مراحل انجام لمینت دندان تنها در سه جلسه

 لمینت تنها با سه جلسه انجام می‌شود:

مرحله اول، مشاوره و بررسی های لازم

اولین مرحله همان مراجعه حضوری نزد کلینیک دندانپزشکی یا دندانپزشک است. فراموش نکنید شرایط و اهداف خود از انجام لمینت دندان را به دندانپزشک بیان کنید. سپس دندانپزشک با بررسی شرایط دندان های شما مشخص کند، اهداف تان با اجرای لمینت به دست می آید یا نه. گاهی اوقات برای انجام بررسی های دقیق تر تصویربرداری هم انجام می شود که دندانپزشک با مشاهده آن به نتیجه می رسد لیمینت دندان های شما به چه صورت خواهد بود.

مرحله دوم، آماده سازی برای رسیدن به لبخندی زیباتر

در مرحله دوم بخشی از مینای سطح دندان برداشته می شود تا فضای مناسب برای قرارگیری لمینت بر روی دندان به وجود آید. تقریباً مقدار تراشیده شده مینای دندان برابر با ضخامت روکش لمینت است. معمولاً دندانپزشکان این کار را با بی حسی انجام می‌دهند. اما بدون بی حسی هم قابل اجراست. بعد از تراشیدن قالبی برای اندازه گیری روی دندان ها قرار می گیرد تا روکش متناسب با دندان ها ساخته شود. حدود چند هفته برای آماده سازی روکش باید صبر کنید که در این فاصله دندان ها با روکش موقت پوشانده می شود.

بیشتر بخوانید :

 مرحله سوم پوشاندن دندان ها با لمینت

مرحله سوم یا همان مرحله نهایی پوشاندن دندان ها با استفاده از روکش لمینت است.  قبل از چسباندن، روکش دندان متناسب با رنگ طبیعی دندان ها انتخاب؛ سپس دندان ها تمیز و جلا داده و در صورت لزوم روی سطح دندان ها کمی زبری ایجاد می شود. ایجاد ناهمواری کمک می کند روکش لمینت بهتر بر روی دندان ها متصل شود.

بعد از قرارگیری روکش در جای درست خود، دندانپزشک از نور ماورابنفش برای سفت شدن آن کمک می گیرد. به پیشنهاد دندانپزشک حدود دو هفته بعد از اجرای لمینت باید به مطب مراجعه کنید تا از اتصال تمام دندان‌ها مطمئن شوید.

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت آباد

سوالات متداول در مورد ترمیمی دندان

 آیا ماده آمالگام مقاوم تر از ماده پرکننده همرنگ دندان است

خیلی ها به اشتباه تصور می‌کنند آمالگام مقاوم‌تر از دیگر پرکننده هاست. اما انتخاب ماده پرکننده بر اساس شرایط دندان صورت می گیرد.

تفاوت آمالگام با کامپوزیت در چیست

در حالت کلی میتوان گفت آمالگام دارای استحکام و دوام بیشتری است و معمولا برای دندان های عقب استفاده می شود، اما در مقابل کامپوزیت دارای رنگی زیبا همرنگ دندان است که معمولا برای ترمیم دندان جلو استفاده می شود.

آیا پر کردن دندان حساسیت زا است

در برخی موارد بسیار نادر احتمال حساسیت به خاطر جیوه موجود در آمالگام وجود دارد.

پر کردن دندان چقدر دوام دارد

دوام و ماندگاری پر کردن دندان به ماده انتخابی بستگی دارد. به طور کلی بین ۳ الی ۷ سال از دندان پر کرده با انجام مراقبت های لازم می توان استفاده نمود.

دلیل قهوه ای شدن یا تغییر رنگ رنگ شدن دندان پر شده چیست

کامپوزیت دندان نسبت به دیگر مواد پرکننده بعد از مدتی تغییر رنگ می دهد که هر چقدر دندانپزشک در این زمینه حرفه ای تر باشد احتمال رنگ پذیری کامپوزیت کمتر خواهد بود. همچنین انجام مراقبت های دهان و دندان دز این قضیه بسیار تاثیرگذار است.

کلینیک دندانپزشکی خوب برای ترمیم دندان در تهران

کلینیک شبانه روزی تاج دنتال جنت آباد با بهره گیری از بهترین مواد ترمیمی دندان و استافده از بهترین متخصصین ترمیم دندان همواره به صورت شبانه روزی در خدمت همشهریان عزیز می باشد.

بیشتر بخوانید :

عاداتی که دندان های کودکان را خراب میکند

 برخی از مهم ترین عادات مضری که می تواند به سلامت دندان های کودک آسیب برساند شامل؛

مکیدن انگشتان: معمولا کودکان بعد از رویش دندان های دائمی خود، انگشتان خود را می مکند. مکیدن انگشت می تواند باعث لق شدن و انحراف دندان های کودک از جای خود شود.

دندان قروچه: ساییدن دندان ها به هم یا دندان قروچه در اثر فشار عصبی و مشکل بد خوابیدن ایجاد می شود. خودداری از جویدن غذاهای سفت در طول روز، درد دندان و آسیب ناشی از دندان قروچه را کم می کند.

جویدن ناخن: هنگامی که دیدید کودک ناخن یا هر چیز دیگری را می جود بهتر است به جای آن آدامس های بدون قند را به او بدهید. آدامس های بدون قند باعث ترشح زیاد بزاق می شوند و از بوی بد دهان و پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کنند.

سخت مسواک زدن: مسواک زدن بخشی از رعایت بهداشت دهان و دندان است، اما نباید سفت و محکم مسواک زده شود. این نوع مسواک زدن باعث از بین رفتن مینای دندان، تحریک لثه ها، حساس شدن دندان ها نسبت به سرما و گرما و حتی ایجاد سوراخ هایی در دندان می شود.

در صورت دیدن این موارد حتما سعی در رفع عادت داشته باشید و به کلینیک دندانپزشکی کودکان و با  دندانپزشک اطفال مشورت کنید.

بیشتر بخوانید :

مشکلات دندانپزشکی کودکان نسبت به بزرگسالان نیازمند خدمات دندانپزشکی متفاوتی هست. برای همه پدر و مادر ها هیچ چیزی مهم تر از فرزند نیست. بخشی از مسئولیت والدین رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از بروز مشکلات و بیماری های مربوط به دندان کودکان است. خوشبختانه دندانپزشک اطفال تخصص های لازم برای مراقبت و جلوگیری بیماری های مربوط به دهان و دندان را دارد.

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت آباد

مراحل انجام کامپوزیت دندانپزشکی

  برای کسب آمادگی کامل جهت اجرای کامپوزیت دندان  بهتر است با مراحل انجام آن آشنا شوید:

  • مشاوره با کلینیک دندانپزشکی یا دندانپزشک متخصص زیبایی
  • حذف رطوبت از سطح دندان ها
  • قرارگیری چسب بر روی دندان
  • اضافه شدن کامپوزیت به سطح دندان
  • اولین مرحله، جلسه مشاوره با دندانپزشک است

در اولین مرحله دندانپزشک ترمیم و زیبایی دندان برای شما یک جلسه مشاوره ترتیب می دهد تا شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد و مشخص شود آیا کاندید مناسبی برای انجام کامپوزیت هستید یا نه. حال ضرورت انجام این جلسه چقدر است؟ در صورتی که شرایط دندان های شما مناسب نباشد و یا با التهاب و بیماری لثه و عفونت همراه باشید انجام کامپوزیت با مشکل روبرو می شود.

 همچنین در جلسه مشاوره دندانپزشک در مورد رنگ نهایی و نوع کامپوزیت و میزان سفید کردن دندان ها با شما صحبت می‌کند. بنابراین اگر سوالی در مورد کامپوزیت دارید می توانید در این جلسه مطرح کنید؛ گفتن خواسته‌هایتان از انجام کامپوزیت در این مرحله بسیار اهمیت دارد.

مرحله دوم، حذف رطوبت اضافه از سطح دندان ها

قبل از شروع درمان کامپوزیت باید رطوبت اضافی از روی دندان ها حذف شود. همچنین دندانپزشک با استفاده از اسید سطح دندان را کمی سفت می کند تا مواد کامپوزیت بهتر بر روی سطح دندان قرار گیرد.

مرحله سوم، قرارگیری چسب بر روی دندان ها

قرارگیری چسب بر روی دندان ها بسیار اهمیت دارد. چرا که ماده کامپوزیت قرار است طی چندین مرحله به صورت لایه ای بر روی دندان ها اضافه شود.

مرحله چهارم، اضافه شدن ماده کامپوزیت بر روی دندان ها

قرارگیری ماده کامپوزیت بر روی دندان ها جز حساس‌ترین مرحله درمان کامپوزیت است. این مرحله باید با دقت بسیاری توسط دندانپزشک صورت گیرد تا ظاهر و شکل دندان ها کاملا رضایت بخش باشد. در حقیقت رسیدن به نتیجه طبیعی کاملا گرو دقت و مهارت دندانپزشک است.

بیشتر بخوانید :

انواع کامپوزیت دندان

 در ادامه به معرفی انواع کامپوزیت های دندانی می پردازیم که در دندانپزشکی ها و کلینیک های دندانپزشکی شبانه روزی و معمولی ارائه می شود:

کامپوزیت دندان، بخشیدن زیبایی بیشتر به دندان های شما

در میان انواع کامپوزیت دندان، کامپوزیت ونیر دندان یکی از بهترین نوع کامپوزیت است که زیبایی بسیاری به دندان های شما می بخشد. کسانی که دچار فاصله بسیار در بین دندان های جلویی هستند و یا دندان های جلویی‌شان ترک خورده است، از این روش برای زیبایی و تغییرات قابل توجهی استفاده می کنند. یکی دیگر از ویژگی‌های خاص کامپوزیت ونیر دندان سفید کردن دندان ها است؛ بدون این که نیاز باشد دندان ها تراشیده شود.

ونیر دندان یا (Veneer) روکش های دندانپزشکی هستند که به منظور زیباسازی دندان ها و اصلاح طرح لبخند بکار میروند. ونیرها انواع مختلفی دارند اما دو تا از شناخته شده ترین ونیرهای دندانی لمینت دندان و کامپوزیت ونیر هستند.

شد و همچنین استحکام و زیبایی در دندان ایجاد شود بهتر است از مواد ونیر دندان کامپوزیتی که توسط شرکت‌های معتبر دندانپزشکی  ساخته می‌شوند استفاده کنید.

جنس ونیر کامپوزیت ها از همان مواد کامپوزیتی و همرنگ دندان است که برای پر کردن دندان ها از آن ها استفاده میشود. در حالت کلی لمینت دندان و کامپوزیت ونیر ها با هم تفاوت هایی دارند برای مثال هزینه و قیمت ونیر کامپوزیت ها معمولا از قیمت لمینت های دندانی کمتر است.

مواد کامپوزیتی دارای جنس و رنگ متفاوتی بوده و دارای دوام و استحکام متفاوتی نیز هستند. بنابراین برای اینکه کار زیبایی و ترمیم دندان شما دارای نتیجه مطلوب و دلخواهی باشد و همچنین استحکام و زیبایی در دندان ایجاد شود بهتر است از مواد ونیر دندان کامپوزیتی که توسط شرکت‌های معتبر دندانپزشکی  ساخته می‌شوند استفاده کنید.

کامپوزیت ماکروفیل یا دانه درشت، افزایش دوام و ماندگاری دندان ها

کامپوزیت ماکروفیل یا همان دانه درشت در چند دهه اخیر در خدمات دندانپزشکی حضور پیدا کرد و تفاوت آن با دیگر کامپوزیت ها این است که از ذرات ۱۰ الی ۱۵ میکرومتری تشکیل می شود. به همین خاطر، اجرای ماده کامپوزیت دانه درشت دوام و مقاومت بیشتری برای دندان ها به همراه دارد و شخص مدت بیشتری می تواند از کامپوزیت استفاده مفید داشته باشد. اما تنها ایراد ماکروفیل، ترمیم بسیار سخت آن است.

 کامپوزیت میکروفیل یا ریزدانه، با طراحی طبیعی تر و ظاهری کاملاً یکدست

 کامپوزیت میکروفیل نسبت به دانه درشت از ذرات کوچکتری برای پولیش دندان ساخته می‌شود و همین موضوع موجب شده است ظاهر دندان ها کاملاً صاف، یکدست و طبیعی بدست آید. اما در عوض دوام و استحکام کامپوزیت در این مدل کمتر است. البته ترمیم کامپوزیت میکروفیل بسیار ساده‌تر از کامپوزیت ماکروفیل انجام می شود.

کامپوزیت هیبریدی ، قابل استفاده از ذرات مختلف

این مدل کامپوزیت با ارائه ذرات مختلف استفاده گسترده تری در اختیار دندانپزشکان قرار داده است. برخی ذرات کامپوزیت هیبرید در اندازه ۱۰ الی ۱۵ میکرومتر هستند و برخی دیگر حتی به اندازه ۴۰ میکرومتر هم می رسند. همچنین اندازه ذرات مدل کامپوزیت میکرونانو هیبریدی کمتر از ۱۰۰ نانومتر در نظر گرفته شده است.

مزیت کامپوزیت های هیبریدی مقاومت بسیار خوب آنها در برابر ساییدگی و ضربه است. اما ممکن است بعد از مدتی متوجه شوید دندان‌هایتان به زیبایی روزهای اولیه خود نیستند و مجبور شوید خیلی زود به انجام ترمیم اقدام کنید.

نانو کامپوزیت با قابلیت حل مشکلات کامپوزیت هیبریدی

نانوکامپوزیت جزء کاربردی‌ترین نوع کامپوزیت های درحال حاضر است که به منظور رفع مشکلات ایجاد شده در کامپوزیت های هیبریدی استفاده می شود. اندازه ذرات این مدل کامپوزیت حدود ۲۰ نانومتر است که در برابر ساییدگی مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهند. همچنین می‌توان از نانوکامپوزیت برای رفع مشکلات دندان های عقبی هم استفاده نمود و نتیجه خوبی مشاهده کرد. قابلیت پولیش بسیار خوب نانوکامپوزیت موجب شده است مشکلات احتمالی کامپوزیت های هیبریدی را به راحتی برطرف کند.

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت اباد

عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان

 در عمل جراحی کاشت ایمپلنت یکی از روش های ترمیم و زیبایی دندان ، پایه یا فیکسچر ایمپلنت داخل استخوان فک قرار میگیرد. یکی از شایعترین سوالات متقاضیان ایمپلنت دندان این است که آیا کاشت ایمپلنت درد دارد؟

عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان همانند هر عمل جراحی دیگری ممکن است کمی درد یا ناراحتی داشته باشد. این عمل تحت بی حسی موضعی یا آرام بخش انجام میشود تا در زمان عمل هیچ دردی احساس نکنید. بیشتر افراد میگویند پس از پایان عمل، درد و ناراحتی خیلی کمتر از آن چه که فکر میکردند، تجربه کرده اند. با این حال داروهایی برای از بین بردن هر گونه درد یا ناراحتی برایتان تجویز میشود تا کاملا راحت باشید.

آماده شدن برای عمل جراحی جایگذاری ایمپلنت دندان

دندانپزشک دستورالعمل آماده شدن برای عمل را به شما میدهد. معمولا این کارها را باید انجام بدهید:

دهان خود را با دهانشویه ضد باکتری مشخصی مثل دهانشویه کلرهگزیدین بشویید.

چند روز قبل از عمل جراحی برای جلوگیری از عفونت ممکن است آنتی بیوتیک (چرک خشک کن) برایتان تجویز شود.

در روز جراحی احتمالا میتوانید صبحانه بخورید مگر این که قرار باشد تحت آرام بخش تزریقی قرار بگیرید. در این صورت نباید پس از نیمه شب قبل از روز جراحی چیزی بخورید.

از کسی بخواهید پس از پایان عمل شما را به منزل برساند

روز جراحی جایگذاری ایمپلنت دندان

این کار معمولا در مطب دندانپزشک تحت بی حسی موضعی انجام میشود اما ممکن است آرام بخش تزریقی نیز برایتان استفاده شود.

ابتدا دهان کاملا بی حس میشود. برشی در لثه در محل کاشت ایمپلنت ایجاد میشود تا دندانپزشک به استخوان دسترسی پیدا کند. با دریل دندانپزشکی سوراخی در استخوان ایجاد میشود. ایمپلنت در داخل سوراخ پیچ میشود. پس از جایگذاری ایمپلنت، قطعه بعدی که برای بستن سوراخ ایمپلنت طراحی شده، روی ایمپلنت بسته میشود و تا پایان مرحله التیام استخوان که چند ماه طول میکشد، همانجا می ماند. سپس لثه روی ایمپلنت را میپوشاند و بخیه میشود (کاشت دو مرحله ای) و یا پیچ درپوش ایمپلنت از لثه بیرون می ماند و لثه پیرامون آن بخیه میشود (کاشت یک مرحله ای).

بیشتر بخوانید :

پس از عمل جراحی جایگذاری ایمپلنت دندان

طبیعی است که کمی کبودی و تورم در لثه و بافتهای نرم اطراف ایمپلنت داشته باشید. معمولا در صورتی که درد داشته باشید با مسکن معمولی مثل ایبوپروفن برطرف میشود.

عوارض جراحی کاشت ایمپلنت

کاشت ایمپلنت عمل جراحی بسیار موفق و کم خطری است. با این حال این امکان وجود دارد که عوارض زیر اتفاق بیفتند:

عفونت در اطراف ایمپلنت

پس زدن ایمپلنت از طرف بدن

تحلیل رفتن استخوان اطراف ایمپلنت

جوش نخوردن استخوان به ایمپلنت و شکستن درمان

مراقبت از ایمپلنت

از زمان پس از جایگذاری ایمپلنت و طی مدت زمانی که منتظر هستید که استخوان رشد کند و با ایمپلنت آمیخته شود، نباید هیچ فشاری بر ایمپلنت وارد کنید. هر گونه حرکت جزئی در ایمپلنت به معنی عدم موفقیت فرایند یکپارچگی استخوان و در نتیجه ناموفق بودن درمان است. همچنین باید بهداشت دهان را رعایت کنید تا از مشکلاتی مثل عفونت لثه در اطراف ایمپلنت جلوگیری شود. اگر لثه دچار التهاب یا عفونت شود و به موقع درمان نشود، عفونت به بافتهای زیرین گسترش یافته و به استخوان میرسد در نتیجه میتواند به تحلیل رفتن استخوان اطراف ایمپلنت و عدم موفقیت درمان ایمپلنت منجر شود.

 

باید ها و نبایدهای تغذیه ای بعد از انجام ایمپلنت

 در هفته اول بعد جراحی کاشت دندان برای سلامت ایمپلنت دندان از غذا های نرم و غنی استفاده کنید.

اسموتی یا نرم نوش : اسموتی ها بعد از کاشت ایمپلنت گزینه خوبی هستند. آنها مغذی بوده و به حفظ تعادل در بدن با ویتامین های ضروری کمک می کنند.

سوپ های سرد : می توان بلافاصله بعد از عمل , سوپ های سرد استفاده کنید. از غذا های گرم و مایعات اجتناب کنید.

هنگام نوشیدن مایعات ، از نی استفاده نکنید. اثر مکش استفاده از نی می تواند به کاشت شما فشار وارد کند .

تخم مرغ / املت:  تخم مرغ پر از پروتئین و چربی های سالم است و هیچ گونه فشار روی دندان های شما ایجاد نمی کند. املت یک گزینه بسیار عالی است. می توانید سبزیجات را برای یک وعده غذایی غنی ترکیب کنید.

مرغ ، ماهی و گوشت گاو:  با گوشت های نرم تر که خرد شده اند ، شروع کنید.

سیب زمینی: سیب زمینی ها را طعم دار کنید و از بافت نرم آن لذت ببرید.

محصولات لبنی نرم : لبنیات سرشار از کلسیم و پروتئین است و به تقویت دندان شما کمک می کند. شیر ، ماست و پنیرهای نرم میان وعده های مناسبی هستند.

بیشتر بخوانید :

غذاهایی که حین ایملپنت دندان باید اجتناب کرد

بعد از اینکه دندانپزشک ایمپلنت را قرار داد ، برای چند هفته از غذاهای زیر اجتناب کنید:

غذا ها و مایعات بسیار گرم مانند سوپ داغ و قهوه

غذا های سخت مانند استیک و گوشت های سخت

غذا های تند مانند فلفل دلمه ای

غذا های اسیدی مانند پرتقال و گوجه فرنگی

غذا های ترد ، مانند پاپ کورن و چیپس

غذا های چسبنده مانند کارامل و ژله ها

غذا های جویدنی مانند نان سخت

منبع : کلینیک دندانپزشکی جنت آباد

قیمت کامپوزیت ونیر در تهران

 کامپوزیت ونیر چیست؟

لایه ای از مواد رنگ دندان است که روی دندان ها برای ترمیم و زیبایی دندان یا تغییر رنگ اصلی یا هنگام وجود عیب روی دندان گذاشته می شود. ونیر به صورت direct یا مستقیم و Indirect یا غیر مستقیم وجود دارد. ونیرهای direct را می‌توان طی یک جلسه در مطب با افزدون کامپوزیت ونیر به دندان استفاده کرد. زمانی که تعداد کمی از دندان ها را بخواهیم ونیر کنیم تا زمانی که تمام سطح نیشال دندان معیوب نباشد از روش ونیر مستقیم استفاده می کنیم. این روش بسیار وقت گیر بوده و کاملاً به هنر و تکنیک دندانپزشک بستگی دارد.

اما در یک تعریف می توان این گونه عنوان کرد که کامپوزیت ترکیبی از مواد زمینه ای هستند که در اثر ترکیب ذراتی به نام فیلر به استحکام بالایی دست خواهند یافت. کامپوزیت دندان در واقع یک ترکیب خمیری شکل است که توسط تابش نور در طول موج خاص به صورت سفت و سخت در خواهد آمد. بعد از سفت شدن آن بوسیله پولیش دادن به شکل مناسب می دهند تا در دهان موجب اذیت کردن دیگر دندان ها نشود.

ونیر در این روش که از جنس کامپوزیت می باشد و اغلب در مطب ساخته می شود تا حدودی شفاف تر هست و برای دندان های خیلی زرد رنگ احتمال دارد نتیجه مطلوبی حاصل نگردد، در این روش که به روش مستقیم نیز معروف هست گاها نیاز به تراش دندان می باشد اما این اتفاق برخلاف پرسلن ونیر کمتر رخ می دهد.

اما جذاب ترین قسمت این مقاله بحث قیمت کامپوزیت ونیر می باشد. که این مورد با توجه به کیس های مختلف متفاوت می باشد اما به طور کلی در ابتدای سال 1400 این تعرفه برای روش مستقیم  یا ونیر کامپوزیتی از950 هزار تومان تا 1 میلیون و 900 هزار تومان برای هر واحد دندان متغیر می باشد.


 

سوالات متداول دندانپزشکی دوران بارداری

 آیا دندانپزشکی در دوران بارداری مضر است؟

دندانپزشکی در دوران بارداری بهتر است زیر نظر متخصص دندانپزشکی صورت بگیرد، در حالت کلی دئران بارداری مراقبت های ویژه خود را می طلبد و همچنین زمان مناسب مراجعه به دندانپزشک از ماه سوم بارداری به بعد است.

دندانپزشکی در ماه سوم بارداری می تواند خطرناک باشد؟

در سه ماهه اول بارداری با توجه به شرایط خاص مادر و جنین بهتر است حتما از قبل به یک کلینیک دندانپزشکی بارداری معتبر مراجعه و حتما مشاوره بگیرید.

عکس رادیولوژی از دندان می تواند در دوران بارداری خطرناک باشد؟

در حالت کلی می تواند خطرناک باشد، اما دندانپزشکان با توجه به بارداری پوشش محافظی را برای عدم آسیب احتمالی جنین قرار می دهند. بنابراین لازم است حتما دندانپزشک خود را در جریان بارداری خود بگذارید،

آیا استفاده از لیدوکائین در دوران بارداری خطرناک است؟

با توجه به شرایط مادر و جنین بهتر است قبل از مصرف با دندانپزشک مشورت شود.

کشیدن دندان در چه دوره‌ ای از بارداری بهتر است انجام شود؟

کشیدن دندان در هر دوره ‌ای از بارداری انجام می‌ شود؛ اما به توصیه پزشکان، این کار بعد از سه ماه اول بارداری صورت گیرد بهتر است. البته این نکته را فراموش نکنید که در سه ماه بارداری نباید به مدت طولانی بر روی کمر بخوابید. در صورت رخ دادن شرایط اضطراری قبل از سه ماه بارداری، حتماً هنگام مراجعه به پزشک و یا دندانپزشک اطلاع دهید که باردار هستید.

کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی بارداری در تهران را معرفی کنید

کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی بارداری تاج دنتال واقع در جنت آباد غرب تهران، با بهره گیری از بهترین متخصصین دندانپزشکی بارداری در طول شبانه روز آماده خدمت گذاری به هموطنان عزیز است.

نکته : توجه داشته باشید که انجام خدمات دندانپزشکی زیبایی مثل ( اصلاح طرح لبخند ، لمینت یا ایمپلنت دندان و...) بهتر اسا تا پایان دوره بارداری به تعویق بیفتد .

انواع مواد ترمیمی دندان

 هدف از ترمیم دندان  و پر کردن آن این است که بافت پوسیده دندان برداشته شود و حفره ایجاد شده با مواد مخصوص پر شود تا دندان ظاهری طبیعی و عملکردی مناسب داشته باشد. پر کردن دندان برای مواردی صورت می‌گیرد که پوسیدگی دندان خیلی عمیق نبوده و دندانپزشک از استحکام لازم دندان با استفاده از روش درمانی پر کردن مطمعن است. تمام دندان‌ها، چه عقب چه جلو، و تمام سطوح قابلیت این را دارند که با درمان پر کردن دندان ترمیم پیدا کنند.  حتی پوسیدگی دندان جلو را می‌توان با مواد همرنگ دندان ترمیم کرد.

آمالگام در ترمیم و پر کردن دندان

آمالگام یکی از رایج‌ترین مواد پر کننده مخصوص دندان های عقب می‌باشد که  از مواد مختلفی همچون نقره، قلع، روی و مس تشکیل شده است. شرکت‌های مختلف تولید کننده آمالگام دندانی درصدهای مختلفی از نقره، قلع و جیوه، روی و مس را به کار می‌برند که بیشتر آن نقره است. در مقایسه با سایر مواد پر کردنی دندان آمالگام دارای استحکام و دوام بیشتری بوده و همچنین ارزانتر است.

بیشتر بخوانید : ترمیم و زیبایی دندان چیست ؟

کامپوزیت در ترمیم و پرکردن دندان

از این ماده ترمیمی بیشتر برای پر کردن دندان های جلو استفاده می شود که از ماده پلاستیک و ذرات ریز شیشه ساخته شده است. یکی از مزیت‌های مهم کامپوزیت شباهت رنگ آن به رنگ طبیعی دندان ها است.

از دیگر مزیت‌های مواد کامپوزیتی این است که در صورت استفاده از آن لازم نیست بخش سالم دندان تراشیده شود. کامپوزیت بر خلاف فلز دچار خوردگی و تغییر رنگ نمیشود. این نوع ماده پرکردنی انتخاب مناسبی برای دندان‌هایی است که هنگام جویدن غذا فشار کمتری را متحمل می‌شوند و همچنین برای ترمیم پوسیدگی‌های کم بهترین گزینه است.

 سرامیک در ترمیم دندان

سرامیک نسبت به کامپوزیت دندان مقاومت بیشتری دارد. اما به دلیل احتمال شکستگی و قیمت بالا علاقه مندان کمتری به نسبت کامپوزیت دارد.

مواد سرامیکی موادی هستند که بر خلاف مواد کامپوزیتی و مواد آمالگام به دندان چسبانده نمی‌شوند. این مواد در لابراتوارهای دندانپزشکی برای پوشش دهی پوسیدگی‌های دندان تهیه می‌شوند. با استفاده از این مواد روند درمانی ممکن است بیش از یک جلسه به طول انجامد. از نظر ظاهری شبیهه دندان طبیعی بوده و می‌توان ظاهر دندان طبیعی را با این مواد سرامیکی حفظ کرد.

پر کردن دندان با طلا

یکی از مقاوم‌ترین و بادوام‌ترین نوع پرکردگی‌ها پرکردگی با مواد طلایی است و تنها زمانی به کار برده می‌شود که استحکام بالا مد نظر باشد. مواد طلایی اجازه نمی‌دهد آب دهان، باکتری و ذرات غذا در سوراخ ناشی از پوسیدگی نفوذ کنند. استفاده از این مواد، هزینه سنگینی دارد و رنگ زرین آن کاملاً مشخص است.

 

صفحه قبل 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 صفحه بعد
<-blogads->