تعرفه و هزینه ترمیم و زیبایی دندان

 هزینه ترمیم و زیبایی دندان چه قدر است؟ امروزه تنها هدفی که مطب‌های دندانپزشکی دنبال می‌کنند، سلامت دندان‌ها نیست. دندانپزشکان همچنین توجه ویژه‌ای به ظاهر و زیبایی دندان‌ها دارند و اقداماتی در این جهت انجام می‌دهند. با پیشرفت فنّاوری و علم دندانپزشکی روش‌هایی مدرن برای بهبود ظاهر و زیبایی دندان‌ها و طرح لبخند به وجود آمده‌اند.

هزینه انجام ونیر دندان چقدر است؟

قیمت انجام ونیر دندان، نصف قیمت انجام لمینت است و ونر کامپوزیت نوعی ونیر ارزان قیمت و مناسب برای دندان‌ها است. البته دلیل مقرون به صرفه بودن ونیرها این است که طول عمر و ماندگاری کمتری نسبت به لمینت های سرامیکی دارند.

به کمک لمینت دندان چه مشکلاتی را می‌توان اصلاح کرد؟

لمینت دندان کاربرد درمانی نداشته و تنها جنبه زیبایی دارد. از جمله مشکلاتی که توسط لمینت دندان‌ها اصلاح می‌شوند، می‌توان موارد زیر را نام برد:

اصلاح شکل و فرم دندان‌ها در افرادی که مینای دندان سالم و کافی داشته باشند.

اصلاح بی نظمی و چرخش مختصر در دندان‌ها.

پر کردن فواصل بین دندان‌ها.

تغییر رنگ دندان‌هایی که دچار بد رنگی یا لکه شده باشند.

اصلاح لب پر شدگی یا شکستگی‌های خفیف دندانی.

پوشاندن ترک خوردگی‌های سطحی دندان‌ها.

هزینه انجام لمینت دندان چقدر است؟

هزینه لمینت برای هر دندان نسبت به هزینه انجام کامپوزیت، بالاتر است. هزینه انجام لمینت بر روی دندان‌ها به تعداد دندان‌هایی که می‌خواهید با این روکش‌ها پوشانده شوند بستگی دارد.

ایمپلنت دندان چیست و هزینه انجام آن چقدر است؟

ایمپلنت دندان نوعی روش درمانی و ترمیمی دندانپزشکی، برای جایگزین دندان‌های از دست رفته است. برای انجام این کار دندانپزشک متخصص ایمپلنت پایه‌های ایمپلنت دندان را تحت بی حسی موضعی و با انجام جراحی در استخوان فک شما قرار می‌دهد. در مرحله بعدی دندانپزشک متخصص برای این پایه یک تاج به شکل دندان‌های طبیعی شما، می‌سازد.

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

برای هیچ روش درمانی و ترمیمی دندانپزشکی نمی‌توان هزینه خاصی تعیین کرد. تعیین هزینه قطعی انجام ایمپلنت دندان تنها توسط دندانپزشک متخصص امکان پذیر است. قیمت ایمپلنت دندان به موارد زیر بستگی دارد:

کافی و سالم بودن بافت استخوانی که ایمپلنت در آن قرار می‌گیرد.

تعداد دندان‌هایی که به کمک ایمپلنت جایگزین می‌شوند.

نوع ایمپلنت

بلیچینگ دندان چیست و هزینه بلیچینگ دندان چقدر است؟

بلیچینگ دندان، یک روش غیر تهاجمی و بسیار کم هزینه برای سفید کردن دندان‌هایی است که زرد شده، تغییر رنگ داده‌اند یا لکه دارند. بلیچینگ دندان با کمک یک ماده شیمیایی که به روشن و سفید شدن دندان‌ها کمک می‌کند، انجام می‌شود.

 

دندان پزشک متخصص ارتودنسی :

 اولین بار در ایران از سال 1987 ،تخصص ارتودنسی به عنوان اولین تخصص دندانپزشکی پذیرفته شده است. قابل ذکر است که در اواخر دهه ۵۰ ، همزمان با گسترش مفاهیم ارتودنسی،زمینه لازم برای آغاز فعالیت‌های تخصصی ارتودنسی در ایران فراهم آمد و به دنبال آن فارغ التحصیلان این رشته، فعالیت طبابت خود را به عنوان متخصص ارتودنسی، آغاز نمودند.

دندانپزشکان پس از خاتمه دوره شش ساله دندان پزشکی عمومی با قبولی در آزمون پذیرش دستیاری، به دوره تخصصی ارتودنسی به مدت سه سال تحصیلی و به منظور درمان ناهنجاری‌های دندانی فکی وارد می شوند. بنابراین متخصص ارتودنسی دندان دارای مهارت دندانپزشکی عمومی و تخصص ارتودنسی به طور همزمان می‌باشد.

روش تشخیص دندان پزشک متخصص ارتودنسی :

برای تشخیص دندان پزشک متخصص ارتودنسی باید در جست و جوی کلمه «متخصص» در مهر طبابت و روی کارت ویزیت و یا تابلو باشیم. زیرا وزارت بهداشت و سازمان نظام‌پزشکی تنها به پزشکان متخصص ارتودنسی اجازه قید این کلمه را می‌دهد.علاوه بر این می توانیم با جست‌و‌جو در سایت سازمان نظام پزشکی کل کشور نسبت به متخصص بودن دکتر خود اطمینان یابیم.

تفاوت بین دندان پزشک عمومی و متخصص ارتودنسی

احتمالا تفاوت بین دکتر دندانپزشک و متخصص ارتودنسی دندان  با توجه به تشابه ظاهری روند درمانی هر دو که در ناحیه دهان ودندان صورت می‌گیرد، آنطور که باید نمایان نیست. اما با این وجود، دندانپزشک و متخصص ارتودنسی به لحاظ درجه تخصصی و نوع خدمات درمانی که به بیماران ارائه می‌دهند تفاوت‌هایی دارند

دندانپزشک به پزشکی گفته می‌شود که با گذراندن دوره ۶ ساله دندانپزشکی، به انجام درمان‌های عمومی دهان و دندان نظیر پرکردن دندان، عصب کشی،کشیدن دندان،پروتز های دندانی یاجرمگیری می‌پردازند. و لازم به ذکر است که درمان ناهنجاری‌های دندانی فکی برعهده‌ی دندانپزشک عمومی نمی‌باشد. پس می‌توان گفت که متخصص ارتودنسی، به دکتر دندانپزشکی گفته می‌شود که علاوه بر گذراندن دوره‌ی عمومی به گذراندن دوره تخصصی در جهت آموزش علمی درمان مشکلات و ناهنجاری‌های دندانی- فکی می‌پردازد.

زمان مراجعه به دندان پزشک متخصص ارتودنسی :

در زیر به ارائه برخی از عواملی می‌پردازیم که به دنبال آن، شما نیاز به مراجعه به یک متخصص ارتودنسی پیدا خواهید کرد:

افتادن زود یا دیرد ندانهای شیری

دندانهای نامرتب، بیرون زده یا خارج از قوس

انحراف فک یا صدای فک موقع باز و بسته کردن دهان

مشکل در صحبت کردن

گاز گرفتن گونه یا تماس دندانهای جلویی پایین با سقف دهان

مشاهده فاصله بین قوس دندانی بالا و پایین حین بستن دهان

عدم تعادل صورتی

دندان قروچه

داشتن فک هایی که جلوتر یا عقبتر ازحالت نرمال باشند

بیشتر بخوانید : هزینه ارتودنسی

 

 

هزینه جراحی زیبایی دندان چقدر است؟ انواع روش های زیبایی دندان

 جراحی زیبایی دندان چیست ؟

از قدیم تا به الان و در تمام دنیا داشتن دندان های زیبا، سفید و مرتب یکی از یکی از معیار ها و هم چنین نماد های زیبایی بوده است. در هنگامی که شخصی را ملاقات می کنید و در هنگام صحبت کردن با او به طور نا خودآگاه به دندان هایش نگاه می کنید که آیا ردیف است یا خیر.

هر چقد که زیبا و ردیف تر باشد لبخند شما نیز بسیار جذاب تر و زیبا تر به نظر می رسد. گاهی اوقات افراد به دلایل مختلف که بیشتر آن مربوط خرابی آن قسمت است به دکتر جراحی زیبایی دندان مراجعه می کنند. همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله هزینه ترمیم و زیبایی دندان را نیز بخوانید.

انجام ارتودنسی

به هر حال کسانی که نیش دارند، با توصیه ی دندانپزشک بهترین روش برای آن ها انجام ارتودنسی است که با استفاده از این روش دندان های آن ها مرتب می شود و هم چنین دیگر خبری از وجود نیش نسیت. اما گاهی اوقات نهفتگی نیش بسیار خفیف بوده است و نیازی به ارتودنسی نیست و پزشک می تواند با جراحی لثه آن را رفع کند.

بهتر است که بدانید نوع درمان نیش به موارد مختلفی بستگی دارد، مانند این که کدام یک از آن ‌ها نهفته است، شدت نهفتگی آن چقدر است و هم چنین موقعیت قرار گرفتن نیش نهفته در داخل فک چگونه است.

بیشتر بخوانید : هزینه ارتودنسی

جراحی های زیبایی دندان

امروزه خیلی از افراد به جراحی روی آورده اند که به وسیله ی آن لبخند به اصطلاح هالیوودی داشته باشند.

این افراد برای این کار باید به دندانپزشک مراجعه کنند، در واقع دندانپزشک زیبایی همان دندانپزشک ترمیمی است که با مفاهیم زیبایی دندان و لثه آشنایی کامل دارد. هم چنین پزشک در طراحی لبخند زیبا و انواع مواد دندانپزشکی باید آشنا باشد.

دندانپزشک باید سطح بالایی از مهارت های زیبایی شناختی را داشته باشد و هم چنین محدودیت های روش های متفاوت ترمیم زیبایی را بداند تا توانایی این را داشته باشد که در جلسات مشاوره با طرح درمان مناسب به بیمار این اطمینان را دهد که به نتیجه ی مطلوب و رضایت بخش و لبخند زیبا برسد.

پزشکان به افراد توصیه می کنند که بعد از یک مدت مشخص به جرم گیری آن قسمت بپردازند، چرا که این کار بسیار مفید است.

این روش به این صورت است که دندانپزشک آن قسمت را به طور کامل جرم گیری می ‌کند و رسوبات آهکی موسوم به جرم دندان یا تار تار و دیگر سموم باکتریایی را که به سطح ریشه چسبیده ‌اند را با استفاده از پوسته ‌ریزی با دست، ابزار اولتراسوند و یا استفاده از لیزر می‌ زداید. هم چنین گاهی اوقات نیاز به بی‌ حسی موضعی وجود دارد تا در هنگام کار بیمار دردی را احساس نکند.

باندینگ

در این قسمت به موارد استفاده از باندینگ می پردازیم:

پر کردن با کامپوزیت در مواردی که آن قسمت پوسیده شده باشد، عوض کردم ترمیم های آمالگام قدیمی با تکنیک باندینگ جهت زیبایی بیشتر برای فرد، اصلاح لب پر شدن آن قسمت، پوشاندن بخشی از ریشه که بر اثر تحلیل لثه بیرون زده است، بستن فاصله آن قسمت با استفاده از تکنیک باندینگ، بلند کردن طول آن ها،

اصلاح فرم آن قسمت با کمک تکنیک باندینگ، اصلاح خط لبخند در بسیاری موارد بدون انجام درمان اورتودنسی با این این روش امکان پذیر می باشد.

 

سوالی که به وجود می آید این است هزینه باندینگ چقدر است؟ در این باره باید بگوییم که هزینه باندینگ، بستگی به مواد مورد استفاده در انجام کار و هم چنین دستمزد دندانپزشک، نوع درمان یا ترمیم سطحی دارد.

ولی در نهایت برای دانستن دقیق هزینه آن بهتر است که به مطب پزشک مراجعه کنید و مستقیما از او سوال کنید چرا که پزشک با حوصله به تمامی سوالات شما پاسخ می دهد.

بیشتر بخوانید :

 

 

سوالات متداول هزینه اصلاح لبخند

 1-آیا هزینه اصلاح طرح لبخند بالاست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند بستگی به میزان ناهنجاری فک و دندان ، به نوع ناهنجاری فک و دندان، طول درمان، شیب دندان ها، وضعیت فکین، نیمرخ بیمار، میزان شلوغی دندان ها، وضعیت رادیوگرافی بیمار، زمان مراجعه بیمار و غیره بیمار دارد. اگر طرح لبخند شما با سفید کردن دندان ها ( هزینه بلیچینگ دندان ) و یا یک ترمیم دندان ساده تکمیل شود هزینه بالایی نخواهد داشت. اما در ناهنجاری های شدید فکی و دندانی هزینه اصلاح طرح لبخند گران خواهد بود.

2-هزینه اصلاح طرح لبخند با ارتودنسی بیشتر است یا با روکش و کامپوزیت؟

ممکن است ظاهر دندان های شما با روکش یا کامپوزیت یک یا دو دندان اصلاح شود. در این مواقع هزینه اصلاح طرح لبخند با روکش و کامپوزیت کمتر از ارتودنسی دندان است. اما این کار به صرفه نیست، زیرا بعد از گذشت چند سال، به دلیل اصلاح نشدن اصولی وضعیت فکین و دندان ها، بیمار دچار مشکلات فکی و دندانی می شود. مشکلاتی از قبیل صدا دادن مفصل فکی و گیجگاهی و ساییدگی دندان ها از عوارض اصلاح غیراصولی طرح لبخند در یک جلسه می باشد.

3-هزینه اصلاح طرح لبخند با ایمپلنت بیشتر است یا روکش دندان؟

هزینه ترمیم و زیبایی دندان  با ایمپلنت دندان از روکش دندان بیشتر است. توجه داشته باشید، تا زمانی که ریشه دندان بیمار سالم است و قابل درمان است دندانپزشک دندان را نمی کشد و ایمپلنت را جایگزین دندان قبلی نمی کند.

4-آیا بیمه ها هزینه اصلاح طرح لبخند را پرداخت می کنند؟

بیمه هایی مثل تامین اجتماعی، معمولا هزینه کشیدن و یا پرکردن دندان با مواد سیاه را در مراکز درمانی خود پرداخت می کنند. شرایط پرداخت هزینه اصلاح طرح لبخند در قرارداد بیمه های تکمیلی مختلف نیز با هم تفاوت دارد. برای مثال برخی از بیمه های طرف قرارداد با مطب دکتر درویش پور  هزینه اصلاح طرح لبخند با ارتودنسی را پرداخت می نمایند. برای اطلاع از بیمه های طرف قرارداد با مطب دکتر درویش  به صفحه هزینه ارتودنسی مراجعه بفرمایید.

 

 

روش‌های درمان در دندانپزشکی کودکان

 ترمیم و پر کردن دندان

ترمیم دندان یک روش دندانپزشکی کودکان  است که در آن پوسیدگی یا آسیب وارد شده به دندان‌ها به دقت ترمیم شده و سلامت دندان‌ها تامین می‌شود. به علت استفاده از مواد مصنوعی داخل دندان یا نواحی اطراف آن، بسیاری افراد از ترمیم دندان به عنوان پرکردگی نام می برند. به این ترتیب از این روش برای بازگشت شرایط دندان به حالت عادی استفاده می‌شود.

در صورتی که دندان‌های شیری کودک شما دچار پوسیدگی شده، لازم است دندان‌های آسیب دیده به منظور توقف فرآیند پیشرفت پوسیدگی و پخش شدن آن به سایر دندان‌ها ترمیم شوند. در حقیقت در صورت بی‌توجهی به این شرایط، پوسیدگی ممکن است در سایر نقاط دهان پخش شده و در نهایت از دست دادن دندان (پیش از موعد مناسب) را برای کودک به همراه داشته باشد.

فلوراید تراپی موضعی

فلوراید تراپی نقش موثر در بهبود وضعیت مینای دندان‌ها داشته و باعث سخت‌تر شدن مینای دندان و افزایش مقاومت آن در برابر پوسیدگی می‌شود. با وجودی که مقدار کمی فلوراید در خمیردندان‌ ها و نیز منابع آب شهری وجود دارد، امروزه استفاده از مقادیر بیشتر فلوراید به صورت حرفه‌ای بر روی دندان‌ها در جلسات ملاقات با دندانپزشک به منظور ایجاد حداکثر حمایت از دندان‌ها امکان‌پذیر است.

سیلانت دندان

در این حالت یک روکش پلاستیکی در مطب دندانپزشک بر روی دندان‌ها قرار می‌گیرد تا به این ترتیب از ایجاد پوسیدگی از طریق پر کردن شیارهای سطحی دندان‌های عقب دهان پیشگیری شود. در حقیقت این شیارهای کوچک محیط‌های مناسب برای جمع شدن باکتری‌هایی است که باعث ایجاد پوسیدگی دندان می‌شوند. توجه داشته باشید مینای دندان در مراحل رشد اولیه دارای قابلیت نفوذ بیشتر بوده و به همین خاطر مقاومت کمتری در برابر پوسیدگی دارد. به این ترتیب سیلانت دندان می‌تواند یک روش ساده برای حفاظت از دندان‌ها بوده و حمایت طولانی مدت از دندان‌ها را برای بیمار به همراه داشته باشد.

عصب‌کشی ریشه دندان کودک

پالپوتومی دندان یک روش جراحی دندانپزشکی است که از طریق آن تخلیه پالپ ملتهب ساقه دندان کودک که به خاطر پوسیدگی و کرم‌خوردگی درمان نشده دچار آسیب شده، امکان‌پذیر می‌شود. در این شرایط لازم است باکتری‌ها از ناحیه ساقه پالپ داخل دندان خارج شوند تا به این ترتیب از آبسه دندان جلوگیری شده یا مشکلات مربوط به آبسه یا عفونت دندان کاهش یابد. به پالپوتومی دندان در اصطلاح عصب‌کشی دندان شیری نیز گفته می‌شود.

درمان ارتودنسی

برخی کودکان در سنین پایین نیاز به درمان ارتودنسی پیدا می‌کنند و متخصص دندانپزشکی کودک می‌تواند به آنها در این راستا کمک کند. فرآیند درمان در این شرایط از شش سالگی شروع شده و به این منظور لازم است وضعیت رشد دندان‌ها از طریق تهیه عکس رادیولوژی توسط متخصص ارتودنسی تحت نظارت قرار گیرد. متخصص دندانپزشکی کودک از تجربه و امکانات لازم درباره نحوه کنترل هر دوی موارد مربوط به فضای مناسب دهان و نیز زمان‌بندی رشد هر یک از دندان‌های کودک برخوردار است. در نتیجه با مراجعه به مطب متخصص دندانپزشکی کودک، ایجاد طرح لبخند سالم برای کودک امکان‌پذیر شده و احتمال ایجاد نیاز به بریس‌ های ارتودنسی یا سایر روش‌های درمان مانند آن در آینده حداقل خواهد شد. در صورت نیاز به درمان ارتودنسی برای کودک شما می‌توانید توصیه‌ها و روش‌های درمان لازم را از طریق مراجعه به بهترین کلینیک دندانپزشکی دریافت کنید.

منبع : تاج دنتال

قیمت بلیچینگ

 قیمت  و هزینه بلیچینگ  دندان در منزل ( هوم بلیچینگ)

روش‌ دیگر بلیچینگ سفید کردن دندان ها در خانه یا منزل می‌باشد . قیمت این فرایند بلچینگ نسبت به قیمت بلیچینگ در مطب کمتر است و هزینه آن حدودا دو میلیون تومان ( 2.000.000 تومان) میباشد .که زیر نظر متخصص و توسط بیمار در منزل انجام می شود. در این روش دندان پزشک از دندان های شما ، قالب دقیقی تهیه میکند و از روی قالب تهیه شده تری های پلاستیکی نازک و شفافی (مانند شکل زیر) ساخته میشود . این قسمت اکثرا به لابراتوار ها سپرده میگردد ،ولی در مطب ها و کلینیک های تخصصی زیبایی در داخل خود مطب انجام می شود. در این تری پلاستیکی فضای مناسب بین دندان و وسیله پلاستیکی پیشبینی شده که ژل‌های بلیچینگ را طبق دستور پزشک در آن قرار میدهید . در نهایت پس از گذشت چند هفته و پس از استفاده از ژل مربوطه طبق دستور العمل دندانپزشک ، دندانها به سفیدی مورد نظر می‌رسند . ژل مورد استفاد ه در این روش بین ۱۶ تا بیست درصد غلظت دارند.

بیشتر بخوانید : هزینه ترمیم و زیبایی دندان

قیمت آفیس بلیچینگ

آفیس بلیچینگ دندان  به دلیل درمان موثر تر و سریعتر دارای قیمت بالاتری نسبت به هوم بلیچینگ میباشد و هزینه آن چهار میلیون تومان (4.000.000 تومان) میباشد.

قیمت آفیس و هوم بلیچینگ

نکته پایانی که توجه شما را آن جلب میکنیم اینست که بلیچینگ موفق  اکثرا از درمان آفیس بلیچینگ بعنوان استارتر (شروع کننده) و هوم بلیچینگ بعنوان تثیبت کننده ،تشکیل میگردد . بنابر این توصیه کلی این است که یا از هر دو روش استفاده کنید و یا اگر می خواهید یک روش را انتخاب کنید هوم بلیچینگ هر چند سخت تر است و اثرات آن دیر تر مشاهده می شود ، اما در نهایت مطلوب تر است.

 

ایمپلنت و کاشت دندان در دوران بارداری

 ایمپلنت‌های دندان ریشه‌های دندانی مصنوعی فلزی یا سرامیکی هستند که در استخوان‌های فک بالایی و پایینی قرار می‌گیرند، که می‌توانند برای جایگزینی دندان‌های افتاده‌ی تکی استفاده شوند، بنابراین بریج یا دندان مصنوعی جزئی در این روش مورد نیاز نیست، و یا می‌توانند برای حمایت از بریج یا دندان مصنوعی استفاده شوند. بسیاری از زنان درباره‌ی این موضوع سؤال می‌کنند که آیا انجام ایمپلنت دندان در بارداری برای آن‌ها بی‌خطر است یا نه. اگرچه جراحی ایمپلنت دندان در کل، روشی بسیار ایمن می‌باشد، اما تقریباً همه‌ی دندانپزشکان به زنان باردار توصیه می‌کنند که انجام هرگونه روش دندانپزشکی انتخابی و تقریباً غیرضروری مثل کاشت دندان را تا بعد از وضع حملشان موکول کنند. در اینجا دلایلی مبنی بر اینکه چرا باید منتظر بمانید و اگر نتوانید منتظر شوید باید چه کاری انجام دهید آورده شده است.

کودکان کلسیم را به خود جذب می‌کنند

یکی از دلایل اصلی برای منع استفاده از ایمپلنت در زنان باردار این است که کودک در حال رشد تقاضای زیادی را بر بدن مادر تحمیل می‌کند. بطور خاص، در صورتی که مادر به اندازه کافی کلسیم مصرف نکند، کودکان برای رشد خود کلسیم را از استخوان‌های مادر دریافت خواهند کرد. زوجی که با اثر منفی نوسان هورمون‌ها مشکل دارند می‌توانند مشکل سلامت دهان و دندان داشته باشند و در این صورت جوش خوردن ایمپلنت در استخوان فک بصورت مناسب در دهان زن باردار بسیار چالش برانگیز می‌باشد.

بیشتر بخوانید : لمینت دندان

افزایش خطر عوارض ایمپلنت در دوران بارداری

بارداری یک منع مطلق در برابر ایمپلنت دندان ایجاد نمی‌کند اما از آنجایی که یک روش جراحی است، بهتر است که فرزند خود را در خطر قرار ندهید مگر اینکه یک نیاز پزشکی فوری وجود داشته باشد. ایمپلنت دندان یک پست تیتانیوم کوچک است که به منظور نگه داشتن دندان مصنوعی با عمل جراحی وارد استخوان فک می‌شود. استخوان فک قبل از نصب دندان مصنوعی نیاز به زمانی برای بهبودی و جوش خوردن دارد. هر عمل جراحی در دوران بارداری عوارض فراوانی دارد و اگر قصد انجام کاری را دارید بهتر است از آن اجتناب کنید. و یا در این مورد حتما به یک دندانپزشکی بارداری خوب مراجعه کنید.

بهترین زمان برای قرار دادن ایمپلنت پس از به دنیا آمدن نوزاد است

هنگامی که نوزاد متولد شد، می‌توانید به محض اینکه احساس آمادگی کردید برای ایمپلنت دندان به دندان پزشک مراجعه کنید. اگر سالم و سر حال هستید، هیچ دلیلی برای تأخیر وجود ندارد. در صورتی که شیرده هستید دندانپزشک به شما بهترین راه حل را توصیه خواهد کرد. بعد از جراحی و دوره بهبودی، دندان مصنوعی شما توسط تکنسین‌های ماهر با کمک تکنولوژی مدرن ساخته می‌شود. رنگ، شکل و اندازه و همچنین عملکرد دندان جدید شما یک جایگزین عالی خواهد بود و به زودی اطمینان شما را باز می‌گرداند. با اولین لبخند کودکتان، شما نیز لبخند می‌زنید.

راه حل

به جای انجام ایمپلنت، با پزشک خود در مورد راه‌حل‌های دندانی موقت صحبت کنید. برای مثال دندانپزشک ممکن است قادر به پوشاندن دندانی که به جایگزینی با یک روکش موقت نیاز دارد، باشد، و سپس بعد زا زایمان فرآیند ایمپلنت دندان را انجام می‌دهد.

 

چگونه طرح لبخند زیبایی داشته باشیم؟

 داشتن لبخند زیبا یکی از معیار های اصلی جذابیت چه در خانم ها و چه در آقان محسوب می شود. اما چگونه می توان لبخند خود را اصلاح کرد؟ یا این سوال که اصلا روش های اصلاح طرح لبخند کدامند و چطور می توان همانند یک ستاره سینمایی لبخندی جذاب داشت؟ اینها سوالاتی هستند که تا انتهای این مطلب به آنها پاسخ خواهیم داد.

طرح لبخند چیست ؟

مهمترین بخش صورت هر فرد که در اولین برخورد نظر افراد را به خود جلب می کند، دندان های او است. پس به عنوان یکی از مهم ترین فاکتور های زیبایی صورت وجود هرگونه عیب و نقص در این بخش می تواند باعث شود که یکی از معیار های زیبایی را از دست بدهید. وجود دندان هایی سفید، هم اندازه باعث می شود طرح لبخند شما جذاب به نظر  برسد. ویژگی هایی که برای طرح لبخند زیبا در نظر گرفته شده اند از استاندارد ترین ویژگی های یک لبخند زیبا هستند.در یک طرح لبخند زیبا، خط لب بالا می بایست از محل اتصال دندان با لثه ها عبور کند. همچنین فاصله میانی بین بخش های تیز دندان به یک نسبت از دندان های عقبی نسبت به دندان های جلویی افزایش پیدا کند. همچنین هنگام لبخند زدن نباید لثه فرد دیده شود. البته طرح لبخند زیبا فقط همین چند مورد ذکر شده نیست و عوامل دیگری هم در زیبایی لبخند افراد نقش دارند که در ادامه به معرفی روش های اصلاح طرح لبخند که در وب سایت کلینیک دندانپزشکی مبین به صورت کامل توضیح داده شده اند می پردازیم.

کامپوزیت دندان

یکی از روش های اصلاح طرح لبخند استفاده از کامپوزیت است. کامپوزیت دندان که با نام های ونیر کامپوزیت و لمینت کامپوزیت هم شناخته می شود از جمله روش های اصلاح طرح لبخند است. نکته ای که وجود دارد این است که استحکام و جنس کامپوزیت دندان در زیباسازی لبخند تاثییر بسزایی دارد . کامپوزیت دندان روشی کم هزینه ای است و در آن دندان شما تراش داده نمی شود. در گذشته برای سفید کردن دندان ها از روکش استفاده می شد که مستلزم تراش قسمت زیادی از دندان بود. اما امروزه با پیشرفت روش های نوین، بخصوص کامپوزیت دندان نیازی به تراش دندان نبوده و کامپوزیت روی دندان فرد چسبانده می شود.

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندانیا کاشت دندان  روشی است که برای جایگزین کردن یک دندان مصنوعی بجای دندانی که از دست رفته، به کار رفته و در استخوان فک قرار می­گیرد. جنس پایه های ایمپلنت تیتانیوم خالص است و به شکل پیچ می­باشد. روکش هایی به جای تاج دندان روی این ریشه های مصنوعی قرار می­گیرد تا جای خالی دندانی که افتاده، پر شود. قطر ایمپلنت ها ۳ تا ۵ میلی متر و طول آنها ۸ تا ۱۶ میلی متر است. مدت زمانی که طول میکشد تا ایمپلنت ها محکم به استخوان فک بچسبند، برای بیماران مختلف بسته به شرایط آنها، متفاوت است.

لمینت دندان

از دیگر روش های موثر در اصلاح طرح لبخند لمینت دندان است. لمینت دندان ها در دو نوع لمینت سرامیکی دندان و لمینت کامپوزیتی دندان وجود دارند که نوع لمینت کامپوزیتی دندان به دلیل انتخاب نوع رنگ و ضخامت که معمولا ۵/۰ میلی متر است و همچنین عدم نیاز به تراش دندان بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر مزایای لمینت کامپوزیتی میتوان به اصلاح طرح خنده و فرم دهی آن با توجه به فیزیک صورت اشاره کرد. همچنین شما می­توانید از خدمات ترمیم که به راحتی توسط متخصص انجام می­شود بهره بگیرید. اگر قصد دارید از لمینت استفاده کنید، پیشنهاد می­شود در ابتدا از تجربه پزشک متخصص انتخابی اطمینان خاطر داشته باشید. زیرا علاوه بر استفاده از مواد خوب و با کیفیت برای ساخت قلب های لمینت ، این تجربه دکتر شما است که می­تواند زیبایی و جلوه خاصی به صورت شما بدهد. در غیر اینصورت دهان و دندان های شما آسیب جدی خواهند دید. همچنین عمر ماندگاری لمینت نیز به این عوامل بستگی دارد که معمولا ۷ تا ۱۰ سال است اما شما می­توانید با مراقبت و رعایت نکات بهداشتی و سلامت دهان و دندان این طول عمر را بیشتر کنید. عدم استعمال دخانیات، گاز نزدن به مواد غذایی سفت، نشکستن تخمه و آجیل و غیره می­تواند در داشتن لمینت های همواره زیبا و ماندگار به شما کمک کند.

 

کاشت ایمپلنت بدون جراحی (فلپ) و بدون درد

 در چه صورت در کاشت ایمپلنت دندان از روش بدون جراحی (بدون فلپ) استفاده میشود؟

امروزه کاشت ایمپلنت دندان به صورت گسترده انجام میشود و دائما پیشرفتهایی در تکنیکها و روشها و تجهیزات به کار گرفته شده در آن حاصل میشود. جراح ایمپلنت باید تصمیماتی بر اساس شرایط بیمار بگیرد تا بهترین درمان را برای او انجام دهد. هنگام برنامه ریزی درمانی، مقدار استخوان فک در محل کاشت ایمپلنت و کیفیت بافت نرم از جمله لثه اهمیت دارد. این موارد در تعیین تکنیک جراحی بسیار مهم است.

پس از این که در معاینه و عکسهای دهان کیفیت لثه و استخوان به خوبی مشخص شد، دندانپزشک مشخص میکند آیا تکنیک جراحی بدون فلپ برای بیمار بهتر است ( روش سوارخ کردن یا پانکچر لثه بدون این که نیاز به بریدن لثه باشد) یا روش فلپ که در آن لثه برش خورده و زبانه ای از لثه بالا زده میشود تا جراح به استخوان دسترسی پیدا  کند.

مزایای کاشت ایمپلنت با روش فلپ

هنگامی که بافت متصل کم باشد، روش فلپ به جراح امکان میدهد بافت لثه را تغییر موقعیت بدهد تا اتصال بیشتری بین لثه و دندان ایمپلنتی ایجاد کند و پاپیلای بین دندانی (بافت کوچک مثلثی شکل بین دندانها) در محل کاشت ایمپلنت بهبود یابد.

همچنین در این روش متخصص ایمپلنت دندان قادر است به وضوح موقعیت نهایی ایمپلنت را در ستیغ استخوان فک ببیند. اگر به دلیلی لازم باشد جراح استخوان را در حین جراحی ببیند (مثلا به دلیل نامشخص بودن پهنا یا ارتفاع ستیغ استخوان)، جراحی فلپ برای کاشت ایمپلنت دندان مطمئن تر است و نتایج آن بیشتر قابل پیش بینی می باشد.

از آنجایی که عمل جراحی با تکنیک جدید است،خونریزی بصورت بسیار محدود است.

نیاز به بخیه و سپس کشیدن بخیه نمی باشد.

برای افرادی که به درد و عمل جراحی حساس هستند،بسیار مناسب است.

طول درمان ایمپلنت بسیار کوتاه می شود.

موفقیت درمان بالایی در کاشت ایمپلنت دارد.

مراقبت ها و دوره نقاهت بسیار کمتری نسبت به روش های دیگر کاشت ایمپلنت دارد.

نیاز به مصرف آنتی بیوتیک زیاد پس از کاشت ایمپلنت نمی باشد

بیشتر بخوانید : بلیچینگ دندان

مزایای کاشت ایمپلنت با روش بدون فلپ

اما در روش بدون فلپ، بافت با ابزار مخصوصی سوراخ میشود تا سوراخ دسترسی به استخوان فراهم شود. مزیت این کار در این است که درد و ناراحتی پس از عمل به حداقل میرسد چرا که نیازی به بریدن بافت مخاطی وجود ندارد.

زمانی که بافت مخاطی بریده میشود، پروستاگلاندین و هیستامین در بدن آزاد میشود. آزاد سازی این ترکیبات شیمیایی منجر به درد و ورم پس از عمل میشود. بنابراین در صورتی که جراح ایمپلنت (متخصص ایمپلنت دندان)وضعیت ساختارهای محل کاشت ایمپلنت را مناسب ببیند، روش جراحی بدون فلپ را انتخاب میکند. یکی دیگر از مزیتهای این روش، عدم نیاز به بخیه پس از جایگذاری می باشد.

 

هزینه ترمیم دندان

 هزینه ترمیم دندان

همان گونه که می دانید دندان یکی از مهم ترین عناصر موثر در زیبایی ظاهری انسان است به گونه ای که با درخشش و زیبایی دندان های تان می توانید از همان نگاه اول جذاب و دلربا به نظر برسید. حال چنانچه دندان های نا مرتبی داشته باشید که بر اثر اتفاقی دیگر دچار شکستگی یا ترک می شود، دیگر جای نگرانی وجود ندارد و می توان به کمک روش های به روزی که در حال حاضر قابل اجراست به ترمیم ناحیه مورد نظر پرداخت. اما مسئله مهم این است که اگر قصد انجام چنین کاری را داشته باشید نیاز است که بدانید هزینه ترمیم دندان چقدر می شود؟ همینطور به دلیل پرسش های بسیار شما کاربران عزیز بر آن شده ایم تا در این خصوص اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم تا با دانش و آگاهی بالای به سمت انجام این عمل گام بردارید. با ما همراه باشید:

ترمیم دندان چیست؟

ترمیم دندان شامل گذراندن مراحلی می شود که پزشک با استفاده از انواع روش های مختلف، ترمیم را انجام می دهد. درحال حاضر می توان روش های ترمیم دندان را به دو دسته کلی، مستقیم و غیر مستقیم تقسیم بندی کرد.

بیشتر بخوانید : هزینه بلیچینگ دندان

آیا ترمیم دندان درد دارد؟

در این جا برای بسیاری از افرادی که قصد انجام این کاری ار دارند این سوال پیش می آید که آیا ترمیم دندان دردناک خواهد بود؟ به همین دلیل باید شما بگوییم میزان دردی که در حین انجام پروسه ترمیم دندان به شما وارد می شود بسته به نوع روش انتخابی برای ترمیم دندان متفاوت خواهد بود. البته علاوه بر آن مشکلات خود دندان از خفیف تا حاد که شدت و ضعفی دارد نیز در میزان احساس درد شما تاثیر گذار است. اما با این وجود می توان حداقل تا مدت زمان حدود 2 روز پس از اتمام کار دندانپزشک، احساس دندان درد خفیف بسیار طبیعی است.

هزینه ترمیم دندان چقدر است؟

در ابتدا بهتر است بگوییم در مورد هزینه های ترمیم دندان با این شرایط موجود که قیمت مواد مورد استفاده دائم در حال تغییر است نمی توانیم قیمتی واحد به شما ارائه دهیم و برای کسانی که می خواهند برنامه ریزی بودجه ای داشته باشند و قصد دارند تمام این هزینه ها را از پس انداز حساب شخصی خود پرداخت کنند به برخی از عوامل دخیل در محاسبه هزینه ها اشاره خواهیم کرد.

  • نوع روش انتخابی برای ترمیم دندان
  • میزان شدت و ضعف مشکلات دندانی
  • هزینه دستمزد دندانپزشک بر اساس میزان تخصص، تجربه و مهارت و شهرتی که دارد
  • موقعیت مکانی مطب دندانپزشک
  • میزان دسترسی به مطب پزشک و همینطور هزینه ایاب و ذهاب برای تعداد جلسات مراجعه به مطب

 

صفحه قبل 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 صفحه بعد
<-blogads->