتخاب شده را به نمایندگی های معتبر ارسال می کند به همین علت لمینت های بدون تراش حدوداً بعد از ۲تا ۴ هفته آماده می شود.

پس از ساخت لمینت، ابتدا دندان ها تمیز می شوند و بعد از نصب دقیق بر روی سطح دندان، دندانپزشک از پرتوهای نوری برای چسبیدن لمینت بر روی سطح دندان استفاده می کند این پرتوها موجب بالابردن سرعت چسبیدن دندان می شود تا لمینت به راحتی بر روی دندان قرار گیرد.

اما چه چیزی تضمین می کند که دندانپزشک، بیش از حد دندان را نتراشد؟ از وکس آپ برای نتراشیدن بیش از حد دندان استفاده می شود که قالبی است که پیش از تراش دادن دندان ها از بیمار گرفته می‌شود تا نحوه تراش دندان و نصب لمینت های سرامیکی را بررسی نماید.

البته باید یادآور شد که نحوه تراش دندان ها باید به گونه ای باشد که لبه های آن بعد از نصب لمینت سرامیکی قابل تشخیص نباشد، برخوردی با سطح دندان های مقابل نداشته باشد و در آخر نیز بیمار احساس نکند یک جسم اضافی در دهان او وجود دارد.

حتما بخوانید :

مزایای و ویژگی های لمینت سرامیکی

برای نصب لمینت سرامیکی چون نیاز به تراش دندان است از داروی بی حسی استفاده می شود.

اگر لب پریدگی و شکستگی در لمینت های سرامیکی رخ بدهد باید به تعویض کامل لمینت بپردازیم.

باید این را بدانیم که برای محافظت دندان به هنگام تراش باید نزد یک دندان پزشک ماهر و متبحر برویم.

نسبت به کامپوزیت نیازی به پولیش مداوم و مراقبت های دوره ای ندارند.

لمینت سرامیکی نسبت به کامپوزیت ضخامت کمتری دارد.( جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون کامپوزیت دندان اینجا کلیک کنید.)

نسبت به لمینت کامپوزیت از مقاومت بیشتری برخودار است.

حالت طبیعی دندانی و ظاهری زیبا و شفاف دارد.

نیاز به دو یا سه جلسه برای لمینت گذاری است.

منبع : کلینیک تخصصی دندانپزشکی تاج

معایب و مزایای کاشت دندان به روش ایمپلنت

 ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت از چند بخش تشکیل شده که قسمتی که به ریشه دندان وصل می شود حالت فلزی پیچ مانند دارد و داخل فک و لثه پیچ می شود که در سر آن دندان مصنوعی که شبیه دندان واقعی شما به نظر می‌رسند و جنس بسیار با کیفیتی دارند قرار می گیرد. همچنین ایمپلنت یک روش جایگزین برای دندان های مصنوعی و یا بریج می باشد.  در ادامه این مقاله با کلینیک تخصصی دندانپزشکی ارتمان همراه باشید تا با مزایا و معایب این روش جایگزینی دندان از دست رفته بیشتر اشنا شوید.

جراحی به روش ایمپلنت دندانی مسلماً معایب و مزایای مخصوص به خودش را دارد که قبل از انجام این کار باید حتما آنها را بدانید.

مزایای ایمپلنت

بهبود یافتن ظاهر دندانی

بهبود یافتن گفتار

لغزش نداشتن در داخل دهان

راحت تر غذا خوردن

اعتماد به نفس بهبود یافته

بهبودی سلامت دهان و دندان

ماندگاری بسیار بالا

حتما بخوانید :

طرح لبخند

معایب ایمپلنت

هزینه زیاد

زمانبر بودن

ممکن است دندان به طور مختصر آسیب ببیند

درد پس از کاشت ایمپلنت

احتمال ترمیم مجدد در طولانی مدت

بی حس شدن گوشه لب در برخی موارد

ریسک های جراحی مانند: عفونت، خون ریزی، شکست در درمان، وارد شدن آسیب به اعصاب و غیره

الزام به معاینات منظم ایمپلنت توسط دندان پزشک متخصصتان

در برخی موارد ممکن است پس از انجام ایمپلنت روی دندان، لثه هایتان آنها را پس بزنند که این احتمال این اتفاق بسیار کم است اما باید آن را در نظر داشته باشید.

 

هزینه و قیمت لمینت دندان در سال 1400 چقدر است؟

 لمینت دندان نوعی ونیر دندانپزشکی (لایه های نازک هم رنگ دندان) است که برای پوشاندن یا اصلاح مشکلات ظاهری دندان ها و زیباسازی طرح لبخند به سطح جلوی دندان ها متصل می شود. چیزی که در این مقاله به آن پرداخته شده است اطلاعاتی درباره قیمت لمینت دندان در سال 1400 به عنوان یک روش عالی برای اصلاح طرح لبخند و زیباسازی دندان ها است. در این مقاله سعی شده که به صورت کامل نحوه محاسبه هزینه ها و دلیل بالا بودن آن ها را توضیح دهیم.

قیمت حدودی لمینت دندان در سال 140 چقدر است؟

هزینه لمینت دندان به صورت حدودی در سال 1400 بین 2.800.000 تا 3.500.000 به ازای هر واحد لمینت خواهد بود.

اگر بخواهیم به صورت دقیق درباره هزینه اصلاح طرح لبخند با لمینت دندان صحبت کنیم باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرم. برای مثال بیشترین چیزی که در هزینه این نوع ونیرها تاثیر گذار هستند، انتخاب متخصص ترمیمی و زیبایی یا دندانپزشکی است که این لمینت ها را نصب می کند.

چنانچه به یک کلینیک تخصصی ترمیمی و زیبایی مراجعه کنیم نتیجه نصب لمینت ها قابل قبول، طبیعی و بر اساس اصول زیبایی شناسی طرح لبخند بوده و قیمت لمینت دندان در نهایت زیادتر خواهد بود. اما اگر به یک دندانپزشک عمومی مراجعه کنید احتمالا هزینه ها کمتر خواد بود ولی نباید انتظار داشت که کیفیت کار بسیار بالا باشد.

( چنانچه هنوز با تمامی روش های اصلاح طرح لبخند آشنا نیستید اینجا کلیک کنید.)

هزینه لمینت موقت در سال 1400

اگر قصد اصلاح طرح لبخند و زیباسازی دندان با لمینت دندان دارید باید انتظار داشته باشید که دست کم 2 جلسه به مطب یا کلینیک دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی مراجعه کنید.

در جلسه اول دندان های شما بررسی می شود و بخشی از مینای دندان جهت قرار گرفتن لمینت روی دندان تراشیده می شود. پس از تراشیدن دندان، از آن قالب گرفته می شود و بر اساس آن قالب یک لمینت دندان موقت برای شما ساخته می شود. سپس قالب را به لابراتوار می فرستند تا بر اساس فرم قالب دندان، لمینت دندان نهایی ساخته شود.

از آنجا که برای تولید لمینت موقت مواد بکار می رود، باید هزینه این مواد به صورت جداگانه پرداخت شود. یعنی به جز هزینه ای که برای لمینت دائمی پرداخت می کنید باید یک هزینه جدا در حدود 1 میلیون تومان هم بابت لمینت موقت پرداخت کنید.

قیمت لمینت دندان دائمی چقدر است؟

در لابراتوار بر اساس قالبی که از دندان یا دندان های شما گرفته شده است یک لمینت دائمی و منحصر به فرد که مخصوص دندان شما است ساخته می شود. هزینه این لمینت با قیمت لمینت موقت جدا است و به طور میانگین 3 میلیون تومان به ازای هر واحد است.

 

لمینت دندان ارزان

 با این وجود که تبلیغات گسترده ای برای لمینت دندان ارزان انجام می شود ولی باید بدانید لمینت ‌دندانی که کیفیت مطلوبی داشته باشد به هیچ عنوان ارزان نیست و برای هر دندان حداقل تا ۳ میلیون تومان هزینه بر می دارد.در ادامه این مقاله با کلینیک دندانپزشکی تاج همراه باشید تا اطلاعات بیشتر در رابطه با قیمت لمینت دندان کسب کتید.

لمینت دندان چیست ؟

لمینت دندان یکی از روش های نوین دندان پزشکی است که می تواند مشکلات زیادی را که از لحاظ ظاهری برای دندان اتفاق می‌افتد حل کند. همچنین تاثیر بسیار زیادی برای زیباتر شدن لبخند و بالا رفتن اعتماد به نفس فرد می گذارد.قیمت لمینت دندان ارزان نیست و نسبت به مرکز دندانپزشکی که از آن استفاده می‌کنید می‌تواند قیمتش متفاوت باشد.

انواع لمینت دندان

لمینت دندان انواع مختلفی دارد و بسته به نوع  آن روی دندان گذاشته می شود. لمینت دندان دارای دو نوع می باشد که عبارتند از:

  • لمینت سرامیکی
  • لمینت کامپوزیت

در واقع لمینت دندان یک ورقه پوسته نازکی است که با استفاده از مواد خاصی برای دندان فرد طراحی می شود. لمینت می تواند بسته به سلیقه فرد رنگ های مختلفی داشته باشد و همچنین فرد می تواند اندازه و طول مورد نظری که نیاز دارد را انتخاب کند. لمینت دندان در کنار زیبایی که به صورت و لبخند می دهد، برای درمان هم استفاده می شود.( اگر هنوز با انواع کامپوزیت دندان آشنا نیستید کلیک کنید.)

آیا لمینت می تواند دندان ها را از بین ببرد؟

پاسخ این سوال که اکثر افراد با آن مواجه می شوند این است که مسلماً اگر متخصص دندانپزشک شما در کنار تخصص دندانپزشکی، تخصص مربوط به زیبایی دندان را هم داشته باشد و همچنین دارای تجربه کافی باشد به هیچ وجه دندان های طبیعی شما آسیب نمی بیند. اما اگر غیر از این باشد و دندانپزشک شما تازه کار بوده و همچنین تخصص زیبایی دندان را نداشته باشد به هیچ عنوان نباید این کار را انجام دهد چون این کار بسیار حساس بوده و اگر به درستی انجام نشود باعث آسیب زدن به دندان اصلی می شود.

آیا لمینت دندان ارزان است؟

با اینکه اکثر مکان هایی که کار زمینه دندان را انجام می‌دهند و جدیداً تبلیغات گسترده‌ای در این زمینه انجام داده اند، بیشتر تبلیغ شان بر این اساس است که لمینت دندان ارزان انجام می دهند، اما باید بدانید لمینت ‌دندانی که کیفیت مطلوبی داشته باشد به هیچ عنوان ارزان نیست و برای هر دندان حداقل تا ۳ میلیون تومان هزینه بر می دارد.

طول عمر و شکستگی لمینت

 لمینت دندان طول عمر مخصوص به خود را دارد و دائمی نیست اما اگر به درستی استفاده شود می توان طول عمر آن را بالا برد مواردی که باید برای مراقبت از لمینت دندان استفاده کرده عبارات است از:

  • خود داری از جویدن و گاز زدن غذاهای سفت و سخت مانند ته دیگ های خشک و یخ
  • خود داری از خوردن مایعات و غذاهای رنگی
  • خود داری از خوردن مایعات خیلی سرد و خیلی گرم
  • خود داری از کشیدن سیگار
  • استفاده مداوم از مسواک و نخ دندان

 

جراحی ایمپلنت دندان چگونه صورت می گیرد؟

 نحوه انجام دادن عمل جراحی ایمپلنت به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک فرد بستگی دارد. ایمپلنت دندان به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که این روشها عبارتند از:

  • ایمپلنت فوری
  • ایمپلنت یک مرحله ای
  • ایمپلنت دو مرحله ای
  • ایمپلنت فوری و بارگذاری اولیه
  • ایمپلنت در همان روز

در ادامه به توضیحات انواع روشهای ایمپلنت می پردازیم:

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری به گونه ای است که یک دندان کشیده می‌شود و بلافاصله ایمپلنت در محل کشیدن دندان قرار میگیرد که این مدل ایمپلنت بسته به شرایط استخوان و بافت دهان بیمار ممکن است به صورت یک مرحله ای و دو مرحله ای انجام شود این روش برای تمام بیماران تجویز نمی شود.

ایمپلنت یک مرحله ای

در ایمپلنت یک مرحله ای متخصص ترمیم و زیبایی دندان در محل دندانی که تازه کشیده شده و یا دندانی که قبلا کشیده شده و بهبود یافته ایمپلنت را قرار می‌دهد و بلافاصله بعد از اینکه ایمپلنت را قرار داد دندان را به آن پیچ می کند. این مرحله مزیتی که دارد این است که دیگر برای جراحی مرحله دوم احتیاجی نیست.

بیشتر بخوانید :

ایمپلنت دو مرحله ای

ایمپلنت دو مرحله ای همانند ایمپلنت یک مرحله‌ای در محل دندان تازه کشیده شده و یا دندانی که کشیده شده و بهبود یافته قرار گرفته می‌شود و بعد از آن با لایه ای از لثه پوشیده می شود تا دیده نشود. این مرحله اول درمان است؛ ولی برخلاف ایمپلنت یک مرحله‌ای که در این قسمت به پایان می رسد، مرحله بعدی این مدل چند هفته یا چند ماه بعد صورت می گیرد.روش کار ایمپلنت فوری و بارگذاری اولیه یک روش کاملاً متفاوت با ایمپلنت فوری می باشد این روش یک مرحله‌ای است.

به این صورت که در یک جلسه ایمپلنت را در محل دندان کشیده شده قرار می دهند و در همان جلسه دندان جدید روی آن قرار می گیرد. قبل از اینکه این کار را انجام دهند باید دندان به مدت ۶ ماه از تماس مستقیم با دندان های مخالف دور نگه داشته شود و پس از آن بازسازی شود.معمولاً این تکنیک بیشتر در قسمتی از دهان مورد استفاده قرار می‌گیرد که زیبایی برای آن اهمیت بسیار زیادی دارد مانند دندان های جلویی

ایمپلنت در همان روز

روش ایمپلنت در همان روز به اینگونه است که ابتدا چندین ایمپلنت روی جای دندان کشیده شده پیچ می شود بعد از چند ساعت یک قرص کامل دندان موقت یا دائمی روی آن نصب می شود.  این روش اغلب برای درمان فک پایین مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در این روش اگر دندان موقت مورد استفاده قرار بگیرد معمولا بعد از طی کردن کامل دوره بهبودی، یک بریج دائمی جایگزین آن می شود.

 

 

صفحه قبل 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 صفحه بعد
<-blogads->